.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: natopiha me

raztrevojena_lady
    Guest

natopiha me

Priet na vsi4ki.imam edin problem i toi e 4e sm po sramejliva.Naskoro dvama tupaka koito me mrazqt me natopiha i i zpratiha na edno momche belejki 4e go haresvam.S nego sme v dobri otnosheniq i ponqkoga sme v edna kompaniq . sega obache me e sram da go pogledna zashtoto misli che go haresvam.Na vas su4valo li vi se e neshto takova i ako da kak reagirahte i kakvo napravihte
    sigurno shte popitate -10 klas sum

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Аз си помислих, че си шести..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на koalka
    Ох, какво ти пука?Обясняваш му, че е станало така, защото са те натопили.Ако ти повярва-повярва, ако не-не.Да не ти пука много.И някак си се оправи с тая срамежливост, защото за напред ще ти пречи.

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    I az taka si pomislih Po temata> Mi prosto kaji na tva momche che ne e istina kaji mu che go haresvash samo kato priqtel nishto poveche

Мега фен
    Град
    Utopia..
    i az misleh che ti si 5ti ama ...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ми гадно е да те натопят, ама ко ти пука.
    Обясни му, че не си писала бележките и тва е.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Усмихни се и хич да не ти пука.
    На мен ми се случи същото преди месец-два.Обвиниха ме,че съм едва ли не втори клас и нямам уста,със която да говоря....и то човек,който претендираше ,че ме познава добре .Беше ми много забавно и хич не ми пукаше какво си мисли. Да не говорим,че няма нищо ненормално да харесваш някого.Няма причина да се срамуваш.

И...такива проблеми обикновенно имат децата от 5-6 клас :}

Повече от фен
    ...

Ами и на мен ми се е случвало,но изясних проблема с момчето и с тези които ме бяха натопили.Ако няма за какво да се притесняваш от момчето се разберете!Да не ти пука!...успех!!!

Да ти имам проблемите скъпа! Не мисля че трябва да се притесняваш.Просто ако те пита нищо тва момче ти отиди при него и му кажи нахакано ,че не е вярно и ,че ако държи на приятелството ви да не вярва на подобни клюки.

П.С 10ти клас?!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    А ти откъде знаеш че той е получил тази бележка?
    На него така ли не му стана ясно че не е от теб?
    Пък едва ли ти е много надъхан тоз ладеж, че сега да му разбиеш сърцето, когато кажеш на някоя твоя приятелка да му съобщи, че не го харесваш

Супер фен
    Кажи му и готово

Оле господи. сега съм 7ми клас ас тези проблеми приклю4их отдавна.
    Няма никакъв проблем да му каже6 4е тази бележка не е била от теб и 4ене го харесва6. Няма какво да се притеснява6.
    И аз бях така докато не осъзнах 4е да харесва6 някого е съвсем нормално. Просто му кажи

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Ми гадно е да те натопят, ама ко ти пука.
    Обясни му, че не си писала бележките и тва е.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...може и пети.

1. Темата не е за тук.

2. Трябва да ти е през ТОВА, че той знае, че ти го "харесваш". Какво ти пука, дори да не е вярно?

Голям фен
    Епа нали уж сте нещо като добри приятели-пък и да го харесваш кво?да не е забранено-осъзнай се!

Супер смешно се подигравате на момичето. Вие да не би всичките да сте някакви супер контактни? И то това не е до възрастта, а до човека. Супер сте ми смешни с тея години...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Ултра Чалгарчето
    Супер смешно се подигравате на момичето. Вие да не би всичките да сте някакви супер контактни? И то това не е до възрастта, а до човека. Супер сте ми смешни с тея години...
    tuk si prav
    nqkoi hora si ostavat sramejlivi i stesnitelni do kraq na jivota si

Да, Хората тук просто си избиват комплексите. И си мислят, че като напишат, че момиче 10 клас е супер зле им изглежда на 5-6 клас се мислят за нещо повече от нея, която най-вероятно е по-голяма от тях. Момичето иска съвет, а вие почвате с елементарни обиди.

Да, Хората тук просто си избиват комплексите. И си мислят, че като напишат, че момиче 10 клас е супер зле им изглежда на 5-6 клас се мислят за нещо повече от нея, която най-вероятно е по-голяма от тях. Момичето иска съвет, а вие почвате с елементарни обиди.
    Отсъди мъдро човекът.. с аватар на Азис...
    Бул шит...

Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Цитирай Първоначално написано от tha_ghetto
    Подпис бе туй, о нечестиви невернико. За грешката си ще гориш в бездните тартарски.
    Такова. Нямам си и на идея защо натиснах "цитирай".
    Бул шит...

...на когото картинката и името на юзъра са ебавка.

А и ако случайно незнаеш правенето на толкова елементарни заяждания не опонира по никакъв начин на тезата ми. Напротив. Показва, че няма по какъв друг начин да спечелиш "спора". Аз и затова продължавам да съм си с този профил. Всички, които не знаят кой съм в действителност се заяждат все с тези неща и по този начин никой не показва реално, че тезата ми е грешна...

...на когото картинката и името на юзъра са ебавка.

А и ако случайно незнаеш правенето на толкова елементарни заяждания не опонира по никакъв начин на тезата ми. Напротив. Показва, че няма по какъв друг начин да спечелиш "спора". Аз и затова продължавам да съм си с този профил. Всички, които не знаят кой съм в действителност се заяждат все с тези неща и по този начин никой не показва реално, че тезата ми е грешна...
    Еха-а-а. Ми кат се държиш като такъв, на мене кво ми пука къв си в действителност. Аз съм грозен, ама не го заявявам открито. Ла-а-а-а.
    Бул шит...

Оми не можеш да разбереш имено, защото мозъкът ти е малък (сам си го каза). Така или иначе няма да пиша повече глупости. Момичето търси помощ, защото незнае какво да прави. Не че виждам, че много и помагат в темата, но все пак...

Ей, чалгарче, цитирай некоя песничка, бе. Нали много искаш да помогнеш на момичето. Сигурно има някоя, описваща нейната ситуация...
    Бул шит...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си