- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem sys Svirkite
А ти от лизане не разбираш ли?Първоначално написано от готина мацка
На мен майсторка ми го е показала, само дето беше с мои "материали".![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Майсторка, майсторка...ама майстор се става с опит, не само с показване. Че то ако се ставаше с гледане и показване, кучето щеше да е най-добрия касапин :PПървоначално написано от shizzle
Аз съм лизала жена и мога да ти говоря и за свирки и за лизане от личен опит. Ти ако си правил свирки, мога да приема познанията ти за 100%![]()
Хахах, е, тогава приеми "познанията" ми като приятелски съвети към девойчето. Просто знам какво ми харесва и знам какви са основите, от които любовниците са тръгвали, за да ми доставят удоволствие.Първоначално написано от готина мацка
Иначе съм любопитно момче, но нямам възможност, а и особено силен импулс да пробвам. А и не мога да срещна мъж, който хем да е с подходящата ориентация, хем да не ме отблъсква с маниерите си.![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
смело смело !! първият път не е от най-добрите но както каза някой по-назад- питаш момчето какво си направила като хората и какво не си и какво още иска да направиш и готовоПървоначално написано от Tq_______
не е страшно
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lamzzzercho
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
?? ne znam ...ne sam duhala
ne moga da ti pomogna
nqkoi drug da spodeli .... :PpPPp~~
??
Blqxxx...![]()
![]()
![]()
![]()
mani gi tea skobi
![]()
a moje li da mi obqsni6 kakvi sa priznacite za6toto ne sym mnogo opitna vse o6te v tazi oblast pls ?))
?![]()