- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pitomnoto ili divoto
ot 2/3 meseca obi4am edno mom4e, no ot su6to tolkova vreme men me obi4a dr mom4e. Pyrvoto ne mi obry6ta nikakvo vnimanie, za razlika ot vtoroto (toi umira za men). I sega neznam koi da izbera da ostana s tozi koito e lud po men ili da se borq za drugiq...Molq vi pomognete![]()
![]()
Никой не умира девствен,живота ебава всички!!!
Еми според мен,ако смята6 4е има6 някакви 4увства към този който е луд по теб..бъди с него! Ако няма6 ни6то към него,по добре не го лъжи...А за другия..бори се за него ако има6 силни 4увства...Но ти си знае6 най добре в кой си влюбена!
Успех[/url][/list]
Бъди с този, с който сърцето ти иска да е. Ако си с момче, към което не изпитваш нищо ще нараниш не само него, но и себе си. Изясни си чувствата и тогава вземи решение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз скоро бях изпаднала в такава ситуация, но избрах този, който не ме обича, но в последствие се оказа, че не е така както аз си мисля и той ми предложи. Така че моят съвет е да му се обясниш в любов на този, който харесваш, а пък после трябва само да гледаш реакцията му! И после и сама се сещаш, какво говорят реакциите му. А ако нещо не става - търси трети, мацка!
Абсолютно вярно!Първоначално написано от malkata_
Every moment is another chance...
Ясно, ама първото момче като не иска да е с нея?При този случай не знам...може би не трябва да си с второто момче.Все пак според мен повече ще го нараниш, ако си с него, а не изпитваш нищо.А ако можеш направи нещо, за да си с първия.Първоначално написано от Aleandra
Първоначално написано от Aleandra
...
Бори се за дивото.. това за питомното .. е тъпо, щом не го обичаш само ще си губиш времето с него... Такаче.. слушай сърцето си...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Няма смисъл да ходиш с човек, когото не искаш.
Или се бори за другия, или остани сама - по - добре така, отколкото да ходиш с момчетo, към което не изпитваш нищо.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
мале че си злееееееееееееПървоначално написано от KamSsY