.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Познай
    Guest

Какво да правя в моя случай?:(

Искам да се обезкосмя отдолу, но кожата по цялото ми тяло е суперчувствителна,, пък и аз не издържам на болка. Действам със самобръсначка, но не съм доволна. Пробвала съм пяната на Вийт, но тя има същия ефект, само дето е по-скъпа. Не съм чак толкова срамежлива, мога да отида и на козметичка, но се ужасявам при мисълта за болката. Разбирате ли, боли ме страшно много дори и 1 косъм да си отскубна! Особено много ме боли около срамните устни, а точно там най-мразя да имам косми. Има ли някакъв друг безболезнен метод?
    Моля ви, препоръчайте ми нещо!..

Guest
    електро-депилация или лазерна депилация. Малко по безболезнено е, но затова пък е заВИНАГИ.. само дето е скъпичко- 10 ст. на косъм , доколкото си спомням, сега може да е повече.

i koftito na lazernite operaciii e 4e trqbva da si napravi6 nqkolko posledovatelni proceduri za ve4en rezultat ... i izliza qko kintaji ma pak moje i da si struva, kogato po4na da se izdarjam sama 6te probvam
    f*ck off!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от yuHku
    i koftito na lazernite operaciii e 4e trqbva da si napravi6 nqkolko posledovatelni proceduri za ve4en rezultat ... i izliza qko kintaji ma pak moje i da si struva, kogato po4na da se izdarjam sama 6te probvam
    какфи операций бре..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

...

e radvam se,4e ima i takiva temi...men poprincip si me e sram 4estno kazano da obsajdam taq tema,no i az iskam da znam kvo mislite...do tuk po4ti nikvo info,koeto da ni var6i rabota ne sam pro4ela...ama aide PLS nqkoi kato nas da pi6e i tuk!da vidim i vie kak se spravqte )) a tva tam ne6toto za lazera biva!
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

emi to po4ti nqma napalno bezbolezneni ne6ta pro4ela sam po4ti si4ko po temata ... maika mi raboti v spisanie i vzima si4ki jenski izdaniq i tam sa6to ne predlagat ni6to koeto da e bezbolezneno .... kofti no fakt
    f*ck off!

horata sa kazali "trai babo za hubost" ))
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Супер фен
    еми дедазнам..с депилиращ крем би трябвало да не усещаш болка..ама ако чак толкова те боли си купи от ония малките ножички и действай с нея.. сори ама само тфа измислих
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от f_pld
    e radvam se,4e ima i takiva temi...men poprincip si me e sram 4estno kazano da obsajdam taq tema,no i az iskam da znam kvo mislite...do tuk po4ti nikvo info,koeto da ni var6i rabota ne sam pro4ela...ama aide PLS nqkoi kato nas da pi6e i tuk!da vidim i vie kak se spravqte )) a tva tam ne6toto za lazera biva!

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Познай
    Guest
    Ох... в момента сме зле с финансите, операции не мога да си позволя.
    Слушайте сега какво направих вчера. Купих си кола маска, глътнах 1 аспирин и си викам, ще го направя, пък болката ще я издържа! И успях почти целия триъгълник да го оправя, ама нататък не посмях... То от болка какви сълзи ми текоха... И след всеки косъм кръв оставаше... Не е за разправяне просто!
    Та въпроса ми е - и надолу ли да продължавам с кола маската, или да продължа с бръсненето, въпреки вероятността на 20 да бъда като гора?..

Ами стискаш эъби и това е......има болка но не е чак нетърпима....
    Иначе эа мен кола маска си остава най добрия вариант
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Супер фен
    Hyhayhayhayhyha 10 stinki na kosam hayhayhayhyhayhyhyhyhayhayhayhahyhayhayhayhayhyhay hayhayhayhyha Otiva6 i kazva6 :50 kos1ma molq:

Фен
    Град
    c0фиR
    Are be v dne6no vrme i mom4etata se epilirame pa si4ki sme jivi i zdravi i EPILIRANI.Purviq put boli mnooo oam sled tfa stafa se po-malka bolkata.Ai mislq 4e 6e ustiska6 puk i da pisne6 kfo otlko.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си