.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: iskam da pitam..

zaio_baio
    Guest

iskam da pitam..

momi4eta vinagi li predi da vi doide vi bolqt gyrdite,izlizat vi pyp4ici ili nqkoi pyt izob6to nqma priznaci?

Guest
    Почти винаги преди да ми дойде ми излиза по някоя друга пъпка на лицето,което е много гадно но какво да се прави,но тогава не ме болят гърдите

При всяко момиче е различно. При мен например няма пъпки, гърдите не ме болят, а просто стават по-чувствителни. Чувствам обаче напрежение в краката си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    по морето
    oo na men mi izlizat vsiki pat na edno i sashto mqsto strashno gadni papki i mnogo bolqt

apak kato mi doide iskam da si ispikaq qichnicite
    S IZVINENIE

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    мене преди цикъл гърдите ми нарастват, излизат ми 2-3 пъпки и се чувствам много изморена
    алелуя.

monika_ff
    Guest

normalno

men vinagi predi da mi doide me boli korem i mi izlizat papki.daje i parvite1-2 dni me boli koreme.a da ti izlizat papki predi cikal mislq 4e e normalno i pri vsi4ki moi priatelki e taka izlizat po 1 ili 2 papki. dano sam ti pomognala

Мега фен
    Град
    SF
    По4ти винаги ми излизат пъпки, косата ми се омазнява по-бързо, болят ме гърдите и корема, уморявам се лесно, настроението ми е кофти, абе изобщо гадна работа! И ям като за трима

Робинята на Quench

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    ami pri men.. pone ne me izmychvat bolki v gyrdite i korema.. nito v krysta.. imam slaba ponosimost kym mazni hrani, kogato sym nerazpolojena i samo ot tqh me boli koremyt.. inache se obrivam (poqvqvat mi se pypki po liceto) no za dva tri dni zarastvat :} ima i po-kriti4ni sluchai ot moq
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си