shizzle, не ме оправдавай! Много добре знам какво и защо съм написал. Просто ви гледам как си човъркате мозъчетата (на някои от вас обаче явно не ви се отдава ***визирам някого***).
Това което каза милото, малко ме позасегна. Не мислех че ще се обърне много внимание за това, но докато се опитам да й променя мнението изчезна от скайпа. Мъжете полагат много грижи за да се харесат. Темата е направена добре, но не е за нашите времена. Някакси мъжете са проблема тук. Вече те търсят жените, а не обратното. Ходят на фитнес, прически, обезкосмяване на голяма част от тялото...общо взето типичния метросексуален мъж, а не мачото който е бил харесван преди 543 години. Аз тичам след момите, а не те след мен (е има някои изключения). Аз не стоя безучастно. Определено търся начин да се харесам.
Благодаря все пак за адекватните мнения

Радвам се и че съм успял да изкарам извън строя някой със слаба психика Вие да не мислите че друго съм целял?
Аз уважам жените! ТАЗИ тема е написана за тях, колкото и странно да звучи. Тя е в тяхна защита и оплюва "селските чеда", тъсещи собственото си задоволяване, без нужда да задоволят потребностите на партньорката си