- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak se obli4ate?
абе поне може да напише 'девствена' без нито една правописна грешка.Първоначално написано от Miteto_bs
айде лека ви нощ
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
лека!Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Цт цт цт може да съм идиот,но никога не бих обидил дама![]()
Ем така е с комплексарите с малки пишчици![]()
пхах...Абе Митето май легна да спи...да не го изплашихме!Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
![]()
![]()
gluposti ne spa e bqh v edin forum bez spameri![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Ауууу....кви утопии разпраяш...Нали беше мноу устат...Първоначално написано от Miteto_bs
![]()
Грррр!С тия секти...;фхсдфхсъгфссгх!Спр да ми се подиграваш!Не съм сектант!Човек да не ти сподели нещо, деба...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
ми кфо си мормон?![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Първоначално написано от Miteto_bs
Нещо по-хубаво от теб...
Ми обличам се...предпочитам да съм с прави дънки, които да са без пайети, цветя, космати места, златисти шевове и т.н.
Блузките ги предпочитам да са с по-голямо деколте и д ане са обикновенни. Обичам щампите на много дребни цветенца, точки, райета. Иначе когато не съм на кеф се обличам като задник. Ама това буквално - зелен суитчър, скъсани дънки и кецове
. Иначе харесвам както много обикновенни неща (онея белите потничета, които носят героините в хорърите...или поне мацката в тексаско клане..което ми напомня,че бях с дънки като нейните когато гледах филма).
Купувам си каквото ми харесаЗа щастие изминалата година уцелих тото с модата
И определено имаше неща, които ми хванаха вниманието.
Не важно как се обличащ,а за КОЛКО ВРЕМЕ се събличаш![]()
Хах... и какво искаше да кажеш,че малко се обърках:Първоначално написано от Miteto_bs
(а явно Мормон е някоя дума,която хората с очила на армани използват)
ахахах!Всъщност и аз не знам квое мормон!О.оПървоначално написано от FikyScHetOo
Абе мани го...той е повече от нас, има пари и скъпи очилаааа....а аз нямам такива неща и съм просто едно нищожество!![]()
(Ъх...ако ше се хвалим на кого колко му струват нещата, кубинките ми струват 60 кинта!)
мормон най-общо казано е сектант![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
хахПървоначално написано от brain_stew
ми незнам, ма ако искащ може колективно да съберем парички и да си купим очила армани, за да го разбираме,че малко се затруднявам. Може и едно букварче да му вземем
за Рождения ден,че мама и тати са го пропуснали покрай анцуга на кенвело
![]()
Хора от църква на христос на светиите от последните дниПървоначално написано от ABSOLUT`me
Обличам се както ми харесва.
Обличам се като всеки обикновен тийн - дънки и блуза.
Обаче обичам да се обличам в черно - тогава пириличам на метъл/гот
(е поне така казват де)
хъхъ..
Ахахахахах!Мерси за превода!Макар, че съм леко така атеист, но тва е друг въпрос...темата е как се обличаме, а не в кво вярваме...Първоначално написано от BastardOfChrist
az se obli4am s kvoto doide - kilimi,perdeta,kvoto doide v tumnoto ne otbiram![]()
Ееее тук е било веселба.. пак пропуснах![]()
То с такива като Митето партето не свършва никогаааа!Първоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
И аз така..но мразя розовото и особено розови ботуши,също така и тигровиПървоначално написано от koalka
Ако пък са с пухчета...от ония розовките блаа
абе мите ... хуй сплескан ... имаш един основен проблем.... САМО ЛЪЖЕШ ..... тва БМВ точно с тоя номер съм 100000000% сигурен че не е твое..... понеже знам човека на който е а това със сигурност не е некое форумно пуберче....
95 процента в зеленоза даскало се обличам спортно, но като излизам някъде или има някакъв празник много обичам да се обличам официално :P , което не означава с костюм или вечерна рокля... просто някакъв панталон и ризка, много ми харесва.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!