.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: zabludeno patence

Hybrid View

zabludeno patence

Zdraveite priqtel4eta...imam seriozen problem az samata ne sam mnogo golqma na 11 godini sam i sam vlubebena v muj na 27 ve4e se lubihme do tuk dobre no problema e 4e ne me iska ve4e zashtoto ne sa mi porasnali cicite ot4aqna sam pomognete mi
    ОБИЧАМ ТЕ ПАТЕ...{p}

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    абе момиченце... 11 години, правила си секс !?!?! та ти нямаш цикъл още сигурно... влюбена ?!?! аз съм на 16 и не смея да говоря за истинска любов, макар да се привързвам мн лесно... я се стегни, поговори за тфа с майка си... и го заеби тоя 27-годишния педофил... (спрямо законите на страната ни, ти можеш да го съдиш за изнасилване, тъй като ти си малолетна,а той-пълнолетен) искам да ти кажа че имаш сериозен проблем... хвани се с момче на твойте години, малка си... и все пак ти е рано за гаджета, а камо ли за секс....
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    хаха боже... момиче глупавичко си! той просто те е използвал.........
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    OMFMG!!!!!!! Vie ste izvrateni! Ne ne...izvrateni e toq ot snimkata ti! Sudi gooooo

Или темата е ебавка или си много много зле !!И ако твоя "възлюбен" е "пича" от снимката няаш вкус
    lqlql

pras-pras-f
    Guest
    na edna priqtelka i se slu4i s16toto tctctc tozi moje da e s16tiq mr1snik

Guest
    абе само аз ли не виждам снимка

are be molq vi pi6ete be imam problem a vie ne iskate da mi pomognete basi
    ОБИЧАМ ТЕ ПАТЕ...{p}

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ами какво очакваш да те посъветваме? Как да си го върнеш? Как да го убедиш пак да спи с теб нищо че "още не са ти порастнали циците"? Най- добрия съвет в случая би бил просто да осъзнаеш, че това си е чиста педофилия от негова страна, използвал те е и бягай да се занимаваш с неща дето са ти подходящи за възрастта. И м/у др, ако тоя дето си "влюбена" в него е тоя на снимката... следващия път като ходиш по гаджета не си забравяй очилата в къщи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Ами какво очакваш да те посъветваме? Как да си го върнеш? Как да го убедиш пак да спи с теб нищо че "още не са ти порастнали циците"? Най- добрия съвет в случая би бил просто да осъзнаеш, че това си е чиста педофилия от негова страна, използвал те е и бягай да се занимаваш с неща дето са ти подходящи за възрастта. И м/у др, ако тоя дето си "влюбена" в него е тоя на снимката... следващия път като ходиш по гаджета не си забравяй очилата в къщи.
    Още един съвет:Не мисли,че всичко що хвърчи се яде! [
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Цитирай Първоначално написано от пиклИчКа
    are be molq vi pi6ete be imam problem a vie ne iskate da mi pomognete basi
    Ами как да ти помогнем ние...ти сама си се забъркала в тая каша!
    Близо е до акъла,че един мъж на 27 години не може да иска нищо повече от дете на 11 години освен секс (за което съм малко учудена...)А по това,че не иска да спи повече с теб защото "не са ти поранали циците" можеш да разбереш,че не иска нищо повече от теб и че е бахти и педофила!(съжелявам за израза ама не се сдържах)
    [b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!

No predi da spi s teb edva li mu e pukalo za gurdite ti!
    Kak iska6 naistina da ti pomognem...ta ti si na 11!Trqbva da pogovori6 s maika si za tova i naistina sudi go toq grozen mazen pedofil!!!

In Search Of Sunrise 7 Asia

Предпочитам да не коментирам.
    Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?

Guest
    Ахахахахах! Още си толкова малка, че нищо не ти е ясно. Малка и при това глупава! Ти осъзнаваш ли кво говориш?! И знам просто, че като пораснеш и станеш тийнейджърка колко ще съжаляваш за тва и в кви депресии ще изпадаш! (всъшност това може и да не е така, щото ако си нямаш акъл, той няма и да то дойде, ми ще си поредната тъпа ку*ва). Нямам думи, вземи кажи на майка си да те заведе на лекар, може някой СПИН да ти е лепнал. А ти мила, знаеш ли какво е СПИН? Много се съмнява.. и за тва питай майка си. Въобще тялото ти, психиката и самата ти не си готова за такова нещо. Как можеш да се оставиш да те излъже? Имаш ли мозък, бе?! Може да ви звуча консервативно, или знам ли как, но тва е истината! Ебати, как е тръгнало, децата ще почват да правят секс във втори клас, след няколко поколения. Та заключението от всичко иди при майка си и й кажи всичко, поне да го осъди тоо да вземете някой лев, да не си се ебала напразно. Ахахахаха!

Guest
    Виж сега малка курвичке(малко лайно),ясно е,че си имаш за цел да злепоставиш човека на снимката,който и хал хабер си няма от това което пишеш и дори и с пръст не те е докосвал!Казвам го защото съм 101% сигурен в това,че просто искаш да злепоставиш този човек.Ако аз съм на мястото на този човек и те знам кой си(коя си) честно казано бих те спукал от бой.Малко лайно такова,злобно и лъжливо,представа поне имаш ли си какво може да причиниш на човека а?Майка ти да еба тъпа

Guest
    Пиклата се ебава здраво, а вие се излагате като кифладжии като и се връзвате Тъпаци

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Тая тема е супер яка ебавка и относно тая пикла - Махни тая снимка,че само злепоставяш човека, който и да е той!Вие къде сте чували мъж на 27 да прави секс с 11 годишна Абе не мога да разбера как все ще се намерят някви тъпи курви, дето да пускат такива темиииии Мале колко тъпи курви имало.. с извинение, ама не можах да се сдържа!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Мъжът, който те е чукал... Владо Кузов 2!

Мега фен Аватара на koalka
    Дори темата да е ебавка, пак ще отговоря.Та...значи....щом този мъж го е правил с 11-годишно момиченце спокойно може да се нарече педофил и може да бъде подведен под отговорност.Използвал те е само заради секса, а и щом ти го е казал, че са ти малки гърдите и точно за това не иска да е с теб....смятай.Ти трябва да си ненормална, за да правиш секс на 11!И на тази възраст никой не е готов.Просто той явно или е комплексар, за да го направи с толкова малко момиченце, защото по-големите не му връзват, или просто сега е нямал възможността да се е*е с друга.Вземи си поука от цялата работа, защото....това няма да доведе до нищо добро.И имаш късмет, че вашите не знаят.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: zabludeno patence

Цитирай Първоначално написано от пиклИчКа
    Zdraveite priqtel4eta...imam seriozen problem az samata ne sam mnogo golqma na 11 godini sam i sam vlubebena v muj na 27 ve4e se lubihme do tuk dobre no problema e 4e ne me iska ve4e zashtoto ne sa mi porasnali cicite ot4aqna sam pomognete mi

Добър опит

А тоя пич...

Много добре е подбран. Точно прилича да педофил излязал на скоро от затвора. Тая снимка е като на трудещ се в Кремиковци млад мъж.
    Ха ха евала за старанието проявено в тая ебавка

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ебати ебавката долна..........

То е ясно, че темата е ебавка, но все пак да отговоря за другите заблудени деца.
    На 11-12 дори 13 години няма какво да предложите на един мъж освен секс. Вие сте още деца, не сте готови нито физически, нито психически.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    abeeeeeeeee hora az taq snimka s1m q vijdal v datata be
    Tolkova li ne mojete da shvanete 4e e ebavka
    Ebati maitapa zaklevam se

Повече от фен
    tui e ebavka ve daje celiq profil na taq/toq e ebavka....

maleee

to tova e malko podsudno be patence , dai go pod sud

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си