- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lubov v IRC
neznam kakvo da pravq s priqtelkata si na 14 sme i dvamata i neznaq s kakvo da q zaradvam kajete mnenie osven "{P}{}" i takiva drugo nz 10x predvaritelno![]()
imam v predvid zashtoto mi omruzna samo tova {P} i drugi podobni neshto da kajete ?
awe oraflek kat za na4alo se zapoznai s neq
YapПървоначално написано от priti_kiti
.
Хах, че Вие голяма "връзка" имате бечрез Irc.
Защо ли не вземете да излезете на кафе или някъде другъде ?
няма да е злеПървоначално написано от otchaqnata
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
хахахаха да ти имам проблемите!![]()
защо не я поканиш на кафе?
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Еййй играчМного ли кълвят в ирц гагага
eh hora neraznbrahte li che Irc e da si chatite s priqteli i eventualno da se zapoznavate s priqteli na priqteli. T'va e ebasi zalagalkata i az kato bqh na 12 si tarseh gadje v Irc![]()
![]()
![]()
В ирк 80% от момичетата са дебели и товорени,а останалите 20% са готини и не ти обръщат внимание.Подкрепям тезата,че mIrc е място за чат м/у приятелиАма да си търсиш гадже... ТОЛКОВА ЛИ СИ ОТЧАЯН ЛЕ ?
![]()
Incomplete..........
Тъпо да си търсиш гаже в Irc а пък още по тъпо е да ходиш с някой,който даже и не си виждал"Боже"
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ахахахха Боже....вие голяма връзка имате в IRC ехеее...![]()
и аз съм на мнение,че като за начало няма да е зле да се запознаете,пък после ще му мислиш с какво да я "зарадваш"
![]()
f@nt@zi@
ей така
_|_![]()
Първоначално написано от priti_kiti
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
(:-Това също е знак за целувка...Що не я поканиш на кафе,кино,да излезнете някъде
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
sushtoto se otnasq i zza mom4etataПървоначално написано от LGPz
podkrepqm ti mnenieto :P
пробвай там долу където ми е подписа , поне има снимки , може и да ти върже
Първоначално написано от Seizure of Power
дааааа ще се зарадва - подкрепям напълно може и _|_(-_-)_|_
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Първоначално написано от asdasd
![]()
Любовта е сложно нещо!
![]()
![]()
Подкрепям ви за това че любов в IRC няма! И пич като за начало виж я на живо, излез с нея на кафе или просто се разходете! АМа ако на това му викаш любов![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!