- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за презервативите
Здравейте , ония ден си легнахме с приятелката ми (детствени и двамата).
Почнах да и барам путето, тя ме хвана за оная работа , лизах е , после бърках с 1 и 2 пръста , накрая сложих презерватив и се опитах да и го вкарам , но нещо неможах да уцела дупката (в стаята беше тъмно) , опитах са 5-6 пъти но така и неможах да и го наместа и се отказах, защото тя трябваше да си тръгва в 10. Та въпроса ми е следващия път как да е нацела по-лесно.
Дръгия ми въпрос е като свърша един път какво да и кажа (нещо от рода на "изчакай да смена презерватива" ли) , и като махна стария , веднага да сложа нов? Щото като махна стария цялата ми главичка е в сперма и непречи ли на новия нещо или тряя да хода да се измия.
А може ли ли като свърша да продължавам още с стария, докъто спрем секса?
1.ДеВствени /не идва от дете/.
2.-Всичко правилно си направил. За да я нацелиш първите пъти дупката си го държиш с ръка пениса и така го вкарваш, поне главичката и после много плавнои останалата част. Доста пъти ще излиза евентуално, но постепенно ще се оправи това.
-Когато свършиш махаш презерватива, завързваш го. Хубаво е да се поизплакнеш и после се връщаш, гушкане малко, вдигаш го пак и тогава давате втори път. Не продължаваш със стария!
vij sq pi4. lqgate si. praite tam ko praite i kato svur6i6 maha6 prezarvativa i go furlq6 det ti padne. sled tova samo pluni6 vurhu huq vednuj, obursva6 go s dlan i napravo mu6ka6 bez prezarvativ![]()
Първия път с нацелването наистина е мн трудно и много смешно, после всичко си идва на мястото. Помоли я да си го намести сама. Така ще бъде и по-възбуждащо. Тва което питаш за втори рунд- да, отиваш слагаш нов, само гледай да не остане нещо върху новия че тогава ще береш грижиПървоначално написано от Анонимко
E pyrviq put s nacelvaneto e dosta trudno ama she se spraite nqkak!Dai i tq da go namesti i dvamata s ob6ti usiliq 6e se spraitea za smenqvaneto na prezervativa nz
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
ABSULIUTNO SUGLASENПървоначално написано от dessi___
Да, не е задължително да пишеш това което аз пиша...Първоначално написано от dessi___
просто е по-лесно оклокто сам да седнеш и да си напънеш мозъка явно. Обаче после винаги се цититар тези мнения, които са по 1-2 реда и им се казва "Браво". Поне авторката на краткото мнение се е пострала да прочете по-дългото докато другите и това не са направили. /Из "Общи наблюдения на форумното ни съсловие"/Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Ами не знам...попринцип лесно влиза, ама еко е сухичка ще ти е по-зор и трябва да си по-внимателен. Де да знам как да го нацелиш..той сам си влиза бе.
Като свършиш..тя ще усети. Или ще разбере като спреш. Махни стария...поипринцип е добре да се измиеш със сапун (никой път не съм го правил)
В началото и аз. Ама при по-дълги сеанси, където се редува foreplay, sex, foreplay, sex, foreplay, sex.. Е добре да се измиеш със сапунка, за да не й е неприятно на дамата. Както не е лошо и тя да се подмие.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
така и не разбрах какво да правя като махна стария презерватив , наораво да слагам нов ли , по главичката имам сперма , как да сложа направо новия,не пречи ли. Тъпо е да хода да са изпикавам и да са мия , особено ако няма баня наблио.
А ти защо реши, че задължителон ще можеш да го вдигнеш на секундата след като свършиш?
Пич ти като свършиш и е нормално да поспадне. почини си,тегли си 1 душ,погушкайте се-все пак ви е за първи път и тогава може,ако тя иска. малко момичета обаче искат,защото боли.
Сихтер как го измисляте това. Преди да свършиш сваляш презерватива и на ръка върху нея. Кат се поутракате може и тя да го прави това. Така избягваш втория проблем с слагането на 2риа презерватив :P
Абе това ще е първият път и на момичето, нека да бъде по-...хммм романтичен. Свършванията по нея и тези неща са за 3-я път най-рано. Лично мнение![]()
Остави това, че е бая по-трудно да почистиш след като свършиш върху момичето!
Толкова ли е трудно да имаш мокра кърпичка под ръка? Върши идеална работа.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
емм защото смятам че ще свърша за 1-2 мин и искам да продължа още, затова ми трябва 2-ри презерватив.ю
А относно дигането , тренирал съм го на чикии, изобщо не ми спада , чак след третия тек , но първия път , за 1 минутка и айдеее ):