Мисля, че Аз съм БЪЛГАРЧЕ просто е бил уморен преди да пусне темата. Поне с това го оправдавам..

Защото не е истина, че ние просто си седим като едни лъвове и чакаме женските да вършат цялата работа. Да, вярно е, има някои пичаги, които не преследват момичета, а е точно обратното. Но те или го имат генетично, или го постигат чрез много воля и усилия. Общото положение, обаче, все още е момчетата да преследват момичетата.

Истината е, че ако сложим акцента само на единия от половете, трябва да сме бая ограничени и късогледи. Просто двата пола имат различни начини да се представят добре пред срещуположния.

Момичетата се гримират, спазват диети, обличат дрешки.. Момчетата вдигат тежести, правят се на мъже, конкурират се за лидерската позиция в компанията..

Това е погледнато на най-елементартно ниво, сред по-ограничените части от масата. По-нагоре в обществото започват да се появяват други различни действия, за да се впечатли любимия - интелигентност, забавност, материална осигуреност, сигурност..

Казвам ти - ако просто си седиш и си пиеш биричката, Аз съм БЪЛГАРЧЕ, дори и да ти се отвори парашута, ще трябва да е някоя много заблудена.

Освен това, miloto, не е истина, че не си мърдаме пръста за вас.