.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Pylna obyrkvaciq!

ObYrKaNa_
    Guest

Pylna obyrkvaciq!

Zna4i zdraveite na vsi4ki 1-vo! I blagodarq,4e 6te oburnete vnimanie...
    Zna4i imah si priqtel.Dosta vreme bqhme zaedno-si4ko si be6e ok do 1 moment,v koito si4ko se oburka.Toi stana nqkuf bezrazli4en abe izob6to si4ko se obyrka! Sega sme razdeleni ot blizo 3 sedmici i na men mi e super kofti za6toto vse o6te go obi4am mnogo...Govorime si,durjime se kato pove4e ot priqteli-celuvki,kazva mi 4e me obi4a...Da oba4e predi nqkolko dni si govorihme cql den i si4ko si be6e ok i toi kaza,4e iska da iz4aka nqkolko dni i ako se razbirame dobre otnovo 6te se saberem.E prez teq nqkolko dni vsi4ko be6e nared-nqmahme drazgi po4ti i az ve4e se nadqvah (daje po4ti bqh sigurna)4e otnovo vsi4ko 6te e nared i 6te sme zaedno...E da,ama ne! Dnes mi zaqvi 4e se kefi na edno momi4e i 4e zasega nqmalo da trugva s neq,za6toto o6te me obi4al...Lele kazvam vi izdivqh..napravo cqla ve4er sum plakala-ve4e si izplakah o4ite i ne moga,i ne moga da se primirq s misulta,4e 6te e s druga Super bolno mi e... Za kapak na si4ko kaza,4e 6te zaminava za 4ujbina i blizo mesec nqma da go ima,koeto ozna4ava,4e nie po4ti nqma da imame nikakva vruzka...nai-mnogo da si pi6eme 1-2 puti v skype (ako vleze ottam izob6to) ili puk 1-2 sms-a...A tva mnogo me pla6i,za6toto me e strah,4e kato se vurne i si4ko 6te e o6te po-zle Ne moga da go zagubq! Ta vaprosa mi e sledniq - kakvo iska toi?! 0_o Na ediniq den mi kazva,4e ako si4ko e ok se sabirame otnovo,a sa kazva 4e ako zamine se razdelqme zavinagi...kogato go popitah mi otgovori,4e prosto nqma kak da se razbirame sled kato nqma da go ima i az mu obesnih tova za skype ili za sms-te,no toi smeni temata E izob6to ne razbiram kakvo iska i za6to pravi taka...sled kato se kefi na drugoto momi4e za6to produljava da me tarsi i da mi kazva,4e me obi4a? I za6to kaza,4e 6te se sdobrime,a sega pee drugo? Kogato opitam da govorq s nego na taq tema mi kazva da ne go pritiskam i 4e e oburkan...E ve4e ne znam kakvo da mislq i kakvo da pravq

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Не мога да ти кажа какво му е, ама със сигурност мога да ти кажа, че много яко те използва. Даже ми се струва, че те държи малко като резервен вариант в случай че другото момиче не му пусне. Накратко... разкарай го и не си губи времето с идиот като него.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ostavi go na mira malko.. dai mu malko prostranstvo.. Kato go pritiskash i postoqnno go tyrsish.. i samo podhvashtash temata za vas nishto ne pechelish.. Izchakai.. Ako toi naistina te obicha shte se syberete.. Ako ne - znachi ne si zaslujava.. Zashtoto nasila da byde s teb.. bez da q ima trypkata.. nqma smisal..

ObYrKaNa_
    Guest
    Ami ne...hora ni bqhme zaedno pove4e ot polovin godina,da ne govorim 4e predi da trugneme gore-dolu 1 godina bqhme mnogo dobri priqteli...Ne smqtam,4e iska da me izpolzva za tova ako trugoto momi4e ne mu pusne,a i to 6te mu pusne 100% ako se naloji...taka 4e predpolagam,4e ne e zatova (ili pone se nadqvam)...A ina4e ne go tarsq samo az-toi su6to mnogo me tarsi,zvani mi...Az to4no tova ne razbiram-kak sled kato e oburkan i haresva i onaq produljava da me tarsi i mene...I ne moga da povqrvam,4e me izpolzva-prosto...ima mnogo ne6ta,koito go dokazvat...

Guest
    Еми мила, и аз имах горе долу същия проблем преди време - с гаджето се разделихме, защото той каза, че изпитва приятелска любов към мен. Бяхме разделени близо месец... през това време той излизаше с друга (което ме убиваше) , аз също излизах с един друг просто за да не мисля постоянно за него. Но с гаджето не спряхме да се виждаме. Един ден той ми каза, че ме обича страшно много, че се е отдръпнал, защото се е страхувал от сериозна връзка, но когато сме били разделени е осъзнал, че аз съм тази, с която иска да бъде и иска да се съберем.
    И така... събрахме се и сме много щастливи вече почти две години (това, за което ти разказвам се случи на 4тия месец) .
    Пожелавам ти твоята мъка да свърши така, както и моята и любимия ти да бъдете много щастливи. Ако не, то да откриеш някой, с който да бъдеш!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен и той самия не знае какво иска всъщност.Сега тука имам мнение и то е, че това момче не те обича.Не мога да съм сигурна, но да обичаш някой истински и да се кефиш на друга....не знам.Аз не мисля, че има смисъл да продължавате.Права си, че ако отиде в чужбина може би просто наистина ще спре да му пука за теб, но есетствено е възможно и обратното-да се засилят още повече чувствата му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си