- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жени - секс
еми аз много харесвам слабичките дупенца![]()
Много, ама много сладък батко !
Ако тази теория беше вярна, щеше да е необясним фактът, че се обличам с вкус и се гримирам, когато ходя на гости на приятелка, например.![]()
Разбирам за дрешките, ама грима..?! Не, аз поначало съм противник на гримирането и не го разбирам, нито одобрявам. Особено като е безсмислено (като в случая с ходенето при приятелката ти).Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Много по-добре е приятеката ти да не слага каквото е възможно върху лицето си.Първоначално написано от shizzle
Случвало ми се е "не ми яж фондютена де"![]()
AZ MNOGO OBI4AM DA SE GRIMIRAM I KAKVO LO6O IMA V TOVA? GRIMUT POD4ERTAVA KRASIVOTO V TEB I SLEDOVATELNO STAVA O6TE PO-KRASIVO![]()
AMI I AZ MNOGO OBI4AM DA SE GRIMIRAM KAKVO LO6O IMA V TOVA? GRIMUT POD4ERTAVA KRASIVOTO V TEB I SLEDOVATELNO STAVA O6TE PO-KRASIVO![]()
MIM4ETO SEXA, тук можем много да поспорим. Според мен няма грим, който "да подчертава естествената красота". Има грим, който да скрива грозното - дали директно да го покрие или просто да отклони погледа към нещо малко или много по-привлекателно, принципът е същият. И мога да твърдя, че мнението ми е компетентно, тъй като изключително много държа на лицето.
Оставете настрана, че ви скапват кожата и т.н. Дори не съм сигурен колко е вярно това с тези нови щадящи продукти. Истината е, че наистина красивото лице няма нужда от грим. ОСОБЕНО, докато си още момиче!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
=D>Първоначално написано от shizzle
Oтново съгласна с шизъл!
![]()
Робинята на Quench
AZ NE OTRI4AM 4E SUSIPVA KOJATA NO PONE 64% OT MUJETE GI PRIVLI4A GRIMUT
Глупости!Първоначално написано от MIM4ETO SEXA
Много пове4е се радват, ако не им се налага да пазя моми4ето да не й се разте4е това, да не й се размаже онова, да не й падне третото. На никой няма да му е приятно да се наведе да си целуне девойката и да се омаже с 4ервило или да е оклепан целия с фон дьо тен.![]()
![]()
Робинята на Quench
За повечето момчета не знам, но за моята компания това си важи с пълна сила. Най-малкото съм горд, че приятелката ми без грим е по-красива от цялата сган, дето се цапоти, взета заедно.Първоначално написано от SINDEL
shizzle хабиш си думите само . То на тия тъпи оФци колкото и да им обясняваш те няма да подразберат . То си знае цапалъка там с милионите хиляди мазила и т'ва е.
Искам да споделя 1 мисъл която много ми харесва
Една жена трябва да е 2 пъти по умна от 1 мъж за да постигне и половината на успехите му![]()
По тази логика вие, мъжете за какво сте? Колкото и грубо да звучи...да се изпразните в някоя "и да има поколение". Тогава защо искате да изпитвате удоволствие от секса? То като ще е само за децата, да се прави само по веднъж и айде...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Секса не е само за да създадеш живот...той е и за удоволствие...
Поне това е моете мнение...
Колкото до грима...една жена ВИНАГИ е по-красива с грим и с оправена коса /колкото и да противоречите Е ТАКА/... Ако някой ми каже, че повече харесва жената да не бара нищо по себе си, айде моля ви се...то дай да не си махаме космите на краката... и да не си скубем веждите..да си ходим "както майка ни е родила" Да да...
Всяко момиче иска да е красиво и забелязвано... А кой забелязва момичета с пъпки по лицето, без грим и не поддържани?![]()
![]()
Тук искам да кажа, че не говоря за тези, които прекаляват с грима. Да, има и такива...не знаят как да се гримират, слагат 1 тон грим и се имат за хубави. Говоря за умерения и хубав грим.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз обожавам момичета с добър грим!!! Са ше кажете - да бе да неква с един тон грим - НЕ. Много грим не е равно на добър грим. Подчертавам добър.
2т. системно
Не мога да се съглася. Поддържане - да. Но лично моята приятелка няма нито пъпчици (освен, ако не прекали с шоколада ^^), нито нужда да си бръсне краката, нито да си скубе веждите. Единствено използва специални шампоан плюс балсам (както и аз!) и си обезкосмява триъгълника. И поначало приятелките ми са такива - гримът не ме привлича и не смятам, че прави жената по-красива. Както казах и преди - целта му е да скрие грозното.Първоначално написано от Lady Death
Ти, ако смяташ, че ти е необходимо да се гримираш, за да те забелязват момчетата - твой проблем. Ако искаш може да те е правил някой холивудски гримьор, ако ми се изцепиш с някоя глупост няма да те погледна втори път.
За мен гримът си е част от поддържането.Първоначално написано от shizzle
Какво разбираш под "нужда" смисъл...просто няма толкова много или...?
Дори и да няма...все пак да ходи с необръснати/епилирани крака...
За веждите е същото... Не мисля, че е особено красиво да видиш момиче с космите по краката и с вежди като четка...![]()
Колкото и да си говорим, няма да се съглася, че една жена е по-красива без грим. Може и да е, но с грим 100% е по-добре/пак ще кажа, че говоря за УМЕРЕНИЯ, ДОБРЕ СЛОЖЕН и ХУБАВ/.
Все пак по тази логика момичето като стане или преди да излезе трябва само да се посреше малко и да излезе... Не мисля.
Не смятам, че за да ме харесат, трябва да съм гримирана. Нито пък се гримирам за това.
Колкото до глупавите момичета...те са друг въпрос. Ясно е, че никой няма да хареса момиче, което не може да свърже 5 думи в изречение.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе попринцип секса е за нещо много по-различно от това което твърдиш. Аз просто казвам за какво е предназначен, а това ние за какво го използваме е съвсем друга тема. Пък да не говорим че някои от вас ако не правят секс малко по-дълго време издивяват и само за секс мислят!Първоначално написано от Lady Death
Мисля, че си леко параноична с това "как може да не си бръсне краката". Не, няма косми по краката, има наистина блед леек мъх, но той не се усеща и трябва да се вгледам на силна светлина. А и е нормално, подобен мъх покрива всяка част на тялото.Първоначално написано от Lady Death
Няма да споря още за грима. Всеки харесва различни неща - аз предпочитам естествената красота. Знаеш, че момичето ще изглежда добре и без да е помъкнала цяла чанта с грим; сутринта като се събудиш до нея - пак ще е по същия начин прекрасна; няма да отделя по половин час всяка сутрин пред огледалото; няма го момента "ще ми размажеш грима"; не ми е неприятно (имам чувствителни очи, нос и кожа и ме дразни)..
Да, всъщност приятелката ми може да преспи навсякъде само с четка за коса и четка за зъби и да не стряска хората. А който ползва грим трябва да го махне преди да си легне, ако не иска на сутринта да се е изприщила или най-малко да стряска хората.
"Интелекта на жената не е от значение, нейната цел е само да даде здраво поколение."
"Жените са просто машини за произвеждане на деца."
Да смачкаш фасона на жена, когато знаеш, че просто трябва да го направиш, не е грях. Грях е да получиш плесница за нищо.
Четете Николай Хайтов, гледайте Кръстникът.