- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- GODINI
abe hora...zashto vse taka se polu4ava...;[[[[[[ na ng se natrqskah kato prase...i bivshoto be6e pri men i mi kazvashe da ne piq...az ne mojeh da se darja na krakata si..i togava se poqvi toi..ot malak grad sam... 7 klas sam...na 1 fevruari pravq 15...tova mom4e za parvi pat go vijdam..i mnogo mi haresa..doide pri men i me pita kak se kazvam a az bqh mnogo zle i ne mu otgovorihi taka toi se varnal v kashtata kadeto praznuvahme da me tarsi po kasno...ot malka jiveq tuka a ne go bqh vijdala....i taka 1 den sled nova godina slu4aino se vidqhme na ulicata a predi tova za sefte go vijdah na NG ...to tuk dobre..na kupona be6e bivshiq mi toi mi darjeshe rakata i me moleshe da ne piq pove4e..
kogato vsi4ki si tragnaha samo tova drugoto mom4e se varna ...ama az se bqh pribrala...i na drugiq den se vidqhme i do tuk dobre ogovorihme si sre6ta izleznahme ama tam idva problema..na 21 e...
(( mnogo li e .. mnogo hora mi kazvat 4e toi e narkoman i kakav li ne...oba4e moje bi e iskal nqkoi da go opoznae..i az go napravih...i ne mi e iskal sex ili kakvoto i da bilo! hodim ot 8 dni...mnogo hora mi kazaha 4e mu e samo za sexa...i az vnimavah
oba4e znam 4e ne mu e smao za tova...
mn ne6ta mi razkazva za nego za semeistvoto mu..kakto i az na nego..
oba4e ima problem..kak da kaja na nashte 4e e na 21...zashtoto sme ot malak grad i mnogo barzo 6te se raz4ue...
(( ok..6te kaja na nashte 4e toi mi e pomognal da se pribera na ng...4e e bil do men kogato mi e bilo trudno..4e samo se razhojdame i si izlizame...ne praim ni6to..ok....ama kak da kaja 4e e na 21??spored vas mnogo li e....a cqloto daskalo ni ima kato mn sladka dvoika...a toi se vodi lo6o mom4e...
izsulen tip takav...trevoman....no ne e narkoman za kakavto go mislqt..i toi mi kaza 4e 6te imam mnogo problemi zaradi nego..a az kazvam ne i ne..6te otidem v daskaloto na palatka ako trqa..xax
)
aaa v sashtoto vreme bivshoto mi mi kazva 4e na tova mom4e mu e samo za sexa i 4e sled mesec nai mnogo dva 6te me zareje sled kato spq s nego....i 6te si 4upa glavata..az sam spala s tova bivshoto i toi o6te tvardi 4e me obi4a...
molq vi kajete mi kakvo da pravq..????
aamaan ot teq godini
![]()
Ти си решаваш дали искаш да си с него или не.Еми, за всеки е различно.За мен например е не е толкова много, защото това днес е нормално, но аз лично не бих имала такава връзка с човек на 21.Много ми се вижда.А относно вашите-по-добре им кажи, както и да реагират, защото както каза сте в малък град и много бързо ще се разчуе.
Уау...Трябва да си доста влюбена...НЕ знам,ти си решаваш дали ще си с него,или не,но по-добре кажи на ваще
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ти как си 7 клас, а ще правиш 15 години? Да не си оставала? По темата - при желание на момчето ще бъдеш бодната, от теб едва ли зависи кой знае колко много.![]()
Левски шампион але але!
ami kak li ...ako 4etesh temata svetnah malko po otgore...rodena sam fevruari!!!!!!! svarshvam 14 i po4vam 15..!!!!!!!!!! smetni malku..ostavala sam ...pfu....a i mislq 4e sam vlubena..toi e takaf...dviji se s po malki kam 9-10 kl...i s takifa 12 i zavarshili ama...ne mislq 4e iskam da go zarqzvaM!? s kakvo izvinenie da mina pred nashte..
На мойта сестра й, когато беше 7 клас правеше 14 години (това беше миналата година), та затова попитах. Или си тръгнала от 8 години, или си оставала.![]()
Левски шампион але але!
ami na 7 sam tragnala na daskaloprostooo sam rodena v na4aloto na godinata tamm..2 mesec...fevruari..i za tfaaa...po4vam 15....
[quote="aaaaaz"]pfu....a i mislq 4e sam vlubena..[quote]
![]()
абе ора вии вервате ли си ? Ти май незнаеш кфо да си влюбен ? там на 15 години си влюбена в момче на 21 и то некф развлечен....Просто искам да ти кажа,че правиш гулема грешка в тфа че си заебала старото и си тръгнала с 21 годишен....Ш имаш още много връзки ..а пък си влюбена
..И според мен тоя(нищо лично) ама щом е на 21 и е тръгнал с 15 годишна значи е загорел много..Тфа ми е мненито!
.
Tva obqsnenie,che shtoto si v nachaloto i za tva si 7 a ne 8 ... typu.I az sam fevruari ma sam si 8-mi.Ta kakto i da e ... inache mi kat si go obichash badis nego ... ama kat mu pusnish i kat ta zareje posle sha ima d apuskash pak tema,che ta naebal i ta zarqzal ..... za tova vnimavai s nego!Spored men razlikata e golqma!!!
нз ама според мен на този етап 6 години са си от голямо зна4ение..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Еми незнам,ходите едва от 8 дни,ако е само за секса ще го разбереш скоро,но честно казано мисля че този хич не е за теб.Егати,толкова ли нямаш връстници около тебе,та по батковци(даже и тва е меко) се заглеждаш?![]()