.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    botevgrad

pitomnoto ili divoto

ot 2/3 meseca obi4am edno mom4e, no ot su6to tolkova vreme men me obi4a dr mom4e. Pyrvoto ne mi obry6ta nikakvo vnimanie, za razlika ot vtoroto (toi umira za men). I sega neznam koi da izbera da ostana s tozi koito e lud po men ili da se borq za drugiq...Molq vi pomognete

Никой не умира девствен,живота ебава всички!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    е мен ако питаш...не бива да си с момче към което неизпитваш нищо...знам ли сега може и да изпитваш нещо към него!!!но все пак послушай сърцето си...щом обичаш другото момче...бори се за него...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Еми според мен,ако смята6 4е има6 някакви 4увства към този който е луд по теб..бъди с него! Ако няма6 ни6то към него,по добре не го лъжи...А за другия..бори се за него ако има6 силни 4увства...Но ти си знае6 най добре в кой си влюбена!
    Успех [/url][/list]

Бъди с този, с който сърцето ти иска да е. Ако си с момче, към което не изпитваш нищо ще нараниш не само него, но и себе си. Изясни си чувствата и тогава вземи решение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

И аз скоро бях изпаднала в такава ситуация, но избрах този, който не ме обича, но в последствие се оказа, че не е така както аз си мисля и той ми предложи. Така че моят съвет е да му се обясниш в любов на този, който харесваш, а пък после трябва само да гледаш реакцията му! И после и сама се сещаш, какво говорят реакциите му. А ако нещо не става - търси трети, мацка!

Цитирай Първоначално написано от malkata_
    е мен ако питаш...не бива да си с момче към което неизпитваш нищо...знам ли сега може и да изпитваш нещо към него!!!но все пак послушай сърцето си...щом обичаш другото момче...бори се за него...
    Абсолютно вярно!
    Every moment is another chance...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Бъди с този, с който сърцето ти иска да е.
    Ясно, ама първото момче като не иска да е с нея?При този случай не знам...може би не трябва да си с второто момче.Все пак според мен повече ще го нараниш, ако си с него, а не изпитваш нищо.А ако можеш направи нещо, за да си с първия.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Бъди с този, с който сърцето ти иска да е. Ако си с момче, към което не изпитваш нищо ще нараниш не само него, но и себе си. Изясни си чувствата и тогава вземи решение.

Повече от фен
    ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Бори се за дивото.. това за питомното .. е тъпо, щом не го обичаш само ще си губиш времето с него... Такаче.. слушай сърцето си...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма смисъл да ходиш с човек, когото не искаш.
    Или се бори за другия, или остани сама - по - добре така, отколкото да ходиш с момчетo, към което не изпитваш нищо.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Ako nqmash chuvstvas kym tozi koito e lud po teb nqam smisal da bydesh s nego.Taka smao bi go naranila.Taka che poslushai syrceto si i ako trqbva se dori za ` divoto ` (kakto kaza ti samata)
    Обичам те <3 !!!

Guest

Re: pitomnoto ili divoto

Цитирай Първоначално написано от KamSsY
    ot 2/3 meseca obi4am edno mom4e, no ot su6to tolkova vreme men me obi4a dr mom4e. Pyrvoto ne mi obry6ta nikakvo vnimanie, za razlika ot vtoroto (toi umira za men). I sega neznam koi da izbera da ostana s tozi koito e lud po men ili da se borq za drugiq...Molq vi pomognete
    мале че си злееееееееееее

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Няма смисъл да ходиш с човек, когото не искаш.
    Или се бори за другия, или остани сама - по - добре така, отколкото да ходиш с момчетo, към което не изпитваш нищо.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си