.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Жени - секс

Момичета, защо искате да изпитате удоволствие от секса? То кой ли не иска де, но все пак...аз да си питам. Поред вас нормално ли е да сте толкова претенциозни? Жената за какво е? Да разжда деда. Да има поколение. Да износи потомството на партьора си и да го отгледа (не собствените си наследници, а тези на партньора).
    Защо вие си правите труда да излгеждате красиви? В повечето случаи се състезавате помежду си, а вие трябва да се състезавате пред нас - мъжете. А в природата е точно обратното...мъжете се стремят да да привлекат женската. Но на нас така не ни е лошо, наистина не се притеснявайте за нас. Ние седим удобни и си пием биричката, докато вие се боричкате коя по-напред ще стигне до нас...и то не до сърцата ни, а до онова което вие искате...секс

От тази тема няма да получа нищо повече от подигравки, но...дали ми пука особено много за вашето мнение, мои мили виртуални съфорумци
    На мен ми е предостатъчно жените да ме харесват и да са доволни от това което им причинявам в леглото
    Прияте де или нощ. Аз се отдавам на почиква

az moga da ti kaja 4e si mnogo prav!nap1lno s1m s1glasna s teb i te podkrepqm!Nii jenite sme mr1sno pleme - v edno jensko priqtelstvo ima tolkova mnogo zavist i licemerie 4e ne e istina!nai-prostiq primer koito 6te vi dam e reklamata na solano bez zahar -k1deto ednata predlaga na drugata na bonbon,i drugata i otkazva i q gleda kak debelee!Tova e super jalka kartinka!A vii momi4eta vmesto da vikate "mainata ti" na mom4eto , zemete i se zamislete nad jivota si i haraktera si !
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Цитирай Първоначално написано от luda^S^vibrator
    az moga da ti kaja 4e si mnogo prav!nap1lno s1m s1glasna s teb i te podkrepqm!Nii jenite sme mr1sno pleme - v edno jensko priqtelstvo ima tolkova mnogo zavist i licemerie 4e ne e istina!nai-prostiq primer koito 6te vi dam e reklamata na solano bez zahar -k1deto ednata predlaga na drugata na bonbon,i drugata i otkazva i q gleda kak debelee!Tova e super jalka kartinka!A vii momi4eta vmesto da vikate "mainata ti" na mom4eto , zemete i se zamislete nad jivota si i haraktera si !

А може би моя характер и начин на живот е по-различен...? Тъпа п*тка! Замисляла ли си се за това? Стига си излагала жените и не ме слагай под един знаменател с всички останали, ако обичаш.

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника
    2т. системно, бан по профил и ип.

Цитирай Първоначално написано от Cuddly

А може би моя характер и начин на живот е по-различен...? Тъпа п*тка! Замисляла ли си се за това? Стига си излагала жените и не ме слагай под един знаменател с всички останали, ако обичаш. И пак ще кажа същото. Майната ви (но този път в множествено число..мисля че има защо!)
    nev1zmojno!Moje bi ne go pravi6 s1znatelno , no go pravi6 !
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

А може би моя характер и начин на живот е по-различен...? Тъпа п*тка! Замисляла ли си се за това? Стига си излагала жените и не ме слагай под един знаменател с всички останали, ако обичаш. И пак ще кажа същото. Майната ви (но този път в множествено число..мисля че има защо!)

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника

Е кво ще ми кажеш, че си ходиш в натурален вид, че всеки ден преди да излезнеш не се гласиш(не се гримираш и не обличаш готини дрешки, които съчетаваш по стил и цветово)? И че преди да си тръгнала с гаджето ти не си се стремяла да изпъкваш сред множеството момичета, за да имаш шансове за сърцето му?
    Съгласна съм с мнението на Аз съм БЪЛГАРЧЕ дотолкова, че е тъпо, че се състезаваме помежду си за мъжете, които не си мърдат пръстта за нас и за вида си, а ние ходим на фитнес, фризьор, козметик, маникюрист и т.н, но не съм съгласна относно секса - естествено, че искаме да изпитаме удоволствие от секса, секса не е само за продължаване на рода(ние сме хора, а не животни, при животните е с цел размножаване, но ние сме на по високо интелектуално и емоционално ниво от тях)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

nev1zmojno!Moje bi ne go pravi6 s1znatelno , no go pravi6 !
    Дали? Винаги получавам това, което искам. И не се правя на шут пред мъжа, който желая само и само да е мой. На приятелки не съм завиждала - защото са ми истински приятелки и ги обичам като сестри (те са много малко, може би това е една от причините..). Но пак ти казвам - недей да твърдиш , че всички сме еднакви, защото се вбесявам. Това е нещото, което винаги съм искала да бъда - индивидуалистка. И няма да се сравнявам с анорексични прости същества, които се шляпат наляво и надясно заради едното мъжко внимание... Може би все пак има такива, които сме останали различни? Замисли се...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Супер фен
    От цялата тема разбрах че таяяя Къдли ли е, ква е незнам, е доста просто и некултурно селско момиче с изключително вулгарен речник.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Мисля, че Аз съм БЪЛГАРЧЕ просто е бил уморен преди да пусне темата. Поне с това го оправдавам..

Защото не е истина, че ние просто си седим като едни лъвове и чакаме женските да вършат цялата работа. Да, вярно е, има някои пичаги, които не преследват момичета, а е точно обратното. Но те или го имат генетично, или го постигат чрез много воля и усилия. Общото положение, обаче, все още е момчетата да преследват момичетата.

Истината е, че ако сложим акцента само на единия от половете, трябва да сме бая ограничени и късогледи. Просто двата пола имат различни начини да се представят добре пред срещуположния.

Момичетата се гримират, спазват диети, обличат дрешки.. Момчетата вдигат тежести, правят се на мъже, конкурират се за лидерската позиция в компанията..

Това е погледнато на най-елементартно ниво, сред по-ограничените части от масата. По-нагоре в обществото започват да се появяват други различни действия, за да се впечатли любимия - интелигентност, забавност, материална осигуреност, сигурност..

Казвам ти - ако просто си седиш и си пиеш биричката, Аз съм БЪЛГАРЧЕ, дори и да ти се отвори парашута, ще трябва да е някоя много заблудена.

Освен това, miloto, не е истина, че не си мърдаме пръста за вас.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Ако имаш кинтеро никви пръсти не ти трябва да вдигаш.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    За да имаш пари трябва или да си някакво богаташко синче, или да си ги заработил. При първото си се родил с това. При второто - сам си си ги заработил, което хич не е малко.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    За да имаш пари трябва или да си някакво богаташко синче, или да си ги заработил. При първото си се родил с това. При второто - сам си си ги заработил, което хич не е малко.
    Ама се предполага че като си тръгнал да си мърдаш пръста да изкарваш кинти - ще ги харчиш не само за жени ми и за твой кеф. (егоизъм и фашизъм )
    2т. системно

Re: Жени - секс

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Момичета, защо искате да изпитате удоволствие от секса? То кой ли не иска де, но все пак...аз да си питам. Поред вас нормално ли е да сте толкова претенциозни? Жената за какво е? Да разжда деда. Да има поколение. Да износи потомството на партьора си и да го отгледа (не собствените си наследници, а тези на партньора).
    Защо вие си правите труда да излгеждате красиви? В повечето случаи се състезавате помежду си, а вие трябва да се състезавате пред нас - мъжете. А в природата е точно обратното...мъжете се стремят да да привлекат женската. Но на нас така не ни е лошо, наистина не се притеснявайте за нас. Ние седим удобни и си пием биричката, докато вие се боричкате коя по-напред ще стигне до нас...и то не до сърцата ни, а до онова което вие искате...секс

От тази тема няма да получа нищо повече от подигравки, но...дали ми пука особено много за вашето мнение, мои мили виртуални съфорумци
    На мен ми е предостатъчно жените да ме харесват и да са доволни от това което им причинявам в леглото
    mi s po4ti ni6to ot spomenatotot ne sam saglasna
    1. ne sme samo za razplod
    2. ne se grijim za sebe si samo zaradi vas ami za li4en komfort
    3. samo horata i delfinite izpitvat udovolstvie ot seksa a kam horata se 4islim i nie jenite
    4. nie ne sme s majete samo zaradi 1 sex daje moje bi tova e nai malkata pri4ina (pone pri pove4eto ot nas)
    5. .... 6te se setq posle sega sam na ebasi gradusa i mi se reve da go eva
    f*ck off!

Град
    Стара Загорка
    shizzle, не ме оправдавай! Много добре знам какво и защо съм написал. Просто ви гледам как си човъркате мозъчетата (на някои от вас обаче явно не ви се отдава ***визирам някого***).
    Това което каза милото, малко ме позасегна. Не мислех че ще се обърне много внимание за това, но докато се опитам да й променя мнението изчезна от скайпа. Мъжете полагат много грижи за да се харесат. Темата е направена добре, но не е за нашите времена. Някакси мъжете са проблема тук. Вече те търсят жените, а не обратното. Ходят на фитнес, прически, обезкосмяване на голяма част от тялото...общо взето типичния метросексуален мъж, а не мачото който е бил харесван преди 543 години. Аз тичам след момите, а не те след мен (е има някои изключения). Аз не стоя безучастно. Определено търся начин да се харесам.
    Благодаря все пак за адекватните мнения

Радвам се и че съм успял да изкарам извън строя някой със слаба психика Вие да не мислите че друго съм целял?
    Аз уважам жените! ТАЗИ тема е написана за тях, колкото и странно да звучи. Тя е в тяхна защита и оплюва "селските чеда", тъсещи собственото си задоволяване, без нужда да задоволят потребностите на партньорката си

Град
    Стара Загорка

Цитирай Първоначално написано от yuHku
    3. samo horata i delfinite izpitvat udovolstvie ot seksa a kam horata se 4islim i nie jenite
    Само да те поправя, че според Библията, "човек" и "жена" са различно нещо. За делфините не знам, но го има при лъвовете. Не съм го споменал тоза, защото не знам при кои бозайници още се среща. Пък за разлика от теб като започна нещо гледам да го довърша.
    Ако Boot види последното ми изречение да се направи, че не го е сторила

Аз съм БЪЛГАРЧЕ, tova e edno ot nai tupite neshta, koito sym chela. estestveno, che pri sex i mujut, i jenata trqbva da izpitat udovolstvie, ina4e ne e pulnocenen. bi li se po4uvstval MUJ ako priqtelkata ti ostava nezadovolena? ti edva li ne izkarvash nejniq pol sex robini i bezplatna zabavachnica za decata si ... pak dokolkoto do vynshniqt vid - razbira se vsqko momi4e iska da bude haresvano ot zaobikalqshite go. no ako si mislish, 4e prosto taka shte si stoish i nqma da si mrudnesh prysta i vsi4kite momi4eta shte ti4at sled teb, ne e taka. razlikata m-u horata i jivotnite e, 4e nie imame i samosyznanie, pri koeto ti razli4avash momi4etata ne samo po cveta na kosata, a i bry4ki po liceto, godini, harakter i t.n. a kolko puti si pil biri4ka samo s priqteli i kolko puti dokato si pil bezu4astno biri4ka i te e svalqlo momi4e?
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от just-lady
    kolko puti dokato si pil bezu4astno biri4ka i te e svalqlo momi4e?
    Епа мене бая. Всмисъл никога не съм правил първата крачка, че и втората кат се замислим. Бати мързела съм чесно.
    Но въж по другите точки съм категорично несъгласен - жената не пищи ли от кеф в леглото начи на мене не ми е кеф. Винаги трябва да уважаваш това което имаш до себе си защото не се знае дали ще намериш друго чак толкова добро.
    2т. системно

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от just-lady
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ, tova e edno ot nai tupite neshta, koito sym chela. estestveno, che pri sex i mujut, i jenata trqbva da izpitat udovolstvie, ina4e ne e pulnocenen. bi li se po4uvstval MUJ ako priqtelkata ti ostava nezadovolena? ti edva li ne izkarvash nejniq pol sex robini i bezplatna zabavachnica za decata si ... pak dokolkoto do vynshniqt vid - razbira se vsqko momi4e iska da bude haresvano ot zaobikalqshite go. no ako si mislish, 4e prosto taka shte si stoish i nqma da si mrudnesh prysta i vsi4kite momi4eta shte ti4at sled teb, ne e taka. razlikata m-u horata i jivotnite e, 4e nie imame i samosyznanie, pri koeto ti razli4avash momi4etata ne samo po cveta na kosata, a i bry4ki po liceto, godini, harakter i t.n. a kolko puti si pil biri4ka samo s priqteli i kolko puti dokato si pil bezu4astno biri4ka i te e svalqlo momi4e?
    Май не си прочела всички мнения. И моля, не ми обяснявай за мушичките и пчеличките какво правили и че ний сме над всичко
    А и...казаното с биричката беше силно преувеличено, но да ти кажа съм имал няколко такива случаи, но чак сега се замислям за това

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    По другото, което си изброил нямам мнение, но мисля, че ерата на мачо изпълненията отмина отдавна.

Ако все пак настояваш да се върнеш във времената на патриархата, а жените наистина са били средство за разплод и развлечения, добре. Нека хвърлим по една храчка на стотици, не, хиляди години еволюция и да легнем спокойни, че сме казали "истината".

И все пак. Теорията, че жените ТРЯБВА да поскачат след мъжа е банална, а пък и издиша отвсякъде.

Тичали са, защото не са имали алтернатива. Как да бъде една жена самостоятелна в този мъжки свят? Да гони Михаля по горите? И така не става. А те хванат сама в гората, а те изгориха на кладата по обвинение във вещерство.
    Така с течение на времето те стават по-агресивни, което води до наши дни.

Не знам защо си останал с впечатлението, че жените са пасивни и то при свалките. Не казвам, че съм обект на желания, но съм бил свидетел на десетки опити за контакт, като първата стъпка бе поемана от момичето.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Супер фен
    Град
    Not quite there, Crafter. It's another thing he wants to hear, yet I'm in no condition to give him the satisfaction he seeks. No will, no desire.. Let the ignorants speak and the infidels lead us, I have no strength to fight back.

Само да те поправя, че според Библията, "човек" и "жена" са различно нещо. За делфините не знам, но го има при лъвовете. Не съм го споменал тоза, защото не знам при кои бозайници още се среща. Пък за разлика от теб като започна нещо гледам да го довърша.
    tova be6e gruba zabelejka , koqto ne moga da prenebregna. vinagi dovar6vam vsi4ko dokari i ne se otkazvam ma qvno mi lipsvat moza4ni kletki ili prosto kfoto napi6a e parvosignalno i ne vijdam smi da se zatormozqvam da izmislqm hilqdi dr pri4ini protiv tvoqta tema za6toto 6tom ne sa mi skoknali vednaga v glavat zna4i ne sa ot golqmo zna4enie pfuuuu se 1
    f*ck off!

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Not quite there, Crafter. It's another thing he wants to hear, yet I'm in no condition to give him the satisfaction he seeks. No will, no desire.. Let the ignorants speak and the infidels lead us, I have no strength to fight back.
    Point taken, almighty.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника

Е кво ще ми кажеш, че си ходиш в натурален вид, че всеки ден преди да излезнеш не се гласиш(не се гримираш и не обличаш готини дрешки, които съчетаваш по стил и цветово)? И че преди да си тръгнала с гаджето ти не си се стремяла да изпъкваш сред множеството момичета, за да имаш шансове за сърцето му?
    Съгласна съм с мнението на Аз съм БЪЛГАРЧЕ дотолкова, че е тъпо, че се състезаваме помежду си за мъжете, които не си мърдат пръстта за нас и за вида си, а ние ходим на фитнес, фризьор, козметик, маникюрист и т.н, но не съм съгласна относно секса - естествено, че искаме да изпитаме удоволствие от секса, секса не е само за продължаване на рода(ние сме хора, а не животни, при животните е с цел размножаване, но ние сме на по високо интелектуално и емоционално ниво от тях)
    ne stava v1pros 4e ne se grimiram ,naprotiv grimiram se , obli4am se s gotini dre6ki i t.n. , no az ti govorq za jenskoto licemerie , i kak ne biva jenite da b1dem vragove , a trqbva da sme priqtelski,za6toto ako se s1iuzim mojem nie da sme silniq pol ! \/

Guest

=D> =D> =D>

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Под достойнството ми е да се състезавам,под всчка форма,дали с гримове и дрехи или открити схватки.

Не се обиждай, представата ти за ролята на жената е доста ограничена.Жените,които не са раждали до края на живота си не са достойни,така ли?
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Стара Загорка

tova be6e gruba zabelejka , koqto ne moga da prenebregna. vinagi dovar6vam vsi4ko dokari i ne se otkazvam ma qvno mi lipsvat moza4ni kletki ili prosto kfoto napi6a e parvosignalno i ne vijdam smi da se zatormozqvam da izmislqm hilqdi dr pri4ini protiv tvoqta tema za6toto 6tom ne sa mi skoknali vednaga v glavat zna4i ne sa ot golqmo zna4enie pfuuuu se 1
    Недей се връзва. Просто се хванах за първата дума да те оборя. Поне не са измислици

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Не се обиждай, представата ти за ролята на жената е доста ограничена.Жените,които не са раждали до края на живота си не са достойни,така ли?
    Явно не си ми прочела всички мнения и ти
    Както казах вече аз уважавам жените. Да не казвам всички, н о почти всички жени които ме познават знаят това. За мен най-важното нещо в леглото е да доставя първо удоволствие на партньорката си, а след това на мен. Както е и в живота. Да не прекалявам сега и да ги накарам да си дават мнението по темата и да ме защитят достойно. Излишно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си