- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво не харесвате в едно момче?
Първо IdiOtKa относно първото ти мнение на страницата:никъде не съм казала,че нося розови дрехи и т.н.Ако се опитваш да драматизираш да знаеш,че не си интересна.
А иначе ми е много интересно как определяте по-това дали са смъкнати или не дали са печени момичетата-щот най-вече тва разбрах от постовете над мен.Това е просто външен вид.Ако някое момиче ходи кат клошарка-тва си е неин проблем.Не може външния вид на някой да ме накара да не му бъда френдка.Много сте ми смешни,щот вие сте от една субкултура и смятате,че всички ваши противоположности са боклуци.Веднага давам пример:Меълите смятат че чалгарките са курви,нафукани пикли и т.н.,а чалгарките смятат,че метълките са наркоманки,клошарки,мръсни ,мазни и т.н.!Много ми е интересно да ви гледам как от музиката и външния вид на човек може да определите какъв е той всъщност.Аз не принадлежа нито към чалгарките,нито към метълките,пънковете и т.н.!Познавам много момичета които слушат чалга и са много свестни и добри приятелки.Също и най-добрата ми приятелка е метълка и това каква музика слуша няма никъкво влияние върху приятелството ни.Така че престанете с глупавите и плоски коментари оносно върху субкултурите към които не принадлежите![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...