- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- tokio hotel!!!
nqkoi ako ima pesenta na tokio hotel-wenn nichts mehr geht ili ne6tu takova be6e da mi dade link mn q iskam tazi pesi4ka ama nikade ne moga da q namerq...plssss pr blagodarq!!!![]()
Манията по тях не мина ли???
Tokio Hotel-Wenn Nichts Mehr Geht.mp3
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! i nqma da mine
Няма ли?Първоначално написано от sifonkolovemarmaid
![]()
![]()
![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Ще мине тя, как... Аз откога навивам Трайката да напрайм една газова камера...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Еххх, Токио Хотел са най-великата група в България. Те направо размазват. Толкова добре дерящ се глас не съм чувал. Дере се по-добре и от Честър (Линкин Парк). Още са млади, а праят велики работи. Смятайте какви ще станат като порастнат. Единствената причина да не ги харесвате е, че имате ниска музикална култура и неможете да разберете великата им музика. Някой ден Токио Хотел ще станат класика, казвам ви го. Класика като Бритни Спиърс, Азис и Фифти Сент...
Абе с две думи - Токио Хотел Рулззз
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Първоначално написано от Мo6no
Tи нешу се ебааш май![]()
![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Говори съвсем сериозно, и аз го подкрепям! Токио хотел са велика група, такива сола, такива рифовки, боже, боже, направо съм влюбенГрух.
Mmm tokio hotel![]()
ta kato zagovorihme za tqh...koga 6e idvat?po edno vreme podrazbrah,4e 6eli da idvat,ama mai nqma da stane skoro nie 6e si po4akame
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Оууу Била (същото име като магазините) е много яка мацка. Направо съм влюбе в нея.
Оффтопик - Абе що не мога да вляза с профила си. Пък не мисля, че съм баннат, защото имам подпис и аватар.
тия са някви китайци
blizo be6e-nemci!Първоначално написано от DoPye
![]()
![]()
Почти познахте. Те са японци.
Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
едно и също е важното е че SUX
Smiley_Girl sega ima edna dryga mania i tq e da te celuvame hqhqhqopa mlqs
mlqqss =) koi e sledva6tiq ;DD
КОЙТО НЕ СЛУША ТОКИО ХОТЕЛ НЕ Е ТРУ !!!
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Много правилно казваш. Била е супер яка.Първоначално написано от Мо6но
![]()
![]()
![]()
Права си и те подкрепям напълно!Обичам Tokio HotelПървоначално написано от Мo6no
![]()
Zdraveite na vsi4kine iskam da sporq s nikoi,poddurjam tvurdenieto 4e vseki ima sobstveno mnenie.No tui kato vijdam 4e nqkoi ot vas sa bezkraino nezapoznati iskam da vi uvedomq za nqkolko nemalovajni fakta.Tokio Hotel sa grupa sustavena ot 4etiri MOM4ETA.Te sa edva na 17 godini a ve4e sa izvestni v cql svqt.imat milioni po4itateli.Bill(vokala) pee unikalno-imaite predvid 4e sam se e u4il da pee i misli tekstovete na pesnite im,koito sa dosta smisleni.brat mu tom sa6to se e u4il da sviri sam i kakto pove4eto ot nas zabelqzvat se spravqt dosta dobre za vuzrastta si.6te buda bezkraino blagodarna,ako tezi koito ne gi haresvat prosto zapazqt komentarite za sebe si,za6toto mom4etata sa postignali dostatu4no mnogo za da gi opliuvate.
predvaritrelno blagodarq
Чакай, чакай. Ти да не му се хвана?Първоначално написано от lunnoto_momi4e
Противоречиш си. Нали уж имахме право на собствено мнение, пък после казваш да си го държим за себе си. Ква е тая работа?Първоначално написано от Анонимко
Вокалът им не може да пее, текстовете, доколкото ги разбирам, са жалки, а дори и аз мога да свиря колкото Том.
За пореден път казвам - това, че някой боклук е станал известен, не го прави по-малък боклук.
Emi imaite si sobstveno mnenie,no si go drujte za sebe si!Nie (fenovete im) nqma da sprem da si gi obi4ame kolkoto i da gi obijdate!![]()
![]()
Оди се снимай. Мнението е, за да се изразява.
Ъъъ...малко странно твърдение точно за форум...иначе моята върховна цел в живота е вие (феновете им) да спрете да ги обичате...сега трябва да се самоубия, защото това нямало да станеПървоначално написано от Tokio_Hotelkata
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.