.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от summer_love
    Поздравявам те за това,че отиваш в Милано,но както казаха някои хора пази се много.Не ги знаеш какво ще ти предлагат.
    Иии наистина..все пак модел да си...хубаво верно,но вземи да се изучиш в някоя област и да си имаш диплома и така ще имаш работа доживот!

УСПЕХ!

P.S. Да пишеш после как е минало!
    e ne sam nqkva bezmoza4na tapa4ka vapreki 4e re6ihte 4e sam takava..ne vsi4ki manekenki sa tapi..i sam si pomislila za bade6teto i 6te sledvam medicina..prosto poiskah savet no izglejda ima dosta zlobni hora taka 4e iskreno sajelqvam 4e sam go napravila
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Фен
    Град
    У Нас!

Re: Ako moje savet po vajen vapros

Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    zdraveite bih iskala da popitam momi4etata koito sa modeli i koito sa hodili v 4ujbina da rabotqt kato takiva..
    Tai kato sled edna sedmica zaminavam za milano za dva meseca bih iskala da vi popitam mnogo li e kofti tam..smisal barzo li se svikva i t.n
    Nadqvam se da mojete da mi pomognete..
    Ами кво да ти кажа,прекарал съм там няколко години общо,а 3-ти клас ъм учил там.Прекрасен град е,центъра на модата и финансите не само в Италия,но и в Европа.Като цяло е много свеж,не е типичния мегаполис,има много разстителност,много приятна атмосфера.Има някой зебележителности,които трябва да видиш задължително,"Ил`Дуомо" се казва едната,това е един огромен замък,с много склуптори от миналото,невероятно е-4 евро струва входа,отделно с асансиор ако сикаш да се придвижиш до горе е 8 евро,но изкачването си е голяма тръпка.След това може да се насочиш към Миланската Ла Скала,или тъй наречената опера,тя е наблизо също,не може без да я посетиш.Там вече ако има представление си е лукс да отидеш,но пък е забележително.След това се насочкваш към главната улица в милано,там вече има всевъзможни магазини от световна величина,аз си накупих дрехи най-вече,вярно е че са скъпички,но пък са най-качествените в европа.За превоза там си има постоянно,чисти и спретнато метро и не е толкова скъпо,приемливи са цените.Задръстванията са малко,тъй като пътищата са доста широки,така че няма да подивяваш от скука.В парка също трябва да се отбиеш,огромен е и с много растителност,поддържан на много високо ниво.Абе както се казва с хубавото се свикна бързо,така че нямай грици,ще си прекараш чудесно

Голям фен

Re: Ako moje savet po vajen vapros

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    zdraveite bih iskala da popitam momi4etata koito sa modeli i koito sa hodili v 4ujbina da rabotqt kato takiva..
    Tai kato sled edna sedmica zaminavam za milano za dva meseca bih iskala da vi popitam mnogo li e kofti tam..smisal barzo li se svikva i t.n
    Nadqvam se da mojete da mi pomognete..
    м даа тука сме само модели и всяка седмица ходим в милано...
    А вярно си е!А и то секи го приема различно-секи си е различен!Пък и да ти кажат тва кво ще промени????

Повече от фен
    Град
    Varna
    Италианците са... хамави хора Била съм там в Болоня, така че не мога да дам мнение за град като Милано например, но все пак
    Прави впечатление, че почти никой не знае английски, така че ще е най-добре да понаучиш италиански (ако вече не го знаеш).
    Италианците се славят с това, че са безкрайно неточни в отношенията, така че внимавай ако подписваш договори и т.н.

Успех
    Животът е прекрасен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си