- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хаиде ад ви видим "PLAYBOY"
искам да ми дадете савет как да преложа СЕКС на едно моми4е от моя клас нито сме гайета нито ни6ту просто сме приятели но аз искам да скасаме 4ер6афите от секс..... хаиде даваите сега
Отиваш при нея и й казваш: "Бейбии,забелязах че днес си много игрива.Искаш ли да дойдеш у нас и да се хванеш за укротителя?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw. Ако има някой начин,който 100% действа,ще ми е интересно да го чуя
![]()
![]()
![]()
Incomplete..........
ако и каа това 6те ми одере кожата бе нея само да я барне6 за красивото дупенце и запо4ва да те дере 4е пове4е не пипа6 без разре6ение
Ти хубаво искаш...ама няма да те огрее,"пич"![]()
![]()
![]()
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
искашли един 100% начин
значи хващаш я завързваш я и към вас![]()
Ще ти кажа какво да не пробваш, хахахха един съученик предложи на една съученичка по следния начин "Искаш ли да ми направиш свирка, а аз ще ти покажа боксерките ми на зайчета"![]()
![]()
Не знам как въобще си правеше илюзиите, че така ще успее.
Няма нищо, което да не можеш да постигнеш с 9милиметров. Освен сам да си го лапнеш.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
нямаш никав шанс.Първоначално написано от ььььь
shizzle говори за пистолет, да не се обиди някойПървоначално написано от shizzle
![]()
May the Force be with you!
За да пускаш такава тема тук...едва ли имаш големи шансове с момичетата
Emi otivash pri neq i i kazvash kak stoqt neshtatapyk ako ti otkaje kakto sys sigurnost 6te stane..kofti
No poprincip razberi pyrvo dali tq ima nqkakvi 4uvstva kym teb ili pone edno leko privli4ane..ako go ima imash nqkfi shansove
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
свали си чорапите и тя сама ше падне![]()
после вече е лесно
отиваш при нея,хващаш я за задника и и викаш със секси глас "ей кукло искаш ли да станем на кълбо?"
Плати й кафето и й кажи че е красива. Толкова са жените...Първоначално написано от ььььь
Тц,тц,тц и имаш ли успех сред жените като действаш по тоя начин?! Ако да значи не си видял истинска жена!Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
Аз ше ти кажа, че тряа да е голяма курва за да спи, с някой който не й е гадже...
[/i]Щом сте приятели покани я у вас да гледате филм,когато родителите ти ги няма на хоризонта за дълго време,докато гледате започни да я прегръщаш,целуваш и т.н тя така ще се възбуди (предполагам) и няма да устои.След което мисля,че ще се стигне до секс.НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ,ЧЕ ПОСЛЕ ДА НЕ КАЖЕШ :"СЪУЧЕНИЧКАТА МИ Е БРЕМЕННА ОТ МЕН,КАКВО ДА ПРАВЯ?"![]()
![]()
МЕЖДУВПРОЧЕМ НА КОЛКО СИ,ЧЕ АКО СИ НА 13 ПО-ДОБРЕ ИЗЧАКАЙ ОЩЕ МАААЛКО!
абе на 1 фр едно момиче му е казала : "айде отатъка да си сменим чорапите", той отишъл и почнал да си ги сваля, а тя очудено : " оххх боже ти на сер ли смяташе че ще си свалям чорапите...?!?!" и така... пробвай, забавно еиначе можеш да пофлиртуваш с нея, ако тя ти отвърне, може и да станат нещата, ама според мен, пич, загубен си
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In