Blagodarq na vsi4ki,koito sa otvorili temata... Prosto iskah da spodelq kak za poreden put se ubedih 4e na tozi svqt moje da raz4ita6 edinstveno na sebe si!!!! Dnes bqh prinudena da vidq kak hora,koito mi se pi6at dobri priqteli,na koito durja... govorqt zad gurba mi i intrigantstvat ednovremenno s tova da mi se pravqt na priqteli... Ne sum o4akvala nikoga,4e moje da me predadat po tozi na4in... I da me lujat otgore na si4koto 4e ne bilo vqrno... A za kapak na si4ko 4oveka,ot koito imah nai-mnogo nujda v tozi moment,4oveka s koito sme zaedno po4ti 1 godina prosto mi oburna grub... Re6i 4e trqbva da se kara i toi s men i prosto da mi zaqvi,4e iskal po4ivka... to4no neska v nai-6ibaniq mi den ot celiq mi skapan jivot... Edinstvenoto,ot koeto se nujdaeh e razbirane to4no ot nego,a toi sednal da mi govori kak sum mojela da raz4itam na nego.I za kvo moga da raz4itam? Za tva 4e me ostavi li? Za tva 4e i toi mi oburna grub to4no kogato trqbva6e da me podkrepi?.. Napravo nqmam dumi.. Tolkova mn hora,na koito durji6 da te predadat i to v 1 i su6ti den... Nqma nujda da pi6ete komentari ako ne iskate.. Az prosto iskah da spodelq...