.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Ti kakvo misli6?

prosto_edno_f-4e
    Guest

Ti kakvo misli6?

Mного тъпо се чувствам.И направо незнам какво да си мисля,за това искам съвет от вас.
    та има едно момче от мойто даскало,да го наречем Х. Той е супер сладур.Но големия проблем е че той си има приятелка,с която постоянно се карат,но въпреки това той държи на нея /колкото ми е казвал/ . В същото време той флиртува и с мен.
    Днес например,защотот се бяха разделили и имат оговорка вечерта да се видят и да си поговорят какво става,целия ден като се видихме едни погледи,едни усмивки Немога да го разбера?!За к'во подяволите ми дава надежда?!Понякога казва: 'писна ми от нея,ходим още само,защото ми казва,че иска да се промени и то заради мен и аз искам да и дам шанс' а друг път 'еми незнам и аз...май държа на нея' Той сам не знае какво иска,или пък просто иска да си играе и с двете ни.Мисля си че е едно от 2те...Офф моля ви кажете ми вие какво бихте направили-бихте ли продължили да флиртувате с него или бихте се опитали да го забравите..и аз незнам..Х много добре знае,че аз имам много силни симпатии към него,защото не 1 съм му го казвала & доказвала.Даже 1 преди няколко месеца,той вика,аз съм верен на пряителката си и ти си имаш гадже и това е проблем.А аз тогава бях с приятеля си не заради друго,а за да не го нараня..та се разделих с него само за ради това момче.Не че съжалявам за това,а съжалявам че ме кефи толкова много!!!Почвам да се ядосвам,че го обграждам с внимание,а той дори не го оценява Аз уча в училище където момичетата са малко попринцип и сме на почит,а той вместо да се трогва,че аз постоянно се въртя САМО около него...
    Офф моля ви дайте съвет к'во да правя защото така се чувствам много тъпо..
    Благодаря предварително!

ПП: ако има някакво значение,аз съм на 15 а той на 18,а гаджето му е почти на 17

Guest
    Според мен трябва да разбереш дали се е събрал с приятелката си отново.Смисъл такъв,ако са заедно просто се опитай да го забравиш.Спри всички контакти с него /или поне ги ограничи/ опитай се колкото е възможно по-рядко да се виждате. Защото щом пак са заедно значи държат един на друг.Остави ги да бъдат щастливи заедно.Ако пък не са се събрали продължи с флиртовете.Дано всичко ти се нареди.Успех!

sladkoto_pate
    Guest

re6i

za6to prosto ne si pogovorite.popitai go kakvo iska teb ili neq.mislq 4e pri vsi4ki slu4ai nai dobria izhod ot tova e da sednete dvamata i da GOVORITE.uspeh \/

спри да му обръщаш толкова голямо внимание и ще видиш как ще започне и той да осъзнава какма мадама си
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Мега фен Аватара на iiirish
    просто престани да му обръщаш внимание, не му отделяй толкова много от времето си и го остави той сам да те търси. ако забележи, че си се отдръпнала по някакъв начин и ти покаже, че това му е неприятно, значи изпитва поне симпатии към теб. но не го ли забележи... сама на себе си си постави за цел да забравиш за това свое увлечение

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от perky_girl
    спри да му обръщаш толкова голямо внимание и ще видиш как ще започне и той да осъзнава какма мадама си
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на koalka
    Това момче наистина не знае какво иска.Пред да предприема каквото и да било първо бих говорила с него открито.Защото той ти дава може би напразни надежди и ти не знаеш какво да правиш и как да постъпиш.А и това да не му обръщаш толкова внимание може и да подейства.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    И аз както всички останали мисля че трябва да спреш да му обръщаш внимание и ще видиш че ще има ефект.А и мисля че не те заслужава поради факта че той знае че го харесваш,но въпреки всичко флиртува с теб,но и не прекратява връзката си с гаджето си.Но определено спри да му обращаш толкова внимание.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Поговори си с него и му кажи да избира или теб, или приятелката му!!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Мразя такива момчета.Нито знаят какво искат нито нищо...
    Ако търсиш сериозна връзка от това което казваш не мисля, че той е човека за теб.

Guest
    Преди малко пак прочетох какво са ти написали и съм напълно съгласна,дано всичко ви се нареди

Здравей,зне6 ли аз бих те посъветвала (за6тото мн добре те разбирам) да го остави6 за сега..тоест да не му показва6 4увства и да не му обръ6та6 такова внимание..бъди с него само на здрасти и ни6то пове4е...въоб6те не го търси...и ако запо4не6 да му липсва6 ако зна4и6 не6то за него той сам 6те те потърси! и не му говори за 4увства 6ото мом4етата се пла6ат от тва..нека той ти говори за 4увства..не ти!
    Успех!

зарежи го временно и виж дали ще те търси !

Обичам те , мили мой Гого !

Супер фен
    значи аз имам подобна история - харесвах един, той си имаше приятелка, с която само се караха.. той също ме харесваше, ама държал на нея.. абе същото.. и се почнаха зарибявки от моя и негова страна.. аз все си мислех, че ще се раздели с нея, защото наистина само се караха.. обаче той не правеше нищо по въпроса - ходи си с нея и ме зарибява.. и аз спрях да му отвръщам на зарибявките, държах се като с приятел.. така известно време.. после той я заряза.. опитахме известно време ама нещо не се получи между нас.. всъшност незнам кфо точно стана, ама вече не ми беше интересно.. може би преди да се разделят ми е харесвало това че не е само мой.. абе луда работа.. хаха
    е ако искаш постъпи така.. незнам, но наистина спирането на вниманието проработи при мене.. а след тфа кфо ще стане.. никой не знае.. хах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    Пловдив
    Мисля,че е най-добре да му се обадиш и да го попиташ какво става с преиятелката му /ех/ Ако ти каже,че са се разделили продължи с флиртовете и дано всичко ви се оправи,но ако са още заедно ти предлагам да го забравиш
    Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си