Znachi mnogo momcheta me haresvat i me obgrajdat s vnimanie,no i az samata ne razbiram zashto.Az ne se haresvam i neznam kakvo vijdat v men..No tova e druga tema.Problema mi e,che edin ot tezi moi obojateli beshe segashniq mi nai dobur priqtel.Az togava ne go iskah,iskah da sme samo priqteli,no neshtata se obarnaha.Dnes toi si ima priqtelka,koqto mnogo obicha,no vsushtoto vreme mi govori kolko sum my bila sladka,kolko me haresva.kolko specialna sam za nego i zaslujavam nai dobroto i,che ne trqbva da sam s obiknovenno momche a sus specialno.Mnogo sam obarkana neznam ima li nqkakvi chystva ili prosto mi govori taka zashtoto e privarzan silno kam men..Vse pak mi spodelq vsichko i nikoga ne me e lagal.Neiskam da gi razdelqm s priqtelkato mu,koqto kazva che mnogo obicha,no do kolkoto toi mi e spodelil tq nego ne i go luje s drugi.Mnogo go iskam.Kaje te mi kakvo da pravq s nego ??

...No v sushtoto vreme haresvam drugo momche,s koeto ot odavna podarjame vrazka i toi e zdravo hlatnal(pone taka mislq)Toi postoqnno mi povtarq,che me obicha i che me iska i az imam sinpatii kam nego,no go iskam samo za priqtel.Mnogo mi e trudno kogato doide momenta za da kaja takova neshto i naistina neznam kak da mu kaja che mi e pochti bezrazlichen..Kakto i na ostanalite kogato mi kazvat che me haresvat.Vinagi se opitvam da buda delikatna i vnimatelna za da ne gi naranq,no po tozi nachin naranqvam sebe si zashtoto se chustvam naitina vinovna che prichinqvam bolka na momchetata okolo men.Az iskam prosto da budem v dobri otnosheniq,no nali znaete che sled kato otrejesh edno momche to pochva da govori gluposti i da neiska da razgovarqte..
A nai loshiq i nai chestiq pri men sluchai e kogato momcheto zapochva da strada i da se chustva ujasno..a neiskam da prichinqvam bolka..

Stana malko kato dve razlichni temi,no shte se radvam ako mi pomognete dori samo po ediniq vupros ?!
Blagodarq vi !

P.S Izvinqvam se che ne pisha na BG ama ne mi e ydobno :P