Цитирай Първоначално написано от yuHku
Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Цитирай Първоначално написано от yuHku
3. samo horata i delfinite izpitvat udovolstvie ot seksa a kam horata se 4islim i nie jenite
Само да те поправя, че според Библията, "човек" и "жена" са различно нещо. За делфините не знам, но го има при лъвовете. Не съм го споменал тоза, защото не знам при кои бозайници още се среща. Пък за разлика от теб като започна нещо гледам да го довърша.
Ако Boot види последното ми изречение да се направи, че не го е сторила
tova be6e gruba zabelejka , koqto ne moga da prenebregna. vinagi dovar6vam vsi4ko dokari i ne se otkazvam ma qvno mi lipsvat moza4ni kletki ili prosto kfoto napi6a e parvosignalno i ne vijdam smi da se zatormozqvam da izmislqm hilqdi dr pri4ini protiv tvoqta tema za6toto 6tom ne sa mi skoknali vednaga v glavat zna4i ne sa ot golqmo zna4enie pfuuuu se 1
Недей се връзва. Просто се хванах за първата дума да те оборя. Поне не са измислици

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
Не се обиждай, представата ти за ролята на жената е доста ограничена.Жените,които не са раждали до края на живота си не са достойни,така ли?
Явно не си ми прочела всички мнения и ти
Както казах вече аз уважавам жените. Да не казвам всички, н о почти всички жени които ме познават знаят това. За мен най-важното нещо в леглото е да доставя първо удоволствие на партньорката си, а след това на мен. Както е и в живота. Да не прекалявам сега и да ги накарам да си дават мнението по темата и да ме защитят достойно. Излишно е