Mного тъпо се чувствам.И направо незнам какво да си мисля,за това искам съвет от вас.
та има едно момче от мойто даскало,да го наречем Х. Той е супер сладур.Но големия проблем е че той си има приятелка,с която постоянно се карат,но въпреки това той държи на нея /колкото ми е казвал/ . В същото време той флиртува и с мен.
Днес например,защотот се бяха разделили и имат оговорка вечерта да се видят и да си поговорят какво става,целия ден като се видихме едни погледи,едни усмивки Немога да го разбера?!За к'во подяволите ми дава надежда?!Понякога казва: 'писна ми от нея,ходим още само,защото ми казва,че иска да се промени и то заради мен и аз искам да и дам шанс' а друг път 'еми незнам и аз...май държа на нея' Той сам не знае какво иска,или пък просто иска да си играе и с двете ни.Мисля си че е едно от 2те...Офф моля ви кажете ми вие какво бихте направили-бихте ли продължили да флиртувате с него или бихте се опитали да го забравите..и аз незнам..Х много добре знае,че аз имам много силни симпатии към него,защото не 1 съм му го казвала & доказвала.Даже 1 преди няколко месеца,той вика,аз съм верен на пряителката си и ти си имаш гадже и това е проблем.А аз тогава бях с приятеля си не заради друго,а за да не го нараня..та се разделих с него само за ради това момче.Не че съжалявам за това,а съжалявам че ме кефи толкова много!!!Почвам да се ядосвам,че го обграждам с внимание,а той дори не го оценява Аз уча в училище където момичетата са малко попринцип и сме на почит,а той вместо да се трогва,че аз постоянно се въртя САМО около него...
Офф моля ви дайте съвет к'во да правя защото така се чувствам много тъпо..
Благодаря предварително!

ПП: ако има някакво значение,аз съм на 15 а той на 18,а гаджето му е почти на 17