.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Супер фен
    mrazq momi4eta,koito nqmat sobstven stil i se smesvat s masata,ne samo na obli4ane no i na povedenie
    mrazq poziorkite i tezi,koito se opitvat da podrajavat na nqkogo
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

;]

Vsichko bih prejivqla ,no ne i samochuvstvei bez pokritie

Да е някоя надута чалга,да се мисли за кой знае какво,да има косми и да мяза на амазонската джунгла от птичи поглед
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Dissenter
    Да е някоя надута чалга,да се мисли за кой знае какво,да има косми и да мяза на амазонската джунгла от птичи поглед
    super to4no i nasi4koto otgore s egati samo4uvstvieto i da te gleda naglo s krave6ki pogled ot glavata do petite

Голям фен
    нося кецове,нося тесни дънки,нося тениски и потници=> обличам се спортно...такива момичета ме кефят..от там на татъка не ме интересува коя как се облича, но може би ако бях лизбийка щеше да ми пука..
    като харектер мразя надути момичета и лигави момичета, както и клюкарки .

Криви зъби, прекалено окосмясала на всякъде, да няма собствено мнение, да се води по акъла на другите, да я интересува прекалено много какво биха помислили останалите и т'ва е май..

Град
    nqkude tam
    mislq 4e ne ostana kvo dr da kaja vs po gore napisano e napulno vqrvo =D>
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Голямото самочувствие и космите.
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Цитирай Първоначално написано от benitka
    losh dah , da ne se mii
    tfa 4e tи имаш ло6 дъх не значи че всички момичета го имамееееееееее направо ми е писнало от такива като теб само ни излагате
    Темата е от преди 2 години. За да се заядеш ли я изрови?

По темата - мразя момичета с тъмен фон дьо тен, на които вратовете им са супер бели и имат една черта.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    курвенското поведение, да плюят, да се оригват, etc.
    да си слагат много грим.
    абе, обикновените неща, които доста хора мразят.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    ^Еми изрази мнение, а не само да се заяждаш с другите хора!
    По темата - мразя момичета, които не се поддържат - ходят с квито дрехи им падне, никаква прическа не си правят и т.н.

Голям фен
    Не харесвам момичета, прекаляващи с алкохола, цигарите, цинизмите, псувните, фон дьо тена и самочувствието, нечистоплътните, тези, на които поличките едвам им покриват задните части, тези, които въпреки неумението и очевидния си дискомфорт, ходят на 10-сантиметрови токчета, клюкарките, лиглите, неграмотните, всезнайките, умствено ограничените, прекалено надменните....
    ПП Добре, че не съм момче.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    нервачки, на които всичко им е криво ме нервят

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    ^ но като гледам, си комсомолска правилна лигла, което е също толкова зле, колкото и да си момче и да мразиш сто неща в момичетата..
    Не знам момче или момиче си, обаче се възхищавам на умението ти по едно изречение да определиш като комсомолска праведна лигла човек, когото никога през живота си не си виждал(a). При това става въпрос за лично мнение, пък и аз не говоря за момичета, които през живота си не са близвали алкохол, не са били на купон или не са се гримирали. Ама какво съм тръгнала да се обяснявам... Аз може и да съм най-голямата задръстенячка или пуританка, но не схванах това по какъв начин те засяга. Приятна вечер и много поздрави.
    ПП Нищо и никого не мразя, още по-малко объркани от хормоните деца, най-малкото защото съм една от тях.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Не харесвам момичета, прекаляващи с алкохола, цигарите, цинизмите, псувните, фон дьо тена и самочувствието, нечистоплътните, тези, на които поличките едвам им покриват задните части, тези, които въпреки неумението и очевидния си дискомфорт, ходят на 10-сантиметрови токчета, клюкарките, лиглите, неграмотните, всезнайките, умствено ограничените, прекалено надменните....
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    А това какво общо има с темата?

Град
    blg
    тъй като темата е в раздела за козметика и диети ще говоря за външния вид... : прекалено мн изкуствени неща по нея ( коса, нокти, рисувани вежди,изкуствени мигли и тн ) ... прекалено много грим или грим който не отива на тена форамата на лицето и тн - накратко стои смешно... другото е нелепото съчетаване на дрехи като например хубав СПОРТЕН суичър в комбинация с лачени обувки с доста висок ток илии каквито и да било виоски обувки
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    в света на приключенията ..
    да псува
    да пие
    да е мъжкарана ...
    да е груба
    да е мускулиста
    нечистоплътна ...

п.п.айде тема какво не харесвате в едно момче

Охх бе хора..и това май се превърна в поредната тема където някой избиват комплекси..ся не ме мислете за няква надута просто съм реалист.. Всеки изброява, това което не е и си мислите едва ли не че всичко във вас се харесва на всеки.. Някоя се гримирвала много и косата и била незнам си колко бухнала..еми така се харесва момичето..тя пък може да не харесва такива като вас..Не случайно има различни хора..всеки си има вкус
    Иначе по темата без преувеличаване мисля че съвсем нормално е в едно момиче, както и в едно момче да е нечистоплътно и невъзпитано.

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    нервачки, на които всичко им е криво ме нервят
    земи си гръмни
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Охх бе хора..и това май се превърна в поредната тема където някой избиват комплекси..ся не ме мислете за няква надута просто съм реалист.. Всеки изброява, това което не е и си мислите едва ли не че всичко във вас се харесва на всеки.. Някоя се гримирвала много и косата и била незнам си колко бухнала..еми така се харесва момичето..тя пък може да не харесва такива като вас..Не случайно има различни хора..всеки си има вкус
    Иначе по темата без преувеличаване мисля че съвсем нормално е в едно момиче, както и в едно момче да е нечистоплътно и невъзпитано.
    за какви коплекси говориш става върпос за предочитания и личен вкус
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Неподдържани, с курвенско държане и най-вече ограничени и повърхностни момиченца, на които държането никак не им подхожда на възрастта, а се мислят за ВЕЛИКИ
    Дано пораснете

Голям фен Аватара на dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Неподдържани, с курвенско държане и най-вече ограничени и повърхностни момиченца, на които държането никак не им подхожда на възрастта, а се мислят за ВЕЛИКИ
    Дано пораснете
    Подкрепям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си