.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    bonka-limonka-biberonka
    Guest

Mislq da sloja krai na jivota si :(

Imam problem vinagi kogato vlezna v1v WC-to i roditelite mi po4vat da tropat i da me pritesnqvat i az ne moga da si sv1r6a rabotata kak da gi otu4a????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????

slagai si kraq na jivota i tolkoz \/ ko mu misli6 tolkoz
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от luda^S^vibrator
    slagai si kraq na jivota i tolkoz \/ ko mu misli6 tolkoz
    ama patko t1pa az imam problem a ti mi se podigrava6 q si go zavri toq vibrator v..........

Guest
    Ако темата е сериозна:
    Знам-със сигурност е изнервящо,но за такова нещо да си слагаш край на живота ...За какво тропат?В смисъл знаят ли,че си вътре?Просто им обясни,че това те изнервя много.Рано или късно ще се научат .
    Освен това съвсем добронамерено ще те посъветвам да отидеш на психолог !Ако от такова дребно нещо(въпреки,че сигурно е много важно за теб)се дразниш,не знам какво ще правиш като се сблъскаш с наистина сериозни проблеми
    А ако не е среиозна-ами радвам се,че имаш чувство за хумор

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Е на това му викам флъд, в буквален смисъл!

Град
    Пловдив
    Това е интересна тема... Нека започнем от причината, което те кара да влизаш в банята и да дириш бръснарските ножчета. После за появяването й и после за това как това всъщност е нещо нормано, което се случва на почти всеки тийнейджър и да се усмъртиш и да се лишиш от приключението 'живот' не е никак интересно.
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

6 и 11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си