- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам Питане
знам че въпроса ми може да ви се стори тъп ама сега сам мн притеснена и не мога да търся сигурно има вече такива теми
та въпроса ми е следния
снощи приятеля ми искаше да му направя свирка и аз му направих обаче той ми се изпразни в устата и понеже ми държеше главата ми се наложи да гълтам и искам да попитам има ли опасност да забременея знам че този въпрос е тъм но моля ви кажете ми има ли опаснот и ако има кво да правя?мерси предварително и моля без подигравки
nqma takava veroqtnost![]()
няма опасностспермата отива в стомаха ти, а не в матката
![]()
Тръгнала да прави секс овцата а още незнае как се забременява =D> да бременна си са се гръмни
Е помисли малко, логично е, че отива в стомаха, от там в червата, след това (което е ненужно) - в тоалетната... Според теб как спермата ще стигне до матката?
100 000% не си бременна.
Първоначално написано от dark_angel3
еми маце, много ше ти е трудноне естествено... ама нз как така насила те е държал
стрейндж
както и да е, нямаш проблем, най много да ти е било неприятно да гълташ... а искам да отбележа, че спермата съдържа полезни съставки(примерно протеини) които даже е доказано че помагат за намаляването на риска от рак на гърдата... така че дами... да знаете
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
да ама за рака на гърдата не трябва ли да се маже като кремче, а не да се приема вътрешно? бляяях...![]()
Точно така.
И срещу рак на матката пак се маже! =D>
Животът е БРЯГ!
аз пък ви казах кво съм чел... помага при тест на 700 жени при 100% от жените, поглъшали сперма редовно риска е намалял с около 65%, при останалите, риска си е останал статичен![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Само да уточня...
Срещу рак на матката се маже със сперма матката, а не пак гърдите!![]()
Животът е БРЯГ!
Ако си я поела до последната капка значи вече си бременна. Тъй като ти беше за първи път я сподели как бешеПървоначално написано от ferte
ама възмутена съм от теб, хората се притесняват, а ти на всички викаш че са бременни, даже и на мъжетеПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
някой ще получи инфаркт заради тебе
![]()
Да получат, бе!
На това му се казва "естествен подбор".
Идиоти, които не са наясно кое как става и не си учат биологията в училище, нямат място сред човешките редици!![]()
Животът е БРЯГ!
Къде си тръгнала,като незнаеш как се забременява?!?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
nqma veroqtmost da si bremenna ama spored men dr pat ne gledai pak da glatash tva otvratitelno e![]()
Лично мнение.Първоначално написано от benitka^
![]()
Как им стига акъла да пишат в тоя форум а не им стига акъла да бягат за тестове за бременност? Откога половите органи на жените са част от храносмилателната система?Първоначално написано от malka_sladuranka
Няма опасност да забременнееш.
И вземете прочетете малко преди да почнете да правите секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Според мен трябва да отправиш въпроса си към гинеколог![]()
![]()
![]()
nevuzmojno e da se zabremenee ot gultane na sperma za6toto kato q glutne6 tq ne otiva vuv vaginata a za da zabremenee6 trqbva da stigne do tam.
budi spokoina![]()
PriqtELi sa ti teZi,koiTO te pzNavAt,no VupreKi toVA te oBi4aT!!!
zdr ako pogulne6 spermata moje li da se zabremenee az li4no ne vqrvam no mi kazaha 4e mojelo vqrno li e?![]()
![]()
Ти само кажи как се изчислява риск.Първоначално написано от atanakata
... че и в проценти го изнесе!