- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените.. е щете ме убиваите ама си е така.!!!
Еми.. аз пък предпочитам да остана възбудена и незадоволена, отколкото да си легна с някое момче, което не познавам или което е супер боклук, и предпочитам незадоволена, отколкото бременнаЯвно имаш още да учиш за жените
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Рали, за жените имам да уча много, то никога няма да науча всичко.
Но не си ми следила мисълта, говоря ти, че една жена, била от еди кой си вид, или от друг, сега визирам въпросната госпожица която е на 26 години с детенце, просто беше толкова възбудена, че вика, няма ли някой да ме изчука,.. просто нужда от.. член..
ух или трябва следващия път като те видя в макдоналдс да те попитам някои неща за жените ?![]()
Хахах, това ли бил проблемът? Стига, вее! И аз често говоря така без да влагам някакъв смисъл. Партньорката ми е над всичко! Но хайде, аз съм мъж..Първоначално написано от Цеци Пенев
Но често момичетата (особено сега, когато всички първокурснички се отделят от любовниците си) са ми говорили как на еди-кой си купон ще бъдат 20 момичета и 2 момчета и ще им се изреждат, защото са много загорели (след това момчетата бяха цели и непокътнати). Или че им се иска някой да ги скъса от секс. Ей така, в лицето. Като преди това много ясно сме си определили границата на взаимоотношенията.
Макар да не сме свикнали на подобно освободено държание, момичетата се чувстват все по-комфортни със сексуалността си и не виждат причина да я крият. Но не биха си легнали с който и да е. Това са просто думи.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!