- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгубено доверие ;(
Привет на всички от Пепито![]()
Значи реших и аз да се допитам до вас за моят проблем,и дано получа мнения,и съвети относно ситуацията
имам(или имах ,нз ) приятел от години ( 4,почти 5 ) и всичко между нас беше като приказка,на няколко пъти в началото(първата година ) късахме на няколко пъти и най-голямата раздяла ни беше 10 месеца,но любовта ни се оказа по-голяма и отново се събрахме-а тогава късахме едва ли не за глупости(детски му истории ) ..
той досега никога не е заглеждал друга,да не говорим за връзка
но няколко дни преди рожденият ми ден,именият и нова година той си определя среща с друга в съседният град -но поради причината,че имам много приятели -разбрах и бях там-видях как я чака,но тази е някаква измамница от нетните пространства и така не се яви ..но просто при самата мисъл,че го направи,а на мен казваше ,че не може се видим,щото имат много работа покрай празниците ..а то всичко е било лъжа-знам,че за 1ви път го прави -но нз дали ще е за последен,след това лъжи,лъжи и отново лъжи следваха .. което много ме нарани -каза че незнае защо го прави -но твърди че ме обича-пада ми на колене от толко време от както сме заедно и многото препятствия той не е плакал,но сега го направи,каза че осъзнава какво е направил-а и също така ме заряза на именият ден,рожденият и нова година-не беше с мен .. нз ,казах че искам време за да си помисля,дали да продължим напред-щото през този период сме имали много хубави и незабравими моменти ,но всички ме съветват ,че нещо се е променило ,и явно любовта му се е изпарила,макари не напълно.. но тогава защо иска отново да се съберем и то вече не семейни начала.. вече ремонта е готов у тях и да за живеем заедно ..нз -нз дали сгреших като казах ,че икам време,за да си помисля,но съм Объркана
Обичам го ,знам го -но ако сес съберем ще имаме още много трудности -и няма да имам подкрепата на семейството и приятелите.. а той утре отново може да ме зареже .. сърцето "крещи" да се върна,а разума да не го правя -незнам.. от всичко това ме боли-чувствам се обидена,безсилна,отчаяна ,изпитвам яд и гняв,а също така и болка от цялата история-нз дали да отстъпя,изпитвам и страх -с него ще съм,но другите ще ми обърнат гръб!!!! Защо е толкова сложно .. защо![]()
а да уточня -истинското ми име не Пепи (но всички близки ми викат така на галено -щото от малка съм голяма фенка на това име ) и моето не си го харесвам..иначе Стефка съм![]()
ох мила и твойта не е лесна(имам предвид с гаджето)...бих ти казала остави го щоз постъпва така,но на фона на тия 4-5 години....някак си ще е тъпо...можеш да опиташ...да му гласуваш доверие само още веднъж,ако и този път се издъни...значи наистина чувствата му вече не са като преди,както ти спомена в поста си...не съм имала толкова дълга връзка,но пък за сметка на това пък съм имала толкова сложна....знам какво ти е,но няма как това и живота...опитай пък ако не стане(знам че това е дсота време от живота ти)...продължи напред...все пак той не ти е първи...камоли(ако продължава с това дъжание)..последен!!!![]()
![]()
Може би е кривнал малко и това да не е фатално, но може и да е нещо по-серизно.Говори с него и сподели проблемите си.Кажи му, че не искаш да си с човек, който те лъже и мами.Аз мисля, че такова нещо бих простила, но трябва да съм абсолютно сигурна, че това няма да се повтори отново.Не бързай да правиш каквото и да било.Замисли се дали той ти показва любовта си, дали наистина те обича?То не е само на думи да ти го каже, ти трябва да го почувстваш.Успех и пиши, ако има нещо ново.Не забравяй също, че толкова много време сте били заедно и сте се обичали.Замисли се какъв човек е и може би това ще ти помогне да решиш какво ще правиш.
4-5 години са наистина много време.Според мен за този период нещата между вас би реябвало да са се изгладили, но ето че не е така.При мен лично, чевек който ме е излъгал дори веднъж ми губи доверието завинаги.Не знам при теб как са нещата.Кофти е когато ти изневерят, но само ти знаеш дали си склонна да простъиш тази грешка или не.Добре е, че си му казала,че имаш нужда от време за да осмислиш нещата.По - добре наистина седни и направи една равносметка на вашата връзка.Много внимателно обмисли нещата преди да преминете към следващия етап, както ти каза съжителство, защото това е голяма крачка напред.Но това да те зарязва на празниците, именно когато имаш нужда от наи близките си хора...недопустимо е!!!![]()
Обмисли добре нещата сама и после ги обсъдете заедно!!!
Mi za men lyjata e neshto,koeto ne bih mogla da prostq na nqkoi,kolkoto i da go obicham.Tova e nai - dolnoto neshto,koeto moje da mi stori nqkoi.Mnogo e gadno da te lyjat ... no vse pak ti si reshavash.Tai akto chetoh polojenieto ti e slojno.Nqam dumi.Lygal te e tolkova,a ti si mu proshtavala.A ako naistina si zagubila doverieto si kym nego ne vijdam smisyla da bydesh s nego.Edna vryzka spored men se gradi nai veche na doverieto.![]()
Ддз според мен трябва да му дадеш 2-ри шанс
после да не съжаляваш че не си го направила,а ако той не си вземе поука
и продължава в същия дух винаги можеш да го за*беш![]()
Прочетох поста ти 2-а пъти и 2-та пъти не можах да разбера
защо приятелите ти ще ти обърнат гръб ако ти се върнеш при него
това е ебаси простотията![]()
Чесно казано много ми се спи и нищо чудно да съм се объркал
поправи ме ако греша![]()
Първоначално написано от koalka
Vzemi dumite ot ustata :P
daj my 2ri 6ans ,taka ni6to niama da izgybi6 -moje i da se e osyznal ,a ako li ne-napyska6 go zavinagi
ako ne se syberete -vinagi 6te si misli6 za6to ne mu dadox o6te 1 6ans,za da vidia dali naistina si zaslyjava-ala sega e kysno ..
nali znae6 risk pe4eli ,risk gybi !!! a i vse pak ne ste bili den-dva ili mesec,a 4-5 godini,koeto ne e nikak malko
ne si misli,4e go opravdavam,ala vseki pravi gre6ki-100% i ti![]()