.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    shizzle

май много разбираш от свирки ти да не би да е от опит или само странична литература четеш?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    shizzle

май много разбираш от свирки ти да не би да е от опит или само странична литература четеш?
    А ти от лизане не разбираш ли?

На мен майсторка ми го е показала, само дето беше с мои "материали".
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    shizzle

Майсторка, майсторка...ама майстор се става с опит, не само с показване. Че то ако се ставаше с гледане и показване, кучето щеше да е най-добрия касапин :P

Аз съм лизала жена и мога да ти говоря и за свирки и за лизане от личен опит. Ти ако си правил свирки, мога да приема познанията ти за 100%

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    shizzle

Майсторка, майсторка...ама майстор се става с опит, не само с показване. Че то ако се ставаше с гледане и показване, кучето щеше да е най-добрия касапин :P

Аз съм лизала жена и мога да ти говоря и за свирки и за лизане от личен опит. Ти ако си правил свирки, мога да приема познанията ти за 100%
    Хахах, е, тогава приеми "познанията" ми като приятелски съвети към девойчето. Просто знам какво ми харесва и знам какви са основите, от които любовниците са тръгвали, за да ми доставят удоволствие.

Иначе съм любопитно момче, но нямам възможност, а и особено силен импулс да пробвам. А и не мога да срещна мъж, който хем да е с подходящата ориентация, хем да не ме отблъсква с маниерите си.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен
    Град
    под масата ;)

Re: Problem sys Svirkite

Цитирай Първоначално написано от Tq_______
    Strah me e da napravq svirka na priqtelq mi! Ne znam za6to to4no...no po princip nosq skobi i tova me spi4a...puk i me e strah da ne se izloja help
    смело смело !! първият път не е от най-добрите но както каза някой по-назад- питаш момчето какво си направила като хората и какво не си и какво още иска да направиш и готово не е страшно

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    гледай да не му перфорираш достойнството

Guest
    Задължително ли е да гълташ ??? Не усешташ ли по някъкав начин кога ще му дойде времето ии .... да се дръпнеш ... де да знам

pepit000
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Задължително ли е да гълташ ??? Не усешташ ли по някъкав начин кога ще му дойде времето ии .... да се дръпнеш ... де да знам

?? ne znam ... ne sam duhala ne moga da ti pomogna nqkoi drug da spodeli .... :PpPPp~~

Guest
    ??

Супер фен
    Blqxxx... mani gi tea skobi

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Ем по принцип не е,ама момчето може би очаква след като му правиш свика до там,че да свърши-да гълташ.И усеща се кога ще свърши
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    a moje li da mi obqsni6 kakvi sa priznacite za6toto ne sym mnogo opitna vse o6te v tazi oblast pls ? ))

Guest
    ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си