.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    mn tyjno mi stana kato pro4etoh temata Az s16to ponqkoga se ujasqvam ot mis1lta,4e poradi edna ili dryga pri4ina moga da ostana bez deca
    аз пък винаги съм се успокоявала с това, че ако нещо се случи винаги бих могла да си осиновя
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    mn tyjno mi stana kato pro4etoh temata Az s16to ponqkoga se ujasqvam ot mis1lta,4e poradi edna ili dryga pri4ina moga da ostana bez deca
    аз пък винаги съм се успокоявала с това, че ако нещо се случи винаги бих могла да си осиновя
    Което ме учудва. Да откажеш свещеното си право да родиш дете.. Да усетиш как пораства в теб.. Мислех, че това е важно за вас. Защото е важно за мен!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Пловдив
    Аз не съм съгласна да я опреквате точно за това,защото има момичета които наистина са готови точно на тази възраст да направят нещо подобно!Да наистина не са много тези момичета,но ги има!На мен ми се струва че авторката на темата е надживяла много от своите въстнички в това отношение.А колкото се отнася до това че трябва да ти се случни нещо подобно като на нея за да се осъзнаеш-е човек се учи гокато е жив!Тя поне се усеща и иска да се поправи някак си..а другите които нямат толкова мозък...?!?Ще Упреквам! Къде е бил акъла? В г#за? Аптеките [денонощните] работят и на Нова Година. Все някоя приятелка може да си е носела Постинор. Срам ли я било? Срам? Мен срам ли ме беше да ида да кажа на майка ми и да я питам какво точно да взема, когато това се случи на мен? Оттогава насам винаги нося със себе си. А момчето, което е всичко за нея? Тя всичко ли е за него? Нищо не чух за подкрепа от негова страна, морална, физическа, финансова? Защото мен приятелят ми ме подкрепи тогава.

p.s. - Тези момичета са наистина много... Иди в някоя реална гимназия да видиш какво става...До сега не се бях сблъсквала с подобно нещо... А от моята половината излизат девствени и не защото са мустакати зубърки и никой не ги харесва, а защото принципите в живота им и тези на приятелите им са малко по-различни. И възпитанието, което са получили е малко по-различно.

Говоря за нещо много по-сериозно. Говоря за сблъсък на поколения.
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си