.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    ььььь
    Guest

хаиде ад ви видим "PLAYBOY"

искам да ми дадете савет как да преложа СЕКС на едно моми4е от моя клас нито сме гайета нито ни6ту просто сме приятели но аз искам да скасаме 4ер6афите от секс..... хаиде даваите сега

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Отиваш при нея и й казваш: "Бейбии,забелязах че днес си много игрива.Искаш ли да дойдеш у нас и да се хванеш за укротителя?" btw. Ако има някой начин,който 100% действа,ще ми е интересно да го чуя
    Incomplete..........

Guest
    ако и каа това 6те ми одере кожата бе нея само да я барне6 за красивото дупенце и запо4ва да те дере 4е пове4е не пипа6 без разре6ение

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Ти хубаво искаш...ама няма да те огрее,"пич"

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    trqvna
    искашли един 100% начин
    значи хващаш я завързваш я и към вас

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ще ти кажа какво да не пробваш, хахахха един съученик предложи на една съученичка по следния начин "Искаш ли да ми направиш свирка, а аз ще ти покажа боксерките ми на зайчета" Не знам как въобще си правеше илюзиите, че така ще успее.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Няма нищо, което да не можеш да постигнеш с 9милиметров. Освен сам да си го лапнеш.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest

Re: хаиде ад ви видим "PLAYBOY"

Цитирай Първоначално написано от ььььь
    искам да ми дадете савет как да преложа СЕКС на едно моми4е от моя клас нито сме гайета нито ни6ту просто сме приятели но аз искам да скасаме 4ер6афите от секс..... хаиде даваите сега
    нямаш никав шанс.

Град
    Санкт Петербург
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Няма нищо, което да не можеш да постигнеш с 9милиметров. Освен сам да си го лапнеш.
    shizzle говори за пистолет, да не се обиди някой
    May the Force be with you!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    За да пускаш такава тема тук...едва ли имаш големи шансове с момичетата

Emi otivash pri neq i i kazvash kak stoqt neshtata pyk ako ti otkaje kakto sys sigurnost 6te stane..kofti No poprincip razberi pyrvo dali tq ima nqkakvi 4uvstva kym teb ili pone edno leko privli4ane..ako go ima imash nqkfi shansove
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Супер фен
    Град
    Мбабане
    свали си чорапите и тя сама ше падне
    после вече е лесно

Голям фен
    Град
    Compton
    отиваш при нея,хващаш я за задника и и викаш със секси глас "ей кукло искаш ли да станем на кълбо?"

Guest

Цитирай Първоначално написано от ььььь
    Плати й кафето и й кажи че е красива. Толкова са жените...

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Плати й кафето и й кажи че е красива. Толкова са жените...
    Тц,тц,тц и имаш ли успех сред жените като действаш по тоя начин?! Ако да значи не си видял истинска жена!

Аз ше ти кажа, че тряа да е голяма курва за да спи, с някой който не й е гадже...

[/i]Щом сте приятели покани я у вас да гледате филм,когато родителите ти ги няма на хоризонта за дълго време,докато гледате започни да я прегръщаш,целуваш и т.н тя така ще се възбуди (предполагам) и няма да устои.След което мисля,че ще се стигне до секс.НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ,ЧЕ ПОСЛЕ ДА НЕ КАЖЕШ :"СЪУЧЕНИЧКАТА МИ Е БРЕМЕННА ОТ МЕН,КАКВО ДА ПРАВЯ?" МЕЖДУВПРОЧЕМ НА КОЛКО СИ,ЧЕ АКО СИ НА 13 ПО-ДОБРЕ ИЗЧАКАЙ ОЩЕ МАААЛКО!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    абе на 1 фр едно момиче му е казала : "айде отатъка да си сменим чорапите", той отишъл и почнал да си ги сваля, а тя очудено : " оххх боже ти на сер ли смяташе че ще си свалям чорапите...?!?!" и така... пробвай, забавно е иначе можеш да пофлиртуваш с нея, ако тя ти отвърне, може и да станат нещата, ама според мен, пич, загубен си
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си