- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първи път!
Здравеите на всички![]()
Та ся искам да ви питам на колко годинки бяхте когато го направихте за първи път?
Имам и още няколко въпросчета![]()
1.Защо?![]()
2.Къде?
3.Колко време продължи първият ви път?
Иииииии мисля че т'ва бяха питанките ми![]()
Ама моля ви бъдете искренни в отговорите си![]()
Мерси мн на всички които отговорихте!![]()
mi na 16.napravih go s priqtelq si 6tot go obi4am.bqhme v tqh i prodylji 15 min![]()
Ехх, не е като да е нямало подобни теми поне 1000 пъти.. Here we go again..
Бях на 17, колкото и приятелката ми, направихме го, защото имахме солидна връзка вече няколко месеца и искахме да преминем към следващия етап. Беше на леглото в нейната стая (солидна грешка - леглото беше всъщност разтягащ се диван и МНОГО МЕКО!). Имаше около един час предигра и половин час самият акт (с опитите за нацелване, болката, търсенето на удобната поза - най-накрая го направихме "ездачка") Никой не свърши, оргазмите започнаха от втория път.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Месец и половина преди да направя 16
Защото мисля че беше дошъл моментът в който знаех какво искам, а и че "съм в сигурни ръце"(каквото и да означава това)
В апартамента на леля ми. Решихме да се помотаем на стоп, отидохме във въпросния град, обадих се на баба, даде ключ..и така
Относно времето...не съм гледал часовника, но мисля че доволно беше
Темата се повтаря доста пъти вече![]()
16
защо? ЛОЛ. щото си имам гадже, ебаси
в нас
3 часа
За мен 16 беше перфектната възраст да го направя, а той е на 18 сега, аз вече съм на 17 и все още ходим. (;
ne moga da gledam v bude6teto![]()
1. На 19
2. Защото е първия човек, когото обичам истински и с когото желая да бъда толкова интимна.
3. У тях, на леглото.
4. Не съм сигурна за времето (може би е било 30-40 минути общо...). Никой от нас не свърши...за това пък половин час по-късно го направихме отново.И все пак всичко беше чудесно.
![]()
ми на 15 и половина защото така искаху нас и беше за около30-40 минути
![]()
Няколко дни преди да навърша 17 години.
1. Защото обичам човека, с който го направих.
2. В тях.
3. Не беше много 25-30 мин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Бях на 8 годинки, всичките ми приятелки се ебяха яко. Не исках аз да съм тъпа патка и го направих с 48 годишен бизнесмен. Боже как ми олекна. Дори зубърката на класа се беше отворила с краставица. А толкова е зле горката, още не се е друсала.
Бях на 14 и лятната ваканция на село опънах 2 кокошки в курника. Беше бързичо, не повече от 10-15 минути. На другия ден реших да повдигна летвата и изчуках телето на баба и дедо и то взе че умря![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 20,у тях и не трая много дълго. Защо го напревих-защото това е ТОЙ! Хареса ли ми-тогава не,но днес 10 месеца по-късно съм неистово пристрастена към секса с този човек. Невероятен е.