.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    blabvlabla
    Guest

Slu4valo li vi se e ...

Жена да ви обича толкова, че чак да ви дразни ?

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    не но ми се е случвало мъж да ме обича толкова че чак да ме дразни....да тича по мене като паленце...непрестанно да ми пише смс-и и да ми държи сметка къде ходя,с кого и какво правя.....без да сме гаджета и да имаме нещо общо от едното здравей как си!!!ужасно е....е незнам ти ходиш ли с тва момиче...ама пак си е задушаващо!!!просто си и кажи всичко няма как иначе!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az obicham edin taka che chak go draznq..

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от malkata_
    не но ми се е случвало мъж да ме обича толкова че чак да ме дразни....да тича по мене като паленце...непрестанно да ми пише смс-и и да ми държи сметка къде ходя,с кого и какво правя.....без да сме гаджета и да имаме нещо общо от едното здравей как си!!!ужасно е....е незнам ти ходиш ли с тва момиче...ама пак си е задушаващо!!!просто си и кажи всичко няма как иначе!!!
    poznato

Супер фен
    Град
    София
    Нормално...то обаче всяко нещо си има граници, които понякога човек не осъзнава

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Да може да се каже 4е на моменти едно мом4е ме дразни с доказването на лубовта си към мен..то не бяха смс-и то не бяха лигав6тини...изоб6то даже не ме впе4атли..мн е гадно така..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на iiirish
    обичали са ме повече от всичко на този свят и тази любов продължава дори когато вече не сме заедно, но тя никога не ме е дразнела. дори напротив - винаги ми е било приятно да знам, че някой дава всичко за мен и че за този човек аз стувам повече дори от собствения му живот!
    любовта не е натрапчива - нея или я има, или я няма! търсим тази любов с цената на всичко, а накрая когато ни заобичат така силно, това не може да дразни, дори и нашите чувства да не са същите!

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се е случвало.Това щом те дразни може би ти нямаш същите чувства към нея.

Minion4tEo
    Guest
    Mi da vi kaja tva om4e koeo haresvam sy6to si misleh 4e go draznq 6toto ve4e polovin godina sam lapnala stryvta i ne q puskam.oba4e pole leka i toi se vlubi v mene i sa sme zaedno.ne se znai kvo 6te se slu4i v jivoto moji nqkoi da te drazni ti da ne izpitva6 sy6tite 4uvstva kym nego no kogato toi dade vsi4ko ot sebe si moje da go obikne6 i da si se 4udi6 na akyla kak si mogyl da misli6 4e lubovta e dosadna-naprotif tq e nai hubavoto ne6to na sveta i s neq idva sexa bez koito sy6tooooooo nemoji6 garantiram vi

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Ако обичам някоя,тя също ме обича и то МНОГО
    и се опитва да го покаже не виждам защо да ме дразни,дори ще се радвам
    и това ще ме кара да я обичам още повече
    стига демонстрацията да е в рамките на нормалното

да обаче не момиче а момче мен така ме е обичало че чак ме дразнеше , само смс-и обаждания , беше ми писнало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си