- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Играе ли си с мен?
Много дълго мислих по тоя въпрос и до никакво решение не мога да стигна.
Та, харесвам едно момиче, тя мен също. Познаваме се от 4 години, тъй като сме в един клас (11). Преди около година тя проявяваше симпатиите си към мен, а аз просто се държах мило, но нищо повече. Но лятото просто изведнъж започна много да ме привлича и аз деликатно и намекнах, че можем да бъдем повече от приятели (може би се лигавих повече и накрая и омръзнах, след като се разкрих пред нея), а тя ми каза "aко ми беше казал по-рано". Отношенията много се промениха. В случаите, в които сме излизали, винаги аз съм и се обаждал, като тя винаги приемаше и се радваше.
Но въпросът, който ме мъчи е след като ме харесва, защо не иска да станат нещата. И подарък и правих за именния ден. Не е от много срамежливите.Веднъж ми каза, че иска да и кликвам, тъй като аз не се обаждам често, а и не искам да се натрапвам. Играе ли си с мен, внимание ли просто иска, с което да и се вдига самочувствието? Или просто ме разиграва?
не мисля, че те разиграва. по-скоро иска да запазите приятелстите си отношения и да бъдете близки, но без обвързване. може би наистина нещата при теб са се случили прекалено късно. думите й "ако ми беше казал по-рано" не значат, че тя още те харесва. не бъди сигурен в това! най-добре приеми, че е имала чувства, но те са били преди, а сега й е останала само приятелската привързаност към теб![]()
Според мен не те разиграва.Просто преди е имала чувства, точно това е искала да каже, но сега може би те смята само за приятел.
Мерси много!
Мда,и аз не мисля че те разиграва,по-скоро иска да разбере дали си искрен,се пак преди не си и обръщал внимание голямо,сега изведнъж искаш да сте гаджета,малко е странно.С други думи трябва да я спечелиш,мисля че си тръгнал по правилния път,продължавай така и скоро усилията ти може би ще се овенчаят с успех.![]()
Do kolkoto razbrah predi ste bile gadjeta,ama ti si se ligavel s neq?Ako e taka qvno ne iska otnovo da stane taka i zatova se dyrji s teb po tozi nachin.Vse pak nishto ne ti struva da provedesh edin razgovor s neq za tova.I da si na qsno kakvo stava.A kakto kaza naistina moje i da iska vnimanie,za da i se vdiga samochuvstvieto.Po - dobre govori s neq i si izqsnete neshtata.Ne gubish nishto.![]()
Не сме били гаджета, просто започнахме леко да се сближаваме и явно след като се разкрих пред нея, тя загуби интерес за нещо повече от това да иска да я "закачам".
Не сме били гаджета, просто започнахме леко да се сближаваме и явно след като се разкрих пред нея, тя загуби интерес за нещо повече от това да иска да я "закачам".
Caress, помня и предишната ти тема, която бе зов за помощ и как да се разкриеш пред нея. Радвам се, че си събрал смелост да го направиш.
Съгласен съм с мненията, които другите вече изказаха.
Възможно е и да не проявява подобен интерес, но инстинктите ми подсказват, че в момента си на изпитателен срок. Демонстрирай търпение и сериозно държание. Рано или късно тя ще разкрие намеренията си към теб. Дали иска да запазите приятелството си или чака удобен момент за нещо повече - времето ще покаже.
Казал си й какво изпитваш, сега спри! Прекрати намеците, влюбените погледи, пълното внимание. Твоята задача е изпълнена, всичко зависи от нея.
Не казвам да изстиваш или да бъдеш безразличен (все едно, че можеш...) , а да се опиташ леко да се дистанцираш. Поиграй си с нея и виж как ще ти отвърне. Ако проявява интерес ще те търси все по-редовно и по-настоятелно. Само гледай да не изпуснеш момента, ако той настъпи.
He who runs with aggression walks with no dignity
Ами, аз на училище много пъти съм се държал не лошо, но студено с нея, щото не обичам другите да ме гледат и слушат докато говоря с нея и усещах как на нея това не и харесваше. Въпреки това, тя никога не ме е потърсила първа - аз винаги се доближавах до нея. От половин година вече се чудя какво става, но явно само аз си се заблуждавам.
Явно не е за мен това момиче ...
Мерси!
Щом ти го усещаш така...
Ако държанието и към теб е студено, тогава не виждам смисъл да продължаваш. Дори и да имаше начин да го промениш, след като си изкачил върха ще си твърде уморен, за да се насладиш на гледката.
Но не избързвай с изводите(както правя аз). Дай си още малко време.
He who runs with aggression walks with no dignity
moje bi i tq ne e naqsno s 4uvstvata si no e qsno 4e ne e bezrazli4napogovori s neq i se razberete ...
Държанието и е добро, но имам чувството, че просто иска да и бъда в краката и толкова. Както и да е, мерси на всички!
![]()
Звъни се! Аз тичам да отворя. На прага срещу мен заставаш ти. Целуваш ме и ми говориш за отминалите дни. Поглеждам те, а ти ми казваш, че всичко хубаво започва от сега. Аз прошепвам : “Моля те, иди си. Ти много късно позвъня.”
![]()
така ще излезе накрая...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
явно чувствата ни са се раминали...
Spored mene i tq ne znae kakvo iska.Ako iskamshe mnogo da e s tebe , da ste veche zaedno , no spored men i tq ne e naqsno kakvo vsyshnost iska ot teb i otnosheniqta vi[/i]
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ами май така ще стане...
Но и ти нямаш вина просто преди не си изпитвал нищо към нея освен приятелски чувства!
Драматизира.
Опитай пак.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от anito.sl