.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: otslablane...

otslablane...

iskam da vi popitam moga li za 4-5 meseca da svalq desetina kila bez opredeliena dieta a sus zdravoslovno hranene( primerno sutrin greipfrut,naobad kartofi,oriz,ve4er ne6to leki4ko...) i s malko fitnes..
    nali bez opredelena dieta i fitnes moga da gi svalq...
    i drugiq mi vupros e moga li da si mahna celulita po krakata s fitnes bez kremove i t.n 10x za otgovorite

Guest
    Целулита не може да се махне само с фитнес естествено.Трябва да пиеш много вода и да си купиш някакъв антицеулитен крем например на Leocrema са много добри продуктите за тази цел.Трябва да си правиш много масажи на местата които са засегнати,за да се засили кръвообращението.Също съм чувала че и ориза помага за борбата с целулита,но не съм сигурна.

Супер фен
    To4no p1k celulita samo s fitnes moje da se mahne tiq kremove i dr ne6ta sa p1lni idiot6tini!Zna4i tr1gni na fitnes i qj pove4e zelen4uci i plodove bez tejki hrani (osobeno ve4er)...namali sladkoto (nai-dobre go spri ) i est testenite izdeliq namali i moje da si vzeme6 primerno Femi Model (s tfa lekarstvo Ivana e otslabnala) i 6te si bomba!

e mahnah sladkoto i testoto...i qm pove4e plodove....i po4nah fitnes ...nadqvam se 6te uspeq merci dadohte mi nadejda

Не прекалявай с плодовете! Яж ги само до обяд и то на гладно. Най-добре да хапваш 1-2 кисели плода сутрин, 30мин. преди закуската, и това е! Наблягай на зеленчуците /салата трябва да присъства на всяко хранене!/, месото /пилешко, пуешко и риба най-добре; другите по по малко, защото са мазнички/, киселите млека /нискомасленни най-добре/, изварата, яйцата, картофите, ядките и пълнозърнестия хляб.
    Поне 4-5 хранения на ден трябва да имаш.
    Сутрин - богата закуска /както на въглехидрати, така и на протеини/, след това до към 18:00 часа яж...хмм, каквото ти се прииска от гореизброените /отново повтарям - към всяко хранане задължително салатла/ и след това минаваш на една безвъглехидратна вечеря - пилешка пържола и някаква салата примерно.
    Тичай/плувай/скачай на въже поне 3-5 пъти в седмицата за около 30-40мин.
    А относно целулита - както вече ти казаха - много вода, кремчета, масаж и...тичане.

ПП. Печи на скара, задушавай, вари...но не яж пържени храни.

мм защо не пробваш и с лунна диета, тя е ефикасна.. и ако се ограничаваш, и както си написала мисля, че няма да има проблем да ги свалиш .. А и на лунната диета можеш да издържиш, сигурна съм не е чак толкова трудно, а и щом искаш да има резултати... хайде успех!

Вижте, Моля!

Супер фен
    Вече споменаха тичането-то е много добър вариант А,ако сега зимата ти е студено-замени 30мин тичане с 30 мин скачане на въже в домашни условия..мисля също е решение,ако бъркам поправете ме
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си