- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- KAK SVALIH 10 KG ZA 3 MESECA!!!
Първоначално написано от lunnoto_momi4e
Only God can Judge me... Be the Best!
браво..ама аз няам проблеми с коремчетоПървоначално написано от in4encetooooo
искам да си намаля бедрата и аз нз що
..бе 48-9кг съм ама искам да съм 45..
..съвети?
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз пък свалих 15 кг. за месец и половина,и съм супер горда от себе си.Най-хубавото е,че си ги задържах и ефекта на йо-йо го нямаше.![]()
Та честито,че си ги свалила,воля му е майката![]()
a ti kak si gi svalilaПървоначално написано от LoNeLy```AnGeL```
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Е не беше кой знае каква философия,просто рязко спрях или по скоро намалих яденето...зарибих се по тези "Fitness" корнфлейкс,и ядох доста от тях...забравих сладкото,а на мен това ми беше трагичен проблем,хляб то е ясно. И плюсках драматично много крушиЗа пръв път в живота си.
Започнах да правя кореми преси..явно рязкия резултат е от това,че всичко стана изведнъж. Но през периода на диетата се чувствах невероятно,страхотен момент,пак трябва да пробвам.направо е наблъсках с витамни за цял живот
Виеше ми се свят непекъснато,но няма как
Това е,преди това не съм се ограничавала с нищо,но една вечер получих посветление и гледай кво стана
![]()
haha e super iskam i az da go polu4a tva prosvetlenieПървоначално написано от LoNeLy```AnGeL```
6te se probvam ama nz dali 6te stane...mersi
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Това изобщо не е повод за гордост, ако случайно така си мислиш. Дано хората да са достатъчно умни да не следват примера ти, че могат много неприятности да си докарат...Първоначално написано от LoNeLy```AnGeL```
"Виеше ми се свят, но няма как"?!?Това нормално ли ти се струва? Да ти се вие свят от гладуване не е нормално изобщо и повтарвай ми има как !
e az kato svalix 9 za 2 mesecakvo i az ne znam kak stana :
![]()
![]()
Ами нормално е,да ми се вие свят,поради ниско кръвно,описала съм съвсем безвреден начин за отслабване,не ме обвинявай,че подтиквам хората към вредни неща. А и все пак за толкова кратко време да се свалят кг. неможе да мине без неприятни неща. Няма угодия на никой![]()
Въпросът е, че за такова кратко време не трябва да се свалят толкова килограми. Да ти се вие свят от глад не му се вика безвредна диета. За теб моjе и да е била ефективна, въпреки че дълбоко ме съмнява, но не се хвали поне по форумите, защото не знаеш кое момиченце ще реши "да спре рязко или да намали" яденето, а това не е безвредно!! (наистина ли го мислиш?Първоначално написано от LoNeLy```AnGeL```
)
bravo mace uspqla si zna4i))) tova e strahotno a da te pitam na kakva vurzrast si bila kogato preve6e tazi dieta
Е добре,може да е прозвучало малко драстично,но като цяло диетата беше мноо здрвословна...взимах безкрайно много витамини...ядх супер много плодове,но в сравнение с преди колкото ядох...няма никаква приликаОпределено не съм застъпничка на крайните мерки за отслабване,но понеже знам,че за по пълните хора е важно да знаят ,че има хора които успяват и да имат надежда...поне при мен беше така и винаги съм се радвала като чета,че някой е отслабвал и съм смятала ,че и аз мога
Та това не е с цел "хвалене",а просто споделяне
Дано и други успяват с малко воля,защото знам колко е неприятно
![]()
А ако въпроса се отнасяше към мен...правих диетата на 16![]()
оооо кфо тука си4ки сте отслабнали с по 654874874876кг за месец?????? кфи са тия глупости ве? да а аз отсабнах с 50кг за седмица(няма зна4ение 4е тежа по-малко)
mi da to hlqba,sladkoto i birata sa vrag nomer edno za momi4etata...zatova i az kato sum v dieta tezi ne6ta gi namalqvam na max...e pozvolqam si po 2-3 biri4ki na den...nai vajnoto e da se qde riba i kiselo mlqko i kato cqlo mle4ni produkti i mnogo vitamini...vsi4ko 6tee ok ako sika6 moje6 da postigneh perfektnoto tqlo samo trqbva volq
Хихиих като мене например.Не ве аз съм на същия принцип от известно време...И то не защото съм го прочела някъде.Аз съм виока 1.60 и тежа 53кг някъде...Вече даже не помня от колко време се опитвам да отслабна.Пробвах некфи диети по книги,некфи по един месец..и при сичките имаше йо-йо ефект.От толкова диети стигнах дотам че не огладнявам и на ден вече карам на по 2 пакет4ета бисквити или пък на плодовеДа ти се вие свят от глад не му се вика безвредна диета. За теб моjе и да е била ефективна, въпреки че дълбоко ме съмнява, но не се хвали поне по форумите, защото не знаеш кое момиченце ще реши "да спре рязко или да намали" яденето, а това не е безвредно!!.Майче има ефект-не казвам че го препоръчвам на някой.Е също карам по 1 4ас колело и мисля да почвам да правя коремни преси въпреки че преди правех и нямаше особен ефект..
![]()
a az sym visoka 163-4 i teja 43-4 kilograma, no iskam da se stegna, imam veloergometyr, no tva e nai-gadnoto ne6to, kaji me kak se motivira6 da go kara6 tolkova 4esto? a za koremnite presi - ne gi prepory4vam na nikoe momi4e, pravqt korema ujastno 6irok. Haresvam plo4kite, no na mom4etataПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
br mili4a samo taka se svalqt kilogrami az sam visoka 155sm i tejah 60 kilograma no po sy6tiq na4in svalih 6 kilograma probvaite ima golqm rezultat az sam taka ve4e 7 meseca i se 4ustvam super uspeh4eta![]()
КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ
ми..хах, аз от около седмица не ям почти нищо. т.е., отплесвам се понякога, ама после се 'самонаказвам' и не ям пък изобщо нищо да речем ден. вече почва да действа - корема се свива. малко ми е депресирано да не развия няква булимия/анорексия бих казала, че е невъзможно, прекалено много обичам да ям и ми липсва адски много/.
Стара тема!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone