- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 4estit Ivanovden
Tuk moje da pozdravite nqkoi imennik,koito obi4ate ili prosto poznavate ili pyk dori i da ne poznavate![]()
![]()
![]()
sq sam azIskam da 4estitq imenniq den na moita edinstvena istenska lubov-Ivailo! OBI4AM TE BuBe
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Бате хахооооооооЧестит име ден лудо нещо
Да ти е живо и здраво името и бъди все така весел и ухилен! Да си изкараш перфектно днес и забрави за даскалото утре! Наздраве!
![]()
Честито Бууте,много здраве,бира и концерти!!!![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Присъединявам се!Първоначално написано от DetE-Idi0t
Хахав,бъди все така печен и весел човечец,носи си със здраве името и да не забравиш да почерпиш! Не че днес няма да намажа с почерпки..
![]()
Айде и полека с алкохола!![]()
Честит имен ден и на всички останали празнуващи,да ви е живо и здраво иметоо![]()
И аз днес трябва да имам имен ден, обаче не го празнувам (Инна) и все пак честито на всички мои съименици![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Честито на всички празнуващи и на ИнчетуУ която не празнуваАйде да сте живи и здрави
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Благодаря за поздравите да ви се връща всичко. Хайде честито на адашите(Ивановци), да сте живи, здрави и всичко най-хубаво.
честииииииииииииит имен ден......... и да почерпите
Честито и от мен, макар и на патерица!
Двойно алкохол, яки моменти и всичко останало не на 6, а на 106 (само яките неща).
Наздраве! =D>![]()