- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Бяхме на кафе, но после не ми отговоряше в skype
neznam kakfo mi stafa..... mnogu si haresfam edno momchence... kogato bqhme na kafe s nego toi mi kaza che mnogu me haresfa,a posle kogato mu pi6eh f skype ne otgofarq6e.....
...kakto i da e zapoznah se s edin negof priqtel i qvno i toi me haresa i hodihme nqkolko puti s nego na kafence i sega neznam kakfo da pravq za6totu i dvamata sa mnogu sladichki.... no vse pak imam chustfoto 4e pove4e me vle4e parvoto mom4e...no ne sam sigurna dali me haresva naistina ili......oh 6te se poburkam..... ako nqkoi ima mnenie po vaprosa
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ами мила излез на кафе с първото момче и опитай да разбереш по държанието му,или по начина по който говори с теб,дали отвръща на чувствата ти.Ако видиш че се държи просто приятелски хващай здраво второто момче и вобще не се двоуми.
Sega za da ti govori mili dumi i posle da te odblaskva zna4i ne6to ne e v red a priatelia mu spored tova koeto kazva6 mislia 4e pove4e te haresva taka 4e.....moiata taktika v tozi slu4ai e da nakaram parvia da revnuva,a i pri mom4etata e po razli4no kolkoto pove4e ne im obra6ta6 vnimanie tolkova pove4e ta iskat,taka 4e stoi si sega s vtoria i 6te vidi6 da parvia te iska naistina.be coool![]()
[b]Eми ти предполагам по държанието му можеш да определиш горе-долу дали те харесва?Трябва наистина да решиш кой повече те привлича и да си с него.Покажи на първото момче, че имаш нещо към него.
Сега.. не знам защо не ти отговаря в скайп или те избягва.. , или просто е от хората, които не живеят пред компютъра си и често го оставятг да си бачка ей така за спорта...
Щом имаш повече интерес към него.. пробвай се да бъдеш с него, макарче ако другото момче разбере може вече да не иска да е с теб, защото ще се почувства като резерва... такаче.. помисли дали би го жертвала заради другото момче или би заложила на питомното...?!
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
..... mi na men v skype sa6to ne mi pi6e ama az sviknah pone ve4e me pozdravqva po karidorite....
Първоначално написано от ThePainIsReaL