Първи въпрос - Кога за първи път прави секс? Ми в училище, бях още малък. Не знаех ощи имената на всички деца от класа. Също така не знаех че момиченцата правят с момченцата такива лоши неща.
2. С кого беше? Епаа с кака Мери, училищната курва. Проблем?
3. Той/тя знаеше ли, че си дествен/а? Досетила се е можеби. Паламарката тогава беше с бандерола още.
4. А на него/нея първи път ли му/й беше? Вие съмнявате ли се в кака мери, на 11 години вече беше опитала от всичко което изобщо беше възможно да и поднесе живота. (а то беше бая - както количествено така и качествено 5. Къде бяхте? Ми един ден, тя ме извика в гимнастическия салон за да ми покаже нещо интересно, (нейната мида) Категорично ми хареса, винаги съм харесвал сливи.После отидохме у тях и тя ми събу боксерките на мики маус а пишката ми стана на кокалче категорично. 6. Какво беше чувството? Болеше ли те, имапе ли кръв (за момичетата)? Категорично. Болеше ме хуя, направих и мидата на рапан. Нормално ли е това което правя, питах се аз? Какво ли наказание щяха да ми наложат този път. От детската градина не ме бяха фащали да си играя с половите органи.
7. Колко време продължи половия акт? Продължи задоволително. Други въпроси?8. След това как се чувстваше? Каточели за пръв път бях връткал некоя у .....
9. След колко време прави отново секс? Не мина и толко и пак се нацъфтяхме.
10. Водиш ли редовен сексуален живот? [/quote] Сяка пролет става време за разплод. Натопорчим шнура и с нажмулен поглед жупре до края и вършеем наред.