- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak se obli4ate?
ае бе чакам ти снимката в БМВто искам да се снимаш седнал вътре и как показваш среден пръст през джама и признавам че съм сгрешил за тебе ако го направиш.... иначе няма какво да си говорим... ако имаше сички тия неща с които парадираш че са твои нямаше да висиш по форумите ... за сега си поредната путка която си мечтае да стане гъзар...
Джинси/дънки
Клсически маратонки с права подметка
Понякога обичам (предимно лятото) да ходя с анцунг..някво по леко е...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
От спортно до елегантно.. мнооогооо ми се иска да нося смъкнатоама нещо не се виждам засега.Вс което ми е удобно принципно
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Най-вече елегантно, не ми допада особено да ходя спортно облечена.
По спортно да ми е удобно .. главно дънки с някаква блуза![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
обличам се както си искам....![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Kenvelo - Нови колекции
Fashion стил (highlife/nightlife)... общо взето както си ИСКАМ!![]()
Аз тоя път ще си замълча![]()
![]()
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
ЗащоПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
удобно![]()
Обличам се както на мен ми харесва![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Попринцип мога да облека сичко-стига да ми хареса!Мн рядко обличам поли-последно обличах в една фр кат бях,но иначе от2-3 години пола не съм обличала.Иначе си се обличам с дънки и суичер
Obli4am se kato barbitata po animaciikite.Rozavo.I kakvato sum drebni4ka stavam se edno 1 klas.Poprincip sum s nqkakva rozava bluzka,izsvetleli dunki,puhkavi botu6ki i edno golqmo rozavo qke(to po skoro e kojuh4e).
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Аз се обличам нормално.Дънки някаква блуза и ако е нужно и яке.Нося и поли понякога-все пак съм момиче![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Нещо такова...Първоначално написано от koalka
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ако кажеш, че жилетката е зелена с качулка и ризата някъв подобен цвят и си се возила в 94 и после си отишла в Христо Ботев, ще съм сигурна, че съм те видяла, хаха че много се чудих дали си тиПървоначално написано от Whisskas
Иначе и аз почти цяла "зима" си изкарах с едно елече, ама мен толкова много ме кефи, че не ми дреме че ми е студено, та може би заради това перманентно кашлям и пия Проспан
Хехе, иначе зависи от настроението се обличам, веднъж наскоро много бях изчаткала и излезох с едни ботуши на една приятелка и с един къс панталон и изглеждах много странно, ама дремеше ми
А вчера си купих най-бруталната фанелка с Попай моряка
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Аз пък нямам дрешки и обувки![]()
Обличам се така като ми е удобно![]()