- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak se obli4ate?
Чудя се на кого да пиша 1во
На умника с интелекта на бараба ли?
на теб с тая пералня ли?
на малкия келеш с голямата пишка ли?
ок 1 по 1
ами аз се занимавам с фитнес олигофрен "това според мен не е обида"
правилно ли го стана?
пералнята питай майка ти на нея също купувах скоро..
а за малкият нещастник с голем пишок ще му дам съвет, аре бегай лъсни къртика и заспивай...
цъкаш ли Cs 1.6 малко педерастче?![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
май ще имаме нужда от преводачПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
а ти си толко тъп , че не разбра ,че той те ебава .. малоумник
Цъкам и Cs и майка тиПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
Тъп комплексар с малка пишка![]()
![]()
Един пикльо да има по-голема пишка от твоята малка пъпчица
![]()
ееее митко, ти си бил цял филантроп, веПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
така и така си тръгнал да купуваш, яяя като се прибираш мини купи два хляба и лютеница (ама от скъпите, нали... няма да се излагаме)![]()
и ако ти е възможно мини утре другиден с баварката, че едни буркани трябва да се пренасят![]()
Сега ще ти напиша как трябва да изглежда тва което си написал, за домашно го напиши 10 пъти, току-виж си схванал основните принципи в българския език.Първоначално написано от Miteto_bs
Ами, аз се занимавам с фитнес, олигофрен. Това за мен не е обида.
Схвана ли?
Сега се казва мерси. М-Е-Р-С-И. Ето, вече не можеш да го сбъркаш.
Иначе това, че се занимаваш с фитнес можех да го отгатна и само по постовете ти. "По-добре тъп и як, отколко само тъп", нали?
Мерси за редакцията муцко
Сега може да ми направиш вече свирка =D>![]()
Ето го истинското лице на селянинаПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
мето, скачай в "секс"Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
купона е там
![]()
Seizure of Power
Майната му на спора ама аватара ти мноо ме кефи хахахахаа \/
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Miteto_bs
свиркаджия ?![]()
мите, благодаря тиПървоначално написано от Miteto_bs
виждам, че вече се чудиш как да се отървеш
![]()
едно извинение за лошото ти поведение ще свърши работа![]()
Напоследък много обичам да го казвам на такива, като теб - тъп си!Първоначално написано от Miteto_bs
Дори не си виждал Born From Pain и си тръгнал да го наричаш жалък и т.н....А ся щи кажа, че БФП си е мноу хубав даже...макар че като го видях, дори не разбрах, че е той и все пак ти казвам, той е много по-готин от тебе!(после ми се изясниха нещата!)
Такива заядливковци като тебе, ги наричаме "ЧАЛГАРИ"....хора дет парадират с материалното си, въртят кючеците, мислят си за колата, за путките си и харчат парите на мама и тати....
А понякога такива като теб ми иде да ги ритам, ритам, ритам...Но не се изненадвам!Най-лошата комбинация дет може да съществува е "прост" + "чалга" = на тебе!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Кажи кога е следващата среща на форума па да дойда да ме пориташ малко навит ли си?Първоначално написано от brain_stew
Че ти дам да покараш докато аз съм в багажника и така!!!
Капиш Путьо?
не е пич глупости аз с такива като тебе се забавлявам..Първоначално написано от Seizure of Power
както обичам да подритвам просяци и чавета така бих постъпил с всеки като теб например..![]()
![]()
![]()
Димитър, така не се говори на дама![]()
да, де разбрахме, че се забавляваш
друго не можеш да измислиш
но ние ти прощаваме... не всеки ден се срещат "хора" като теб ( и не го казвам в добрия смисъл)
![]()
лека нощ, димитърутре пак, нали
ако не смяташ да ходиш за армани гащи до италия де
Първо що реши, че съм момче?Ако бях момче, мислиш ли,че щях да кажа, че БФП е хубав?Първоначално написано от Miteto_bs
Второ..срещата беше в София, а ти си от Бургас,...ама пък си имаш неква количка там!Хубу то ше се покаже едно нещо "Важна тема:..." кога ше е срещата, ше видиш, ела да се огледаме хубаво и ще видим кой какъв е...
Трето...твърде съм малка за кола, тва не ми пречи обаче да имам нещо против теб де...
четвърто...не съм путьо!Не се възприемам и като путка...не съм толкова фешън!
Пауър...голям си джентълмен!![]()
![]()
Ти дама ли си?Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубу де извинявай и тебе ако съм обидилПърво що реши, че съм момче?Ако бях момче, мислиш ли,че щях да кажа, че БФП е хубав?
Второ..срещата беше в София, а ти си от Бургас,...ама пък си имаш неква количка там!Хубу то ше се покаже едно нещо "Важна тема:..." кога ше е срещата, ше видиш, ела да се огледаме хубаво и ще видим кой какъв е...
Трето...твърде съм малка за кола, тва не ми пречи обаче да имам нещо против теб де...
четвърто...не съм питьо!Не се възприемам и като п*тка...не съм толквоа фешън!Колко човека съм обидил и през целият си жалък живот?
требва да питам мама и тати..
Колкото до софия и там имаме вила аре ся кажи пак тва клише се обади.. в бургас съм заради морето иначе съм си софиянче
(намазано софиянче)
Цт цт цт-ебахти и селянина!Даже не му и вярвам,че БМВ е негово!Сигорно е някой клошар избиващ комплекси...Да не говорим за комплекса от малката му пишка![]()
![]()
![]()
![]()
Пхахахахахах!Първоначално написано от Miteto_bs
Точно пък от такива като теб не се обиждам!Мисля, че тук никой не се е обидил...всички ти се възхищаваме!
Имаш вила в София?!Много се радвам за теб?А кой ти я купи?
И моля те слагай запетайки, че ми е малко трудно така...да чета неграмотно!![]()
нямадаслагамзапетайки
ае преведи си го..
Вилата в софия си е купих с парите събрани от бала![]()
Абе, пич, знаеш ли изобщо ролята на запетайките в едно изречение?!Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Дам.
Ти зубара в класа ли си?
Още детственна предполагам.Краино време е мойто момиче да помислиш за секс.. това стоене пред комп. ти влияе зле
![]()
brain_stew,не се занимавай да се обясняваш,няма сми![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ааа не, ти ще ме умориш...пхахахаххах!Първоначално написано от Miteto_bs
Не съм зубъра на класа...но не е нужно да си зубър, за да знаеш каква е целта на запетайките...тва е въпрос вече колко си слушал в часовете по български, в 4ти клас...
И спри да предполагаш!Не ти се отдава...
(Я ме светни, откога е обидно да си девствен...)