.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106
    Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от KoKaTa
    ami IdiOtKa da ti kaja to nasqkade e palno s takiva "maniaci" s rozovi bluzki i danki napahani v botu6kite samo kato varvi6 po ulicite moje6 da prevarti6 ot smqh apak teq macki det se zablujdavat 4e sa s markovi parcalki zalagvat sami sebe si , ama lo6o nqma da se radvat decata :P
    все повече и повече започвам да се радвам че не съм като останалите не се обличам като тях и не се държа като тях ! и именно това ми харесва да нося различни неща все по широки дънки и все повече да не ми пука за тях ... Stupid bitcheZzzz!
    Незнам защо си мисля че точно ти избиваш някъкъв вид комплекси..Например,че не си нищо повече от всички останали...А ако наистина не ти пукаше едвали щеше да оставиш 10 мнения колко си различна и как не ти пука от мнението на останалите... А що се отнася до смъкнатите дънки- на някой момичета им отиват,на други - не.А на някои наистина не им пукак как се мъкнат по улиците...Същото е и с тесните блузки и панталончета...Всъшност темата беше "Какво не харесвате в едно момиче", а не "Аз ходя само с смъкнати дънки" или пък " Аз съм газарка и в цял свят мъжете ме харесват, а жените ми завиждат"...
    По темата:Не харесвам момичета които си мислят , че света се върти около тях и показват това свое (в повечето случай неоправдано) самочувствие по всички начини за които се сетят...

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    И това е поредната тема, в която трябваше мъжката част да си даде мнението, а тя се превърна в тема, в която се изтъква кой са по-добри свлечените или несвлечените! Стига толкова! Не можете ли да приемете че не всички харесват смъкнатия стил, и не всички харесват розовите блузки и префърцунени госпожици! Аз нито съм смъкната, нито съм от тея дето си мислят че като са си взели парцал за 100 лв е марков. И въпреки че не съм фенка на смъкнати момичета, не съм тръгнала да ги плюя. Щом на някого му е удобно така, нека си ходи в тоя стил. Но не мисля че който и да било има право да съди другия. Това че не ви допада даден стил, неозначава че хората които се обличат така са кучки, п******и, и нз още какви! И пак ще кажа спрете с темите, в които се плюете едни други, всеки е такъв какъвто е! НЕ можете да се смеете на даден човек заради стила му на обличане и НЕ можете да го критикувате! НИкой не е перфектен

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    И това е поредната тема, в която трябваше мъжката част да си даде мнението, а тя се превърна в тема, в която се изтъква кой са по-добри свлечените или несвлечените! Стига толкова! Не можете ли да приемете че не всички харесват смъкнатия стил, и не всички харесват розовите блузки и префърцунени госпожици! Аз нито съм смъкната, нито съм от тея дето си мислят че като са си взели парцал за 100 лв е марков. И въпреки че не съм фенка на смъкнати момичета, не съм тръгнала да ги плюя. Щом на някого му е удобно така, нека си ходи в тоя стил. Но не мисля че който и да било има право да съди другия. Това че не ви допада даден стил, неозначава че хората които се обличат така са кучки, п******и, и нз още какви! И пак ще кажа спрете с темите, в които се плюете едни други, всеки е такъв какъвто е! НЕ можете да се смеете на даден човек заради стила му на обличане и НЕ можете да го критикувате! НИкой не е перфектен

Уууу най-накрая някой да го каже...Кво искате...всички да бъдем еднакви ли???

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да прави сте съгласна съм с вас ..и преставам да пиша глупавите си постове щото ми е скучно .. извинявам се ..... в по честите случаи се държа доста тъпо ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от пор
    мразя копирачките, тези, които взимат моите идеи и се лигавят на чужди мъже уж случайно. такива, които несполучливо си прикриват пъпките с пудра и се гримират безумно тежко и ужасно. мъжкарани, откровено грозни момичета и/или с кофти фигура, които се смятат за готини и си показват всичките грозотии с идеята, че са яки. bad girls, разни превзети мърши, дет не знаят на кой свят се намират и се смятат за адски умни и възвишени. и всичко това е събрано в една девойка, която имам нещастието да познавам.
    там за мърлите е ясно, че никой не ги харесва.
    napulno sum suglasna s mnenieto!!!!!

Touch me, kiss me... I wanna be your sweet secret. Shhhhh...

CO[mIx]_Girl
    Guest
    [/b] vseki edin chovek e razlichen i ima neshto originalno v sebesi.vseki edin chovek ima sobstveno mislene dori i ponqkoga da go pazi za sebesi.vseki edin chovek e unikalen.tova che edin chovek slusha druga muzika,oblicha se ednakvo iliza s razlichni hora ili pravi razlichni neshta ne go pravi po malko unikalen ot koito i da e bilo drug.predi vreme i az slagah mn hora pod obsht znamenatel no osaznah che tova e super ogranicheno ot moq strana.nikoi ne vi kara da haresvate nqkoi drug i vseki sam pravi izbora si kakav da e.vqrno horata tursqt dr hora s obshti interesi i tova e napuuuulno normalno no ne biva da se osujdat dr hora za tova za koeto sa.kakto na nqkoi nqma da mu e poriqtno da mu vikat "narkoman" taka na drug nqma da mu e qko da go narichat "pozior" i t.n.sled kato nqkoi ne vi e priaten ima mn lesen nachin....IGNORE i tva e.koito e precenil che go kefi da se grimira da se oglejda i da se ligavi..da go pravi.....koito nosi shiroki drehi kara sk8 ili ima savsem dr interesi...pak da go pravi.tva da se obsajda koi kakav e kakvi drehi ima ili kakvo pravi i s kogo go pravi si e chisto gubene na vreme. .....I LOVE HARD TECHNO

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Най ме дразнят такива дето са с адски високо самочувствие ама без покритие. А това дрехи, количество грим и т.н. си е абсолютно въпрос на личен вкус.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Абе да ви кажа наи мраза 1 момиче да е много нафукано и да мисли вси4ки други за отрепки,такива ги има толко много в моито у4илище 4е направо е ужас.Само малко примери да дам.Зна4и има 1 моми4е(е тя е наи извесната К***а в цялото у4или6те ) Та хея така да се каже никои не я понася.Приятелите и са с нея само за да станат "известни из у4или6тето и т.н. Та веднъж станах свидетел на 1 мн грозна ситуация.1 мом4е без да иска бутна бъпросното моми4е на вратата и тая как му се разкрещя не е истина.А то мом4ето нищо не каза щото нали п**К**А е мн голяма работа. Или пък тва 4е тва моми4е носи некви дрехи купени за 20-30 лева и ако види някое моми4е със съ6тите дрехи направо не и завиждам.А и веднъж се бе6е сбила с 1 друго моми4е щото имало кат неината дреха Или пък са съм забелязала 1 моми4е което не бих забележила ако не носе6е тигров кожух със тигров клин и тигрова блуза Та и тя има така наре4еното само4увствие без покритие ама не си мислете 4е е мн голяма красавица Само в представите си може би.И са пак се сетих за тва "тигровото" моми4е.Веднъж бе6е сложила някъв фондиотен със огрооомна разлика с цвета на кожата и .ЕЕЕ кат я видях и напраоо Ама то наи 4удното бе6е 4е върве6е със само4увстжие на Някое Възви6ено същество Та такиа моми4ета не харесвам и предполагам 4е никои не ги харесва

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Първо IdiOtKa относно първото ти мнение на страницата:никъде не съм казала,че нося розови дрехи и т.н.Ако се опитваш да драматизираш да знаеш,че не си интересна.

А иначе ми е много интересно как определяте по-това дали са смъкнати или не дали са печени момичетата-щот най-вече тва разбрах от постовете над мен.Това е просто външен вид.Ако някое момиче ходи кат клошарка-тва си е неин проблем.Не може външния вид на някой да ме накара да не му бъда френдка.Много сте ми смешни,щот вие сте от една субкултура и смятате,че всички ваши противоположности са боклуци.Веднага давам пример:Меълите смятат че чалгарките са курви,нафукани пикли и т.н.,а чалгарките смятат,че метълките са наркоманки,клошарки,мръсни ,мазни и т.н.!Много ми е интересно да ви гледам как от музиката и външния вид на човек може да определите какъв е той всъщност.Аз не принадлежа нито към чалгарките,нито към метълките,пънковете и т.н.!Познавам много момичета които слушат чалга и са много свестни и добри приятелки.Също и най-добрата ми приятелка е метълка и това каква музика слуша няма никъкво влияние върху приятелството ни.Така че престанете с глупавите и плоски коментари оносно върху субкултурите към които не принадлежите
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

mishel
    Guest
    дам подкрепям горното мнение и само ще добавя аман от депресирани и комплексирани пуберчета, които се изтрепват да се наричат 'различни' и да използват изрази, които са чули от филмите и смятат, че са от 'тяхната суб-култура'.. пфф пораснете.. + тва надутите 'фешън' пикли били еднакви, а изсулените сте със супер индивидуалност нали.. не ме разбирайте погрешно куклите дето си мислят, че като са навлекли парцал за 100 лв и очила като на заварчик са каймака на обществото също не ги понасям

Мега фен
    Град
    Utopia..
    davaite
    iskam da produlja da cheta kak mladi momicheta izlivat kompleksite si po tolkova elementaren i evtin nachin

babaqga
    Guest
    о боже тфа женската завист е голямо нещо...винаги ще си намерят за кфо да се заяждат...нищо де няма значение...поне е забавно като четеш

по темата: не харесвам момичета с непокрито самочувствие, неподдържани....... абе най-гадното е мръсна жена колкото и да говориме тфа е нещо супер отблъскващо

Оооооо на мен много неща не ми харесват в момичетата ,попринцип много мразя неподържаните момичета ,които приличат на вещици и са с не оформени вежди ,с лош дъх и с големи паласки излизащи над дънкиките ,ооо боже няма ли кой да каже на тези момичета да си крият любовните старчащи дръшки а не да ги подчертават с дънки паднала талия и хората да им се чудят на дебелите гъзове!

Град
    Пловдив
    Пък аз не харесвам момичета, които не знаят български

Зарязвайте гримовете и фитнеса и викам да си ходите в училище, а?
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

да е надута....

МНОГО и нова музика влезте няма да съжалявате

azzz....
    Guest

vie ste mn tapi kompleksari!!!!

vie tapi li ste aaa ???? 4e ako edna jena nqma samo4uvstvie i ne se gleda v ogledaloto to ebasi marlata kadeto 6te e.ne se pravete 4e ne vi kefi da vidite nqkva putka s oskadno obleklo ama sq se praite na moralni i vajni,emi ebete 6ibanite kozi kadeto sa bezli4ni bez samo4uvstvie i grim(da ne prikrivat nedostatacite si)ee vse pak vseki si ima stil i vkus,no za nqkoi ne6ta ne ste mn na qsno,kazvam vi go 6toto sam rabotila s profesionalisti!!!![/b]

mrazq momi4eta koito govorqt na "maina", "brato" i tn i mujkaranite
    sa6to taka me draznqt i nadutite ligli ...
    mi dr ...nepoddarjani momi4eta (toest s mazni kosi , potni i s lo6 dyh) sa6to ne sa mi liubimi...

Намирам за тъпи момичета,които ходят със празни сутиени и си мислят,че така ще прикрият липсата на гърди..пък са ми ГНУСНИ такива с мазни коси..даже имаме една такава в класа и повярвайте,не ви се иска да я видите ... блях!!Колкото до характера,нервят ме лигли,които знаят само да се сърдят и да се лигавят,а когато искаш да обсъдиш с тях някой по-важен въпрос се едно ги няма..Мога и още да пиша,ама ме мързи

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от hiswtresx
    освен всички гнусни работи като прищипани любовни дръжки,черни косми, ушна кал, лош дъх и тн,
    много мразя и аз момичета които постоанно се оглеждат във всяко срещнато огледало, момичета които позират например на снимки или пък се снимат с очила ,абе отвратителни са
    мразя такива които говорят на "братле" "копеле" и тем подобни
    (за момчетата е грозно а какво остава за момичетата)
    нехаресвам такива които прекаляват с грима! Също така е супер гнусно да видя момиче през лятото изпотено под мишниците(въпреки че някои имат повече потни жлези там не ги обвинявам)
    Мразя момичета с прекалено самочувствие!Бла
    Напълно съм съгласна с това!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: vie ste mn tapi kompleksari!!!!

Цитирай Първоначално написано от azzz....
    vie tapi li ste aaa ???? 4e ako edna jena nqma samo4uvstvie i ne se gleda v ogledaloto to ebasi marlata kadeto 6te e.ne se pravete 4e ne vi kefi da vidite nqkva p***a s oskadno obleklo ama sq se praite na moralni i vajni,emi ebete 6ibanite kozi kadeto sa bezli4ni bez samo4uvstvie i grim(da ne prikrivat nedostatacite si)ee vse pak vseki si ima stil i vkus,no za nqkoi ne6ta ne ste mn na qsno,kazvam vi go 6toto sam rabotila s profesionalisti!!!![/b]
    че ти годна ли си за някаква работа е ?!

mrazq momi4eta koito govorqt na "maina", "brato" i tn i mujkaranite
    sa6to taka me draznqt i nadutite ligli ...
    mi dr ...nepoddarjani momi4eta (toest s mazni kosi , potni i s lo6 dyh) sa6to ne sa mi liubimi...
    да е маина супер зле са тея е маина !!!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _sk8mastR_
    Пък аз не харесвам момичета, които не знаят български

Зарязвайте гримовете и фитнеса и викам да си ходите в училище, а?

Хахаха...най-свястното мнение!Евала!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Re: vie ste mn tapi kompleksari!!!!

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa

да е маина супер зле са тея е маина !!!!
    da to4no tova imah v predvid. mislq 4e dade dobyr primer

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от reason
    момичета,които постоянно се оглеждат някъде и питат "така добре ли съм?",
    tova i az go mraza

Цитирай Първоначално написано от _sk8mastR_
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    "Peace"-тва си е лаф за негрите и е супер смешно некфо момиче да го каже.
    Ахаха! Това ме размаза!

Добре бре! Замисляли ли сте се някога, че освен да са по-свободни и ежедневни, 'смъкнатите' дрехи изпълняват и други функции? Ходя с широки дънки с много ниска талия и чатал. Когато карам мога да си сложа спокойно отдолу протекротите, а при трикове като varial heel flip, когато скейта се завърта зад мен, много често се случва да се удари във вътрешната част на бедрото ми - знаете ли колко би боляло ако бях с тесни дънки?

Широките тениски и блузи? Какво против тях? Не обичам някоя дреха да ме очертава [не, че не съм доволна от мерките си, просто идеални са си], но много мразя хората да ме гледат. Ако ще гледат - поне да не виждат, каквото има да се гледа. То си е за мен и за приятелят ми.
    bate neznam pri sk8 kak e oba4e pri cross i J&R motorote ako si sus 6iroki drehi umira6 zaradi suprotivlenieto na vuzduhut i tova 4e postoqnno drehite ti se oplitat na lqvo i na dqsno po motora i hras4etata po terena... Ina4e kogato si hodi6 po ulicata su6to se kefa na smuknatie,
    abe ob6to vseto NQMA ZNA4ENIE kak se obli4a vuprosa e da e stillno i naj ve4e da i otiva, su6to taka neka se postare da sedi malko PO ESTESTVENA

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Цитирай Първоначално написано от reason
    момичета,които постоянно се оглеждат някъде и питат "така добре ли съм?",
    tova i az go mraza
    и мен ме бройте!И аз ги мразя тия
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си