.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Поздравления че си отслабнала....и много мерси за съветите
    Only God can Judge me... Be the Best!

Супер фен

Re: KAK SVALIH 10 KG ZA 3 MESECA!!!

Цитирай Първоначално написано от in4encetooooo
    taka vijdam 4e ima dosta hoda s moq problem( ve4e biv6)i za tova re6ih da spodelq kak svalih 10 kg za 3 meseca. zna4i opitvala sam sqakvi dieti i uprajneniq i te imaha efekt za kratko i posle vaztanovqavah kilogramite. minaliq noemvri na 2005 godina,re6ih 4e e kraino vreme da spra s tezi to4no 4asove i hrani. prosto qadqah ot si4ko na po malko,est kato izklu4ime maznite hrani i osobenos sladkoto,kakto i hlqaba. drugo vajno n6to bqaha koremnite presi koito i do9 den dnes6en pravq ot 20 do 50(i te povliqavat) kogato ogladnqavah vednaga slaga6 davka v ustata si (dori i tq da e obiknovenna) sa6to taka mn te4nosti i sokove.......vqarno dosta osiliq mi trqabvaha no go napravih i sega ve4e pove4e ot godina se 4ustvam perfektno v kojata si. pri rast 175 sm bqah 65 kg a sega sam 55 kg. naistina struva6e si i sam mn dovolna ot sebe si.....opitaite,nqama da sajalqavate.pri tva taikato stava postepenno za 3 meseca,kilcata se zadarjat a korem4eto ve4e se e svilo.4ao uspeh

p.p: sorry za latinicata,ama taka sam sviknala trea da se otu4a ot neq
    браво..ама аз няам проблеми с коремчето искам да си намаля бедрата и аз нз що ..бе 48-9кг съм ама искам да съм 45.. ..съвети?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Пловдив
    Аз пък свалих 15 кг. за месец и половина,и съм супер горда от себе си.Най-хубавото е,че си ги задържах и ефекта на йо-йо го нямаше.
    Та честито,че си ги свалила,воля му е майката

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от LoNeLy```AnGeL```
    Аз пък свалих 15 кг. за месец и половина,и съм супер горда от себе си.Най-хубавото е,че си ги задържах и ефекта на йо-йо го нямаше.
    Та честито,че си ги свалила,воля му е майката
    a ti kak si gi svalila
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Град
    Пловдив
    Е не беше кой знае каква философия,просто рязко спрях или по скоро намалих яденето...зарибих се по тези "Fitness" корнфлейкс,и ядох доста от тях...забравих сладкото,а на мен това ми беше трагичен проблем,хляб то е ясно. И плюсках драматично много круши За пръв път в живота си. Започнах да правя кореми преси..явно рязкия резултат е от това,че всичко стана изведнъж. Но през периода на диетата се чувствах невероятно,страхотен момент,пак трябва да пробвам.направо е наблъсках с витамни за цял живот Виеше ми се свят непекъснато,но няма как Това е,преди това не съм се ограничавала с нищо,но една вечер получих посветление и гледай кво стана

Голям фен
    Град
    sofia
    Е не беше кой знае каква философия,просто рязко спрях или по скоро намалих яденето...зарибих се по тези "Fitness" корнфлейкс,и ядох доста от тях...забравих сладкото,а на мен това ми беше трагичен проблем,хляб то е ясно. И плюсках драматично много круши За пръв път в живота си. Започнах да правя кореми преси..явно рязкия резултат е от това,че всичко стана изведнъж. Но през периода на диетата се чувствах невероятно,страхотен момент,пак трябва да пробвам.направо е наблъсках с витамни за цял живот Виеше ми се свят непекъснато,но няма как Това е,преди това не съм се ограничавала с нищо,но една вечер получих посветление и гледай кво стана
    haha e super iskam i az da go polu4a tva prosvetlenie 6te se probvam ama nz dali 6te stane...mersi
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

yes
    Guest
    Това изобщо не е повод за гордост, ако случайно така си мислиш. Дано хората да са достатъчно умни да не следват примера ти, че могат много неприятности да си докарат...
    "Виеше ми се свят, но няма как"?!? Това нормално ли ти се струва? Да ти се вие свят от гладуване не е нормално изобщо и повтарвай ми има как !

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    e az kato svalix 9 za 2 meseca kvo i az ne znam kak stana :

Град
    Пловдив
    Ами нормално е,да ми се вие свят,поради ниско кръвно,описала съм съвсем безвреден начин за отслабване,не ме обвинявай,че подтиквам хората към вредни неща. А и все пак за толкова кратко време да се свалят кг. неможе да мине без неприятни неща. Няма угодия на никой

Guest
    Ами нормално е,да ми се вие свят,поради ниско кръвно,описала съм съвсем безвреден начин за отслабване,не ме обвинявай,че подтиквам хората към вредни неща. А и все пак за толкова кратко време да се свалят кг. неможе да мине без неприятни неща. Няма угодия на никой
    Въпросът е, че за такова кратко време не трябва да се свалят толкова килограми. Да ти се вие свят от глад не му се вика безвредна диета. За теб моjе и да е била ефективна, въпреки че дълбоко ме съмнява, но не се хвали поне по форумите, защото не знаеш кое момиченце ще реши "да спре рязко или да намали" яденето, а това не е безвредно!! (наистина ли го мислиш? )

:))))

bravo mace uspqla si zna4i ))) tova e strahotno a da te pitam na kakva vurzrast si bila kogato preve6e tazi dieta

Град
    Пловдив
    Е добре,може да е прозвучало малко драстично,но като цяло диетата беше мноо здрвословна...взимах безкрайно много витамини...ядх супер много плодове,но в сравнение с преди колкото ядох...няма никаква прилика Определено не съм застъпничка на крайните мерки за отслабване,но понеже знам,че за по пълните хора е важно да знаят ,че има хора които успяват и да имат надежда...поне при мен беше така и винаги съм се радвала като чета,че някой е отслабвал и съм смятала ,че и аз мога Та това не е с цел "хвалене",а просто споделяне Дано и други успяват с малко воля,защото знам колко е неприятно
    А ако въпроса се отнасяше към мен...правих диетата на 16

оооо кфо тука си4ки сте отслабнали с по 654874874876кг за месец?????? кфи са тия глупости ве? да а аз отсабнах с 50кг за седмица(няма зна4ение 4е тежа по-малко)

mi da to hlqba,sladkoto i birata sa vrag nomer edno za momi4etata...zatova i az kato sum v dieta tezi ne6ta gi namalqvam na max...e pozvolqam si po 2-3 biri4ki na den...nai vajnoto e da se qde riba i kiselo mlqko i kato cqlo mle4ni produkti i mnogo vitamini...vsi4ko 6tee ok ako sika6 moje6 da postigneh perfektnoto tqlo samo trqbva volq

Guest
    Да ти се вие свят от глад не му се вика безвредна диета. За теб моjе и да е била ефективна, въпреки че дълбоко ме съмнява, но не се хвали поне по форумите, защото не знаеш кое момиченце ще реши "да спре рязко или да намали" яденето, а това не е безвредно!!
    Хихиих като мене например.Не ве аз съм на същия принцип от известно време...И то не защото съм го прочела някъде.Аз съм виока 1.60 и тежа 53кг някъде...Вече даже не помня от колко време се опитвам да отслабна.Пробвах некфи диети по книги,некфи по един месец..и при сичките имаше йо-йо ефект.От толкова диети стигнах дотам че не огладнявам и на ден вече карам на по 2 пакет4ета бисквити или пък на плодове .Майче има ефект-не казвам че го препоръчвам на някой.Е също карам по 1 4ас колело и мисля да почвам да правя коремни преси въпреки че преди правех и нямаше особен ефект..

maroon_rose
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да ти се вие свят от глад не му се вика безвредна диета. За теб моjе и да е била ефективна, въпреки че дълбоко ме съмнява, но не се хвали поне по форумите, защото не знаеш кое момиченце ще реши "да спре рязко или да намали" яденето, а това не е безвредно!!
    Хихиих като мене например.Не ве аз съм на същия принцип от известно време...И то не защото съм го прочела някъде.Аз съм виока 1.60 и тежа 53кг някъде...Вече даже не помня от колко време се опитвам да отслабна.Пробвах некфи диети по книги,некфи по един месец..и при сичките имаше йо-йо ефект.От толкова диети стигнах дотам че не огладнявам и на ден вече карам на по 2 пакет4ета бисквити или пък на плодове .Майче има ефект-не казвам че го препоръчвам на някой.Е също карам по 1 4ас колело и мисля да почвам да правя коремни преси въпреки че преди правех и нямаше особен ефект..
    a az sym visoka 163-4 i teja 43-4 kilograma, no iskam da se stegna, imam veloergometyr, no tva e nai-gadnoto ne6to, kaji me kak se motivira6 da go kara6 tolkova 4esto? a za koremnite presi - ne gi prepory4vam na nikoe momi4e, pravqt korema ujastno 6irok. Haresvam plo4kite, no na mom4etata

Град
    po sveta i u nas
    br mili4a samo taka se svalqt kilogrami az sam visoka 155sm i tejah 60 kilograma no po sy6tiq na4in svalih 6 kilograma probvaite ima golqm rezultat az sam taka ve4e 7 meseca i se 4ustvam super uspeh4eta
    КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ

Супер фен Аватара на fake
    ми..хах, аз от около седмица не ям почти нищо. т.е., отплесвам се понякога, ама после се 'самонаказвам' и не ям пък изобщо нищо да речем ден. вече почва да действа - корема се свива. малко ми е депресирано да не развия няква булимия/анорексия бих казала, че е невъзможно, прекалено много обичам да ям и ми липсва адски много/.
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Стара тема!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми