- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- IMAM PROBLEM ...POMAGAITE PLS
ami zan4i s gajeto mi hodim ve4e okolo 5 meseca no neinite roditeli i kazah predi izvestno vreme "ili nie ili toi" nz kakav e problema mojebi 4 ene s epoznavam s roditelite i ili ...nz am mi e mn gadno i mn iskam tq da se zdobri s roditelite si ...ako nqkoi ima nqkakvi ide molq da kaje ....![]()
![]()
![]()
Пошедиш ли себе си ще победиш и живота!
Може да са разбрали нещо лошо за теб и не искат дъщеря им да излиза с теб...А може би просто ревнуват,защото дъщеря им обича друг човек.Щом искаш се сприятели с тях,но не мисля,че това ще помогне.![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Може би някой недоброжелател им е надрънкал на родителите и някви глупости за теб и затова те са я поставили пред тоя избор.Ти трябва да им докажеш че държиш на дъщеря им,запознай се с тях и им покажи че заслужаваш да бъдеш с нея.![]()
Всеки родител иска най-доброто за детето си. Може би някой им е казал нещо лошо за теб и затова се държат така. Може би е защото не те познават или мислят, че тя е още малка за връзка (не си казал на колко години сте). Помоли я да те запознае с тях, поговорете и им охбясни, че държиш на дъщея им. Кажи им, че не би я наранил и не искаш да се кара с тях заради теб, но просто трябва да ви разберат. Успех!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
СъгласнаПървоначално написано от Aleandra
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
i az imam su6tiq problem
Дъ бест аватар от галерията
Няма друго решение освен да отидеш направо при родителите й,да се запознаеш с тях и да ги увериш,че когато дъщеря им е с теб е в сигурни ръце.Много е важно първото впечатление.Внимавай много с поведението си пред тях.Не бъде агресивен...трябва да се държиш по спокойно и на нивоНадявам се да разрешите проблемите си ..успех \
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми върви при родителите й и си разяснете отношенията,но най-напред помисли дали наистина има причина те да я накарат да избира м/у теб и тях!Успех!
Може и Алеандра да е права.Да не би някой да им е казал нещо?Някакви общи познати, някаква връзка.Ако такива неща няма, просто нещо си въобразяват и те не знаят какво искат.Говори и с приятелката си и решете какво ще правите.Честно ти казвам-аз ако бях и наще ме подлагаха на такъв избор , щях да избера приятеля ми, а не тях, защото от тази постъпка си личи колко ги е грижа за мен.
била съм в същата ситуацияПървоначално написано от Aleandra
, затова подкрепям =D>
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
еми запознай се с родителите й...ако това не подейства..остави я сама да си реши..може да не и пука,че се кара с тях![]()
![]()
![]()