.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми.. аз пък предпочитам да остана възбудена и незадоволена, отколкото да си легна с някое момче, което не познавам или което е супер боклук, и предпочитам незадоволена, отколкото бременна Явно имаш още да учиш за жените
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Еми.. аз пък предпочитам да остана възбудена и незадоволена, отколкото да си легна с някое момче, което не познавам или което е супер боклук, и предпочитам незадоволена, отколкото бременна Явно имаш още да учиш за жените

Рали, за жените имам да уча много, то никога няма да науча всичко.
    Но не си ми следила мисълта, говоря ти, че една жена, била от еди кой си вид, или от друг, сега визирам въпросната госпожица която е на 26 години с детенце, просто беше толкова възбудена, че вика, няма ли някой да ме изчука,.. просто нужда от.. член..

ух или трябва следващия път като те видя в макдоналдс да те попитам някои неща за жените ?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Рали, за жените имам да уча много, то никога няма да науча всичко.
    Но не си ми следила мисълта, говоря ти, че една жена, била от еди кой си вид, или от друг, сега визирам въпросната госпожица която е на 26 години с детенце, просто беше толкова възбудена, че вика, няма ли някой да ме изчука,.. просто нужда от.. член..
    Хахах, това ли бил проблемът? Стига, вее! И аз често говоря така без да влагам някакъв смисъл. Партньорката ми е над всичко! Но хайде, аз съм мъж..

Но често момичетата (особено сега, когато всички първокурснички се отделят от любовниците си) са ми говорили как на еди-кой си купон ще бъдат 20 момичета и 2 момчета и ще им се изреждат, защото са много загорели (след това момчетата бяха цели и непокътнати). Или че им се иска някой да ги скъса от секс. Ей така, в лицето. Като преди това много ясно сме си определили границата на взаимоотношенията.

Макар да не сме свикнали на подобно освободено държание, момичетата се чувстват все по-комфортни със сексуалността си и не виждат причина да я крият. Но не биха си легнали с който и да е. Това са просто думи.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Макар да не сме свикнали на подобно освободено държание, момичетата се чувстват все по-комфортни със сексуалността си и не виждат причина да я крият. Но не биха си легнали с който и да е. Това са просто думи.
    Браво бе Шницел, този път уцели десетката \/ =D>

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa

Re: Жените.. е щете ме убиваите ама си е така.!!!

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Нема една, нема втора, нема тази не е такава, нема тази е такава, ВСИЧКИ!!

Възбудене ли са, е секса им е в главата, ако ще война да е ..
    Член, та член!

Ако ще да преспи с някой пропаднал, но само да е превъзбудена и да няма кой да я задоволи и полудяват..

На скоро ми се случи да гледам една такава девоика.. просто нямам думи.. то кво му е сексито на това..

пък сега ако ме питате, що аз не съм я задоволил.. не съм си го намерил на улицата, обаче просто съм шокиран от тези жени, от всички де.. не искам просто да си представям, че един ден моито момиче-тогава, може да е такава, но в крайна сметка всички са такива, егати гена егати чудото..
    ужас..

момичета не ми се сърдете, просто споделям ужасяващото за мен нещо, много ми е кофти като се замисля само..

=D> i na men mi haresa tazi temi4ka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си