- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- tokio hotel!!!
lunnoto_momi4e по-зле си даже от бандата...
![]()
а и mo6no е мъжко.
та моето мнение за групата-ми просто като ги видя и ми става лошо-затова не съм чувал и тяхна песен докрай![]()
хъхъ..
Jalko e,che stom sa takiva "bokluci" edva li ne,im obrashtate takova zversko vnimanie.I e drebnavost,da obijdate nqkogo pri polojenie che ne ste slushali zadalbocheno nito muzikata,nito textovete im,nito glasa na vocala.Pravite smeshni izkazvaniq,otnosto pola i sexualnostta im,koito poveche ot uspeshno pokazvat kolko "bogato" e vaobrajenieto vi.POKLON!!!!
tokio bozi4ka![]()
Тъпа съм - опитвам се да бъда Emo! Ама нещо не ми е в кръвта..
Чул съм 10 тяхни песни, за да реша какви са и какви не са. От всичките песни` които чух имаше само 1, която ставаше за слушане. Другите бях още по-зле...Първоначално написано от EvaBlue
А така за токио МотелДобре пее момето жив здрав да е но защо вие тяхните фенове не си направите една отделна тема ако се примолите може да стане и важна и е пишете там
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Абе тея още ли са живине очаквах толкова дълго време да живеят
и така какво мога да кажа за тях " аз съм само на 13 и съм лудо влюбена не съм на себе си от както ги видях за първи път,а Билка направо ме разби толкова секси момче не съм и сънувала
"
да живи са.и ще живеят още дълго.за ваше съжаление и моя радост![]()
Аман вече от такива недорасли деца като тея от Токио Хотел с неопределен пол..Нито песните им струват, нито те самите. Всеки може да прави отчаяни опити да пее, ама да се излагат пред толкова народ..не е удачно![]()
Things will never be the same again
ti si ot neopredelen pol we pedal
the crusader against the evil of the vile TH :PПървоначално написано от 182+44_4adel
акъла ми си е на мястото в главата от много времеПървоначално написано от 182+44_4adel
129 поста - давай, скоро ще станат 150!
![]()