.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    София

IMAM PROBLEM ...POMAGAITE PLS

ami zan4i s gajeto mi hodim ve4e okolo 5 meseca no neinite roditeli i kazah predi izvestno vreme "ili nie ili toi" nz kakav e problema mojebi 4 ene s epoznavam s roditelite i ili ...nz am mi e mn gadno i mn iskam tq da se zdobri s roditelite si ...ako nqkoi ima nqkakvi ide molq da kaje ....
    Пошедиш ли себе си ще победиш и живота!

Повече от фен
    6to togava ne se zapoznaeh s roditelite za da se uspokoqt malko
    a otnostno skarvaneto im s priqtelkata ti ne smqtam 4e trqbva da se mesi6 6toto vse pak ne sa tvoi roditeli....spored men prosto trqbva da pokaje6 na priqtelkata si 4e 6te q podkrepi6 kakvoto i re6enie da vzeme

Голям фен Аватара на I_ve7o
    BUBU_to4ka_TO syglasna :P

Голям фен
    Може да са разбрали нещо лошо за теб и не искат дъщеря им да излиза с теб...А може би просто ревнуват,защото дъщеря им обича друг човек.Щом искаш се сприятели с тях,но не мисля,че това ще помогне.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Може би някой недоброжелател им е надрънкал на родителите и някви глупости за теб и затова те са я поставили пред тоя избор.Ти трябва да им докажеш че държиш на дъщеря им,запознай се с тях и им покажи че заслужаваш да бъдеш с нея.

Просто я зарязвай , това е върха на айсберга. Щом от сега се чуди и трябва да избира, да ходи при техните.

Това си мое мнение

Всеки родител иска най-доброто за детето си. Може би някой им е казал нещо лошо за теб и затова се държат така. Може би е защото не те познават или мислят, че тя е още малка за връзка (не си казал на колко години сте). Помоли я да те запознае с тях, поговорете и им охбясни, че държиш на дъщея им. Кажи им, че не би я наранил и не искаш да се кара с тях заради теб, но просто трябва да ви разберат. Успех!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Всеки родител иска най-доброто за детето си. Може би някой им е казал нещо лошо за теб и затова се държат така. Може би е защото не те познават или мислят, че тя е още малка за връзка (не си казал на колко години сте). Помоли я да те запознае с тях, поговорете и им охбясни, че държиш на дъщея им. Кажи им, че не би я наранил и не искаш да се кара с тях заради теб, но просто трябва да ви разберат. Успех!
    Съгласна
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

i az imam su6tiq problem
    Дъ бест аватар от галерията

Няма друго решение освен да отидеш направо при родителите й,да се запознаеш с тях и да ги увериш,че когато дъщеря им е с теб е в сигурни ръце.Много е важно първото впечатление.Внимавай много с поведението си пред тях.Не бъде агресивен...трябва да се държиш по спокойно и на ниво Надявам се да разрешите проблемите си ..успех \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Еми върви при родителите й и си разяснете отношенията,но най-напред помисли дали наистина има причина те да я накарат да избира м/у теб и тях!Успех!

Мега фен Аватара на koalka
    Може и Алеандра да е права.Да не би някой да им е казал нещо?Някакви общи познати, някаква връзка.Ако такива неща няма, просто нещо си въобразяват и те не знаят какво искат.Говори и с приятелката си и решете какво ще правите.Честно ти казвам-аз ако бях и наще ме подлагаха на такъв избор , щях да избера приятеля ми, а не тях, защото от тази постъпка си личи колко ги е грижа за мен.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    била съм в същата ситуация , затова подкрепям =D>

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може и Алеандра да е права.Да не би някой да им е казал нещо?Някакви общи познати, някаква връзка.Ако такива неща няма, просто нещо си въобразяват и те не знаят какво искат.Говори и с приятелката си и решете какво ще правите.Честно ти казвам-аз ако бях и наще ме подлагаха на такъв избор , щях да избера приятеля ми, а не тях, защото от тази постъпка си личи колко ги е грижа за мен.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    еми запознай се с родителите й...ако това не подейства..остави я сама да си реши..може да не и пука,че се кара с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си