- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още ли имам шанс - част II
Трябва да си непоклатим. Трудно ще ти го обясня с термини, но ще се опитам да ти дам един пример.
Приятелктата ти иска да те замъкне по магазините, а не теб въобще не ти е до това. Казваш и го любезно, но без да се лигавиш. Тя най-вероятно ще се затръска и тук е момента на истината. Ако кажеш "да", но в главата си мислиш "не" сам се сещай се към кои мъже спадаш.
Лошото е, че рано или късно тя ще усети, че има власт над теб, или че по-скоро на теб ти липсва увереност. После става още по-лошо. Качва ти се на главата, започва да мрънка за всичко и бавно, но сигурно губи уважение към теб, докато в един прекрасен ден не каже "трябва да поговорим", което преведено от женски значи: аз така повече не мога! (плюс доволно количество истерия)
Ето, разбираш ли? За това в повечето си мнения продължавам да твърдя, че жената не знае какво иска. Те казват "мил" , но всъщност мислят "твърд". Те казват "добър", а искат "лош".
Това ги влече жените. Не трябва да я питаш, трябва да я сграбчиш (ама не да я изнасилиш)
Но в никакъв случай не прави грешката да губиш уважение към жените. Напротив - показвай го.
Да и подадеш ръка, когато слиза от превозно средство, да я утешиш, когато е разстроена, да я разстроиш, когато е спокойна...
Границата между това да се държиш, като мъж и да се държиш, като простак е страшно тънка. Започнат ли реплики от типа на "Разкарай ми се от главата; остави ме на мира, ма!; значи вече си я прескочил поне с километър.
Друго: комплиментите и държанието с и около нея.
Да и кажеш, че днес изглежда красива е похвално, да и го повториш е глупаво и мекушаво. Нека тя си проси комплиментите, а ти й ги спестявай.
Да я целунеш веднъж пред приятелите ти/й/ви е мило. Да се натискаш, обаче, те превръща в женчо. Нека тя иска да те целуне, а ти се дърпай.
Знам, че ще отнеса много нападки за това, което ще кажа сега, но аз все пак ще го кажа:
Ти командваш, не тя. Ти взимаш, а тя пита. Ти получаваш, а тя моли.
Такова отношение трябва да си изградиш.
Ще взема да напиша един Кодекс на Мъжа.
1. Аз съм алфа, аз съм единствен
2. Жените не знаят какво искат
3. Зачитай женското мнение, но прави каквото си знаеш
4. ...прави каквото си знаеш
5. Не уринирай срещу вятъра
He who runs with aggression walks with no dignity