- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pls za otgovor
pri devstveno momi4e i opitno mom4e v sferata na sexa, pri 1viq put mom4eto durji li si go dokato i go vkarva?Pls spodelete opit
еми виж ся... значи ще те посъветвам и нещо друго... изберете позата, в която ти си отдолу, той отгоре( мисля че тва е мисионерската) така се постига по лесно проникване... ако ви е трудно без да го държи, съветвам те ти да му го "наместищ" където трябва... по яко е, а пък и така ти си сигурна че няма да влезе където не трябва![]()
![]()
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
горкият
тоя е като на изпит![]()
Много, ама много сладък батко !
даа =D>
но внимавай да не сбъркаш \/
Много, ама много сладък батко !
a koq poza e po uda4na i nqma li da e kofti ako az mu go namestvam???
Да![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от готина мацка
ауу.. каката те учи да си го слагаш самичка![]()
Да, държи си го, но е по-разпространена практиката, да си го отвинтваш и тогава само да й го ръгаш с ръка като вибратор.Първоначално написано от vikito89
![]()
![]()
![]()
Не го държи.
Начуква ти го с чук!![]()
Да можеше и в тъпата глава да ти го начука...![]()
Животът е БРЯГ!
Axa
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
e kvo se ebavate??? kato 4eli nqkoi ot vas roden se e nau4il.Oligofreni! Na drugite ms za otgovorite!Nadqvam se da mine ok
shtom e dostatachno opiten shte moje da se spravi i sam , no ako ne si mn tqsno otdolu moje i da ne go darji![]()
*se e rodil nau4en(sry za gre6kata)
ti devstvena li si?emi da-v pove4et oslu4ai si go darji.az sa6to sam imal devstveno moi4e i sam go darjal.taka e po-lesno i vnimatelno.osobeno momi4eto ako e mn tqsno.leka oi leka tr da vleze.ako iska6 da uznae6 ne6to pove4e za mene i za saveti,pi6i mi.o4akvam te
Да, държи го и го слага бавно... Не изведнъж да хакне!!!
Еми, да, за да е по-внимателен.Иначе, ако почне да ръга така наслуки и определено няма да ти е приятно.
Първоначално написано от д-р Грешков
Искам само да помоля ако е наистина добър с инструментите, да дойде до лекарския ми кабинет, че трябва някой да погледне климатика.
Д-р Иванов
Доктор Иванов, седемкратен нобелов лауреат, на Вашите услуги.
Бахмааааа му.....Мноо доктори мноо Нобелови награди ве![]()
Ако сте безработни мога да ви намера работа![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан