- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak se obli4ate?
Като гадна метълка![]()
БравоПървоначално написано от ABSOLUT`me
един човек да знае... а другите умници знаят да псуват като хората от села на къра...
Но да не забравяме че преди 30г. родителите ни са били на село.. поне на някой дето им личи по държанието..
164забрана за ползване на профил 2т.
Радвам се мен много хора ме знаят в БургасПървоначално написано от херко мастиката
Та ако си видяла брат ми в него или баща ми например... макар, че той е с S500
![]()
За разлика от теб несъм пубер..много отдавна мина този периот
знаещата...........
ami s kakvoto mi e udobno !!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Нали те видях на какво приличаш на демон излязол токущо от ада..Първоначално написано от brain_stew
за съжаление и армани не би ти помогнал.. много си зле мила.. ужас си..
П.П. ставаш за някой филм на ужасите... но виж ходи в пълна промяна може да стане нещо,Което ме съмнява малко де..
abe pich ne che neshto iskam da se zaqjdam ama mislq che mackata si e mnogo gotina stava vupros za brain stew imam chesta da q poznavam i seki ima ppravo na izbor kak da se oblicha !!!
Човека с очилата на Прада, к'во се правиш на много отворен ?
Нито ме ебе к'ви коли имаш, нито колко си готин. Не бе ебе, че имаш някаква вила от която се вижда гнусното смърдящо море. Нищо не ти дава правото да обиждаш хората!
И бтв, като си минал тийн възрастта, що търсиш тук ?
А относно обличането ми : нося се сякак. В зависимост от настроението и мястото, където ще ходя. Един ден може да съм на токчета и сако, на следващия - с рокерия.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
LawlПървоначално написано от Miteto_bs
Знаеш ли какво значи думата секта?
Май не знае...Първоначално написано от BastardOfChrist
![]()
Хахахах!Тва дали приличам на демон излязъл от Ада си е само моя работа!Този стил на обличане ми харесва, чувствам се себе си с него...Аз не съм като приятелките ти фешънки...всъщност дори не ми пука дали очилата ми са прада/армани, важното е да ми пазят очите от слънцето!Но явно тва ти е непонятно...И не ми пука ква марка ми е блузата например, щом ми стои чудесно!Първоначално написано от Miteto_bs
А за филма на ужасите...мерси!В пълна промяна не ща да ходя, просто се харесвам такава каквато съм!(и не ми е нужно да парадирам с това, което имам (най-малкото, щото не съм си го купила със собствени пари, изкарани с мой си труд!) за да се направя някоя пред хората!)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
evalata mila! =D>
не тъпако...проблема не е че съм виждал някъде тая кола а знам на кой е и тоя човек не си ти със сигурност..... смешно е да пускаш снимки на чужди коли и да лъжеш че са твои....абе жалък си .. се тая... ак те кефи да си голяма работа пред група пъпчиви пуберчета евала ... форумите са идеалното място да се правиш на велик .. ако тва те забавлява .. жив и здрав да си .... ама се пак ти казвам че е смешно отстрани да се правш на някъв дето не си....
Умри ве спамер... Първо колата си е моя!!! второ нете знам кой си и на кого си мислиш че е ама си в грешка!!!Първоначално написано от херко мастиката
и на кого е всъщност аре кажими като не е моя? хахах тъпак си ве![]()
![]()
![]()
като е твоя е са чакам да качиш 1 снимка как седиш в нея .. ама не да кажеш ама той тати са я кара и няма как да се снимам....
обличам к'фото имам![]()
![]()
Neiskam da se zaqjdam.Първоначално написано от херко мастиката
No mnogo pati sam vijdala Miteto v Burgas. I to4no s tova BMW, Poznavam daje i ednoto mom4e ot ohranata mu. taka, 4e neshto si se zbarkal mai!!!
Moga da potvardq che mnogo hora ot Burgas go znaqt to si e neshto normalno bs e malak. A li4no na men mnogo mi dopada.
Mite mnogo si sladuk![]()
Az li4no mnogo te haresvam i sushto onova mom4e ot ohranata ti Svetlio. Ako nese luja tezi s 4ernia djip Nissan sa ti neshto kato ohrana nali? Minaliqt put daje bqh pri vas, v vselena bqh s Svetlio ti beshe na Bara dolo v dqsno..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drugiqt put, shte kaja na Svetlio da ni zapoznae.
Еиии Мерси ще говоря с Светльо за тебе, ама ми дай някакво име да го питам коя си.Или следващият път му кажи да ни запознае.
![]()
Ари ВА , к'во прави мъж с охрана в тийнпроблем ?![]()
Охрана ??? Хахахахаха.... Ужас. Значи си някакъв путьо.
Селянин при това.
Мъж да не може сам да се пази...
..зле... зле...![]()
с тва отношение към хората нищо чудно да има охранакой няма да иска да смачка такова леке
![]()
а, да и димитър, моля спри "да си викаш фенки"жалко е.... и смешно де
![]()
Първоначално написано от Морска Сладурана
пхахахахахааааааааааа, ама момчето се научило, че може да се влиза в сайта и като гост![]()
![]()
![]()
абе момченце, ти като си мистър вселена и си конкурент на Бил Гейтс по пари що на вървиш при тях, ами пускаш в тийн форум някви снимчици - ей тва е типичен байганьовски манталитет - хвалиш се с колата, дето тати ти я купил, пускаш снимка с анцуг, тва ме уби, поне кат имаш пари си наеми човек, който да те облича, щот си страхотен с черни очила и анцуг, мачкаш отвсякъде![]()
![]()
![]()
онтопик: обличам се хубаво и спортно, с лек привкус от някой субкултури понякога....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от Seizure of Power
Ти престани с тези![]()
дразнят много повече и от самия теб!!!![]()
слагай прадата, че да не ги виждаш толкозПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ае до утре, димитър![]()
Аре бате лекаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми де да знам как точно-спортно-елегантно да речемОбичам светлите цветове,синьо,червено.Най често слагам ризи,дънки(обикновено),и кецове
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena