.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: WOW

Hybrid View

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

WOW

Абре интересно ми е, има ли тук начинещи WOW играчи, като мен, ....или напреднали?

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Аз играех до преди 1 година (1 година съм играл) НОН-СТОП През зимната ваканция пак започнах да се зарибявам,но този път спрях на време! Иначе играта е много добра.На мене лично много ми харесва,но толкова време играя и не мога да намеря свр , който да не крашва или да няма лаг.(В предишните свр-и,на по-стари пачове- дори и някои магии не бачкаха ) Ако ти намериш - с удоволствие ще влезна.

пс.Има специални сайтове за WOW - Заповядай! .Ако имаш проблени с някой quest - използвай ги! :P
    Incomplete..........

Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Аз играех до преди 1 година (1 година съм играл) НОН-СТОП През зимната ваканция пак започнах да се зарибявам,но този път спрях на време! Иначе играта е много добра.На мене лично много ми харесва,но толкова време играя и не мога да намеря свр , който да не крашва или да няма лаг.(В предишните свр-и,на по-стари пачове- дори и някои магии не бачкаха ) Ако ти намериш - с удоволствие ще влезна.

пс.Има специални сайтове за WOW - Заповядай! .Ако имаш проблени с някой quest - използвай ги! :P
    и аз така тъмън направя хубав герой и ае спрът сървъра или пък само крашват а бе не може да се анмери хубав
    So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си