Ae de da znam az ne tr1gvam da si izbiram mom4eto s dadeni kriterii,zapisani v tetrad4ica: 1vo da e s rusa kosa i sini o4i; 2ro da se obli4a dobre; 3to da e pekan; 4to da e futbolist; 5to da se kazva Joro...xaaxa,iskam da kaja,4e nqmam t,nar.'ideal',estestveno,ima ne6ta,koito da me vpe4atlqvat u edno mom4e..sega 6te gi kaja-> vpe4alqvat me dobriq v1n6en vid(slojih go na 1vo mqsto,no ne e ot 1vo zna4enie),zad1ljitelno izl14vaneto!-(mn e vajno,daje pove4e ot samiq mu v1n6en vid),nqkak si duha mu-predpo4itam veselite i otkriti hora(kato men),s gotino povedenie,da ne e nqkoi sulio-da znae kak da se d1rji s momi4etata,da e vnimatelen,a ne nqkoe laince,deto ne znae kvo iska,...hmm,da ima opredeleni ka4estva,gotin,razbran harakter,da e svesten 4ovek,da umee da me izslu6va,da misli za men,da me gleda pravo v o4ite,da ne me pri6porva ili nasilva,da e naqsno s1s sebe si..tova ,koeto izbroih ne e ideal,a sa ne6tata,na koito obr16tam vnimanie i koito sa po-vajni za men..a kogato se vlubq,to stava slu4aino,ne e s opredeleni zad1ljitelni kriterii-stava neo4akvano,taka 4e...