.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    mi,az ne haresvam mujkarani,nepoddurjani momi4eta,nqkakvi takiva ,deto samo psuvat govorqt na ''btw,kopele'' i t.n,koito abe da mujkarani...i ot teq deto sa grozni kato neznam kakvo i se fliuokat s 10000 tona grim,i imat ebati samo4uvstvieto ,a sa grozni kato smurtta

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    Да се прави на голямата работа, да е надута, да е тъпа като градински маркуч, да не се поддържа, да носи прекалено оскъдни дрехи, да е лигава, да се натиска на всяко срещнато момче...
    eto tova + da hlen4i, da e super ligava i da ne znae kakvo iska !!!poslednoto mnogo vajno!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Friend_witH_Benefit
    pri teb ne6tata sa qsni. NQma6 pravo da obijda6 taka po dobre pomisli malko za6to nqkoi momi4eta se obli4at taka ... 4uvala li si nqkoga za sub-kulturi ala-bala ....
    a ti specialno si djofra
    уффф и ти нищо не разбираш... и тя е от суб-култура най-популярната напоследък - наричат се гъзе. това са хора, които си мислят, че дрехите им като имат лепенка с няква марка и струват над 80-100 лв са наистина маркови... а в същото време същите ги има за по 15-20 лв само дето нямат лепенка с някоя марка =D>

та по въпроса: некфи дето си мислят че са много хубави и слаби и си копуват дрехи с 2 номера по-малки и им висят паласките и сланините
    дразня се от курви и момичета с леко поведение, надути, лигли и пр.
    не ми харесва ако момиче псува...
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    Само не схванах какво е лошото, ако момичето носи маркови дрехи и очила ?! Аз като нося очила или пък маркови дрехи значи съм фукла и изкуствена примерно, така ли ще го изкарваме ?! Ми аз пък лично предпочитам маркови дрехи отколкото парцали ...... Осъзнайте се малко .... какво ще кажете за свлечените момичета ? Момичетата лошото им е, че вече не са момичета, а са или мивки ( с извинение) или са станали "момчета" ! Да псуват толкова грозно или пък да се натискат на, който им попадне, да ходят със свлечени гащи и маратонки тип танкер ..... аз това лично не мога да го възприема ... пък вие сте се хванали за марковите дрехи и очилата ... я се осъзнайте малко
    Az sym s teb,napylny te podkrepqm
    You Don`t Have To Love Me...You Don`t Even Have To Like Me...But You Will Respect Me!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    оу оу оу ..сабрала се инквизициятал лигли и нарежда ... влизъм в почти всеки параграф на ужасно които сте избройли ..
    нося широко ,не се гримирам , не нося маркови дрехи , псувам понякога ..дуре де честичко е ... и на всичкото отгоре не ми дреме ..
    нося широки дънки ?!..да и кво не ми пука майна ,чувстам се супер добре в тях и ми е супер готино
    не се гримирам ?! да не се гримирам защото е тъпо да си запушвам порите с някви лайна ...
    не нося маркови дрехи ! ..нем и и трябва да нося маркови дрехи първо защото нямам толкова пари и да ги давам за някви лгупости ... нося дънки за 20-30 лева суитчер а 16 и не ми пука ..
    псувам ! или по точно казано съм вулгарна малко повече от необходимото .. но нормално се пак в българия живеем !

ще следя за още критики който ще изтъкнете да видя каде още се вписвам ... !

за ся съм смъкната "мивка" или "мъшкарана" ,по вашите критики , но то това е нормално то вие като сте лигави маина ! кво друго остава ! да да пишете да ви се смея на шитовете дето пишете .. Peace \/

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

IdiOtKa, е аз не съм "лигла" ама момиче със смъкнати дънки и псуващо е доста зле. Пък за цената на дрехите и грима - те нямат значение.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    IdiOtKa, е аз не съм "лигла" ама момиче със смъкнати дънки и псуващо е доста зле. Пък за цената на дрехите и грима - те нямат значение.
    Съгласна съм.Много ме нерват също некфи дет викат "Peace"-тва си е лаф за негрите и е супер смешно некфо момиче да го каже.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Съгласна съм.Много ме нерват също некфи дет викат "Peace"-тва си е лаф за негрите и е супер смешно некфо момиче да го каже.
    Пфффф хаха!
    1. смъкнатите моми4ета самн по пе4ени и не се лигавят за сяко нещо!
    2. моми4е да каже "peace" Нз ко му е Сме6ното мене ли4но ме кефи
    ама има разли4ни моми4ета с разли4ни фкусове!
    Няам нищо против никой ,но няа смисал да се обижтаме са!
    ПС:защо мом4тата пи6ат тукапове4е от мом4етата

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sledko_f>93
    Пфффф хаха!
    1. смъкнатите моми4ета самн по пе4ени и не се лигавят за сяко нещо!
    2. моми4е да каже "peace" Нз ко му е Сме6ното мене ли4но ме кефи
    ама има разли4ни моми4ета с разли4ни фкусове!
    Няам нищо против никой ,но няа смисал да се обижтаме са!
    ПС:защо мом4тата пи6ат тукапове4е от мом4етата
    А ти по това че са смъкнати или не ли определяш дали са "печени"
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

i KVOOOO
    Guest
    I kvo i az se ligavq ot vreme na vreme kato se syberem sas syu4enicite mi .. Kvo ot tfa problem li e nqmada stoq kato CERBER!I az govorq prostotii,no pak kato sam ligava,no ne nosq smyknati drehi-draznqt me,i se poddyrjam este. moje da ne e sas skypi grimove i drehi ama koi kolkoto moje ne sym 'barovka' i kvo?kym koi spadam spored vas?Vseki si e individualen za sebe si.Ne moje da narejdate vseki nalqvo i nadqsno i da go slagate pod ob6t znamenatel.Tva e pylna prostutiq.Vseki si ima daden stil i ne6to koeto go vle4e.ne moi po vyn6niq vid da opredelqte 6to za stoka e dadeniq 4uek

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    абе на те ви питам кой кво мисли за мен маина ... аз ако исках ви питам маина щях да ида да питам тъпите лигли от моя клас ... питам ви кво ви дразни ..примерно като тия широките дънки за да може и тва да си зема ! сеедно че ми пука за вашето мнение ... мнение на някви лигли който имат еднакви дрехи и излизат сеедно от ксерокс .. аиде мерси ...

PEACE \\//

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    ...
    Аз не харесвам супер тесни дрехи,от които стърчат паласки,не харесвам космати кореми,някой го беше казал,...
    Такива.

Град
    Пловдив
    "Peace"-тва си е лаф за негрите и е супер смешно некфо момиче да го каже.
    Ахаха! Това ме размаза!

Добре бре! Замисляли ли сте се някога, че освен да са по-свободни и ежедневни, 'смъкнатите' дрехи изпълняват и други функции? Ходя с широки дънки с много ниска талия и чатал. Когато карам мога да си сложа спокойно отдолу протекротите, а при трикове като varial heel flip, когато скейта се завърта зад мен, много често се случва да се удари във вътрешната част на бедрото ми - знаете ли колко би боляло ако бях с тесни дънки?

Широките тениски и блузи? Какво против тях? Не обичам някоя дреха да ме очертава [не, че не съм доволна от мерките си, просто идеални са си], но много мразя хората да ме гледат. Ако ще гледат - поне да не виждат, каквото има да се гледа. То си е за мен и за приятелят ми.
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами аз харесвам фешън момчетата,можете да кажете че са само опаковка но не е така,аз познавам доста такива момчета които са ми едни от най-добрите приятели

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Знаете ли кво единственото което мразя в едно момиче е голямото самочуствие без покритие!Външните черти нямат значение секи има право на вкус а до красотата повечето момичета не са "спящите красавици" ама като ги опознаеш и са с готин характер ти се струват по красиви.Ако някой мисли друго искам да го пише за да го видя pls!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Guest
    takammmmmm ... po vaprosa za drehite: i az si se dvija 'smaknato' ama 4esno da vi kaja hi4 ne me ebava koi kvo si misli !!! i az ne se grimiram , trqbva li da sam kato nqkoq kurva s 5 tona grim !? spored mene tva e mn grozno dori ponqkoga mi izglejda dori otvratitelno a otnosno govoreneto: psuvam si ne mn 4esto ama kato se iznervq kak nqma , vaob6te ne pestq dumi ( to se vijda de :P ) i si lafq kakto mi e kef a za tva deto kaza AnIcHkAtA 4e kato upoznae6 haraktera na nqkoi ti se struva po simpati4en ili qk , da taka e 6toto na mene nqkoi hora deto ne mi dopadat po van6en vid mn me kefqt po harakter aaa i da vi kaja tva 4e se obli4am 'smaknato' ne zna4i 4e ne se potdarjam are pi6ete kvoto si iskate az prosto si dadoh mnenieto

mamka mu!!! tva gornoto mnenie e moeto ama zabravih da si vlqza v profila emi kvo da pravq tapi4ka sam
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    а аз подкрепям горното мнение !

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    IdiOtKa аз никъде не съм казала,че трябва да се гримираш за да изглеждаш по-добре.Напротия-и аз не се гримирам.А относно цената на дрехите според мен е без никакво значение.Аз също понякога нося изсулени панталони(много рядко),но мразя изсулените дънки.Изсулени дънки стоят що-годе добре само на момчетата,а на момичетата стоят супер смешно.ЗА изсулените панталони,ПРОТИВ изсулените дънки

pl
    Guest
    lele hora za kvo napadate 'smuknatite' momi4eta..mi i az se obli4am tui....i az ne se kefq na madamite det sa navsqkude i ob6to vzeto sa ednakvi kat ovce,da ne govorim 4e vs pretendirat 4e sa oble4eni markovo ama sa dale4 ot realnostta...i vupreki vs nikoga nq da trugna da gi 'narejdam' kakto vii pravite..vseki si izbira na4ina na jivot..mi smuknata sum da..i se radvam na hip hop...i kat izlqza po ulicite 4uvam 'q narkomanka'...ama ne mi puka za mnenieto na horata az se 4uvstvam supeer.kolkoto do psuvaneto da i az go pravq po nqkoga mi hora kazvam kvot mi e na surceto...kat se qdosam se izpuskam...axaxaxaxax :] tui 4e narejdaite si kolkot 6tete ama sa 1000% sigurna 4e se 4uvstvam po udobno i po qko ot teq s prilepnalite manii det im izhvur4at prelestite...priemete go be nqkvi rozovi gospoji4ki si mislqt 4e mi trq tehnoto mnenie ili 4e 6e me obidqt kat mi kajat narkoman...mi ok....ama pone sum sebe si i ne slu6am kvo mi diktuva modata...:]
    aide peace\/

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    IdiOtKa аз никъде не съм казала,че трябва да се гримираш за да изглеждаш по-добре.Напротия-и аз не се гримирам.А относно цената на дрехите според мен е без никакво значение.Аз също понякога нося изсулени панталони(много рядко),но мразя изсулените дънки.Изсулени дънки стоят що-годе добре само на момчетата,а на момичетата стоят супер смешно.ЗА изсулените панталони,ПРОТИВ изсулените дънки
    да да точно така супер грозно е ... и отвратително ....и при тва не е удобно ... ужасно е по хубаво не ги носете ! колкото по малко хора ги носят толкова по дуре за мен и останалите хора на който не им пука за вас
    олее ми да толкова е грозно за момче да носи широки данки маина ..отвратително е !! друго да видиш едно "момче" което си е пъхнало дънките в ботушките , върти си задника , изкубал си веждите ,с розова блузка и католическо кръстче ...както по хубаво от това .. да видиш едно изпедерастено момченце ..и за някой това е хубаво .... блаак !

666..bahti v kav svqt jiveem we maina??!ako ne si se braknal s markovi dre6ki za neznam si kolko pari na4i si tap i zadrasten...i kvo ot tova 4e psuva6 i se obli4a6 razli4no ot drugite?vseki si ima sobstven stil,pak i az kato se ogledam okolo sebe si-mi to vsi4ki sa ednakvi we!nali vseki si e identi4en i razli4en-mi pokajete go!pisnalo mi e ot tozi drebnav mirogled.osaznaite se...
    luda rauta eii

ami IdiOtKa da ti kaja to nasqkade e palno s takiva "maniaci" s rozovi bluzki i danki napahani v botu6kite samo kato varvi6 po ulicite moje6 da prevarti6 ot smqh apak teq macki det se zablujdavat 4e sa s markovi parcalki zalagvat sami sebe si , ama lo6o nqma da se radvat decata :P
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от KoKaTa
    ami IdiOtKa da ti kaja to nasqkade e palno s takiva "maniaci" s rozovi bluzki i danki napahani v botu6kite samo kato varvi6 po ulicite moje6 da prevarti6 ot smqh apak teq macki det se zablujdavat 4e sa s markovi parcalki zalagvat sami sebe si , ama lo6o nqma da se radvat decata :P
    все повече и повече започвам да се радвам че не съм като останалите не се обличам като тях и не се държа като тях ! и именно това ми харесва да нося различни неща все по широки дънки и все повече да не ми пука за тях ... Stupid bitcheZzzz!

Голям фен
    Град
    на луната
    И това е поредната тема, в която трябваше мъжката част да си даде мнението, а тя се превърна в тема, в която се изтъква кой са по-добри свлечените или несвлечените! Стига толкова! Не можете ли да приемете че не всички харесват смъкнатия стил, и не всички харесват розовите блузки и префърцунени госпожици! Аз нито съм смъкната, нито съм от тея дето си мислят че като са си взели парцал за 100 лв е марков. И въпреки че не съм фенка на смъкнати момичета, не съм тръгнала да ги плюя. Щом на някого му е удобно така, нека си ходи в тоя стил. Но не мисля че който и да било има право да съди другия. Това че не ви допада даден стил, неозначава че хората които се обличат така са кучки, п******и, и нз още какви! И пак ще кажа спрете с темите, в които се плюете едни други, всеки е такъв какъвто е! НЕ можете да се смеете на даден човек заради стила му на обличане и НЕ можете да го критикувате! НИкой не е перфектен
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си