- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Slu4valo li vi se e ...
Жена да ви обича толкова, че чак да ви дразни ?
не но ми се е случвало мъж да ме обича толкова че чак да ме дразни....да тича по мене като паленце...непрестанно да ми пише смс-и и да ми държи сметка къде ходя,с кого и какво правя.....без да сме гаджета и да имаме нещо общо от едното здравей как си!!!ужасно е....е незнам ти ходиш ли с тва момиче...ама пак си е задушаващо!!!просто си и кажи всичко няма как иначе!!!![]()
Az obicham edin taka che chak go draznq..
Нормално...то обаче всяко нещо си има граници, които понякога човек не осъзнава
Да може да се каже 4е на моменти едно мом4е ме дразни с доказването на лубовта си към мен..то не бяха смс-и то не бяха лигав6тини...изоб6то даже не ме впе4атли..мн е гадно така..
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
обичали са ме повече от всичко на този свят и тази любов продължава дори когато вече не сме заедно, но тя никога не ме е дразнела. дори напротив - винаги ми е било приятно да знам, че някой дава всичко за мен и че за този човек аз стувам повече дори от собствения му живот!
любовта не е натрапчива - нея или я има, или я няма! търсим тази любов с цената на всичко, а накрая когато ни заобичат така силно, това не може да дразни, дори и нашите чувства да не са същите!
Не ми се е случвало.Това щом те дразни може би ти нямаш същите чувства към нея.
Mi da vi kaja tva om4e koeo haresvam sy6to si misleh 4e go draznq 6toto ve4e polovin godina sam lapnala stryvta i ne q puskam.oba4e pole leka i toi se vlubi v mene i sa sme zaedno.ne se znai kvo 6te se slu4i v jivoto moji nqkoi da te drazni ti da ne izpitva6 sy6tite 4uvstva kym nego no kogato toi dade vsi4ko ot sebe si moje da go obikne6 i da si se 4udi6 na akyla kak si mogyl da misli6 4e lubovta e dosadna-naprotif tq e nai hubavoto ne6tona sveta i s neq idva sexa bez koito sy6tooooooo nemoji6
garantiram vi
![]()
Ако обичам някоя,тя също ме обича и то МНОГО
и се опитва да го покаже не виждам защо да ме дразни,дори ще се радвам
и това ще ме кара да я обичам още повече
стига демонстрацията да е в рамките на нормалното![]()
да обаче не момиче а момче мен така ме е обичало че чак ме дразнеше , само смс-и обаждания , беше ми писнало