- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е личното ви положение?
Самичка засега![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Аз съм щастливо обвързана!![]()
![]()
Ми сама съм си вече![]()
въпреки че написах сама,не е точно така..просто нямаше мойто положение.Официално съм сама,но се срещам с едно бивше(това е тайна)![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Абе я да попитам: какво ще рече обвързан? С кого сте обвързани? Как сте обвързани?!! Нали сте наясно, че още утре половинката ви може да ви бие шута ей-така, за добро утро. Обвързани....С дете, сгодени сте и ще се жените ли, какво!?
По темата - положението ми е по малко и от трите.
Ползва търсачката.
Първоначално написано от xOtkiSsSs
Вече съм щастливо обвързана![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Е па и аз съм щастливо обвързана![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не..няма да се женим(поне аз де)Първоначално написано от InHell
...просто казваме,че имаме дълготрайни връзки...влюбени сме и не смятаме да приключваме връзките си в настоящето...нищо повече...това да си щастливо обвързан незначи непременно,че ще се жениш или пъс ще ставаш майка!!!(поне така смятам аз)...
![]()
![]()
ve4e sum sama
Feel my pain
Аз съм ,,обвързана''... направо завързана и не особено щастливо![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
В момента съм сам
Година и почти 8 месеца най-щастливо обвързана. Без проблеми.
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
mda gore-dolu tova polojenieПървоначално написано от emociika:)
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Самичка съм...![]()
![]()
![]()
Половинката ти ВИНАГИ може да ти бие шута ей така, за добро утро, ако ще и цяла детска градина да сте си направили и да сте си пернали подписите на някакви листчета преди 30 години. Човек се чувства обвързан с някого, защото чувства любов, а не защото се чувства задължен да споделя с него едно легло.Първоначално написано от InHell
~
Аз гласувах за щастливо обвързана и много хубаво ми стана. <3 (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Сам съм и както върви самучък ке си останем.
![]()
![]()
wtf
И аз сам сам, ама гледам от положителната страта: има повече време да учип примерно и да се съсредоточиш върху целите си)
учиш*
Щастливо необвързана...така ми е добре,имам човека,който искам дори да не е сериозно, но пък и нямам време за обвързване, нито желание да се съобразявам с някого,както винаги става
Щастливо обвързана съм и аз![]()
сама съм...
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност